Şimdi Ara

Ford fiesta bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boş birde benzinli, geçen forumdan birisi satmıştı 35 bin TL ye, titanium 2011, 35bin km de bence bir araştırın derim, boş arabaya vermeyin o kadar para, kaldı ki sıfır araçta değil
  • hem acil demiş hemde saçmalamış sövecektim akşam akşam,sıfırı zaten kaç para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almışken dizel olsun , en azından orta paket bak. Sonuçta bir kere alıp hep kullanıyoruz ,keyfini cıkart en azından.
  • 1 adet kazaya kary?my? (500 TL) ve muayenesi yok?
    Satycyya sordum bana ?unu dedi ;
    Araç modelli oldu?u için hiç vizeye o yüzden girmedi. kaza de?il kyrmyzy y?ykta sa? kapy çizgisinin altynda 1 kary? kadar çizik meydana geldi. lokal boya atyldy. 500 TL hasar çykyyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

LPG'li olduğu için alınmaz.

Boş diyen eğitimsiz kesime de kulak asmayın. USB-Aux, ısıtmalı ve elektrikli yan aynalar, çift airbag, kumandadan açılan bagaj, ayak aydınlatması, 4 kademe fasılalı silecekler vs... gibi işe yarayacak her özellik var.

LPG'siz bulunursa alınır, VI Fiesta ile arasında dağlar kadar fark var VI MCA kasaların.

Ayrıca bu özelliklere ek olarak fazladan 2 yan hava yastığı, ESP , ve hız sabitleyici olan clio4 joy versiyonda olabilir fiyatları birbirine yakın
  • O paralara güzel bir dizel alınabilir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmcpkn

Şu dizel bu nasıl?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-orjinal-degisensiz-fiesta-283783138/detay/

Oha fiyata bak, ne içiyor bunlar bu ilanları hazırlarken. Titanium bulunur o paraya.
  • The Schuey kullanıcısına yanıt
    Zahmet olmazsa örnek bir link atabilir misiniz.

• asmcpkn kullanıcısına yanıt
    kardeşim 2 aydır fiesta ve clio 4 bakıyordum sonra fiestada karar kıldım ( yenı kasa 1.25 trend) neyse güzel kardeşim bayiye gittim dedim bu arac (2016 sıfır) nekadar olur nakit , odur budur şudur derken 43 bin tl fiyat verdiler , neyse benım eksiğim var sıfır almak için borca girmeyım ikinci el bakayım dedim kardeşim 2013 MODELE 39 BİN TL DİYENDE VAR 36 BİN TL, HASARLI AMA PAZARLIKSIZ diyende var , bundan yaklaşık 1 ay önce birisini aramıştım ( ozaman ilanı yenıydı ) fiyatta 37 bin tl küsür , dedim en son ne olur ? ABİ 37 DEN Bİ KURUS DÜŞMEM , bu adamı yakın zamanda tekrar aradım tanımadı benı tekrar sordum abi sen ne DÜŞÜNÜYORSUN diyor bana , arkadaşlar bunun gibi keriz arayan dolar yükseldi o yüzden diyen bir sürü uyanık var , almayın araclarını telefonda söyleyin zaten sıfır 2016 sı 43bin tl diye , iyi kardeşim dolar yükseldide senın araban 2013 model sıfırı 2016 model 43 bin tl , bu nasıl ikinci el hesabı? ozaman ben 2013 de aldığım iphone telefonu şimdi nıye 2000 tl ye satamıyorum , iphone dolarla gelmedimi ee dolarda yükseldi , 2013de aldığım beyaz eşyayı neden şimdi aldığım fiyattan bile satamıyorum ? sen neyın kafasındasın , BEYLER DOLARIN YÜKSELMESİ FİLAN BAHANE , BEN SİZE GERÇEĞİ SÖYLEYİMMİ ADAM 2013 YILINDA FİESTAYI 33 BİN TL YE ALMIŞ , BİR ÜST SEGMENTE GEÇECEK VE CEBİNDE AZ MİKTAR PARA VAR O YÜZDEN SATACAĞI ARABANIN FİYATINI 2016 MODEL SIFIR ALACAĞI ARABANIN FİYATINA GÖRE BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR , ne şiş yansın ne kebab , eskiyi kerizin birine 39 binden çakarsam 45 bin tlye yenı alacağım araba için cebimden fazla para cıkmaz diye düşünüyor , arayın kardesım ilan sahiplerini dalga gecın kapatın telefonu

• 5 ay önce 2015 7000km'de Trend X'ini aynı fiyata aldım. Alabiliyorsan Trend X tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.