Şimdi Ara

Ford Focus 1.6 Comfort alıyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford Focus 1.6 Comfort 20.000 ytl ye alıyorum.2005 model.ama hiç fikrim yok düşüncelerinizi aktarır ve yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ford Focus 1.6 Comfort: Bilmeniz Gerekenler

Ford Focus, dünya çapında popüler bir otomobil modelidir. Comfort donanım paketi, bu modele ek konfor ve özellikler sunar. İşte Ford Focus 1.6 Comfort hakkında bilmeniz gerekenler:

2003 ve 2004 Modelleri

2003 ve 2004 model Focus 1.6 Comfort, 1,6 litrelik benzinli motora sahiptir. Bu motor, 100 beygir gücü ve 150 Nm tork üretir. Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri mevcuttur. Standart özellikler arasında klima, elektrikli camlar ve hidrolik direksiyon bulunur.

2005 ve Sonraki Modeller

2005 ve sonraki modellerde Focus 1.6 Comfort, güncellenmiş bir dış tasarıma ve iyileştirilmiş bir iç mekana sahiptir. Motor, 1,6 litrelik benzinli motor olarak kalır ancak 115 beygir gücü ve 155 Nm tork üreten daha güçlü bir versiyona yükseltilmiştir. Ek standart özellikler arasında CD çalar ve elektrikli aynalar bulunur.

Kullanıcı Yorumları

Çoğu kullanıcı, Ford Focus 1.6 Comfort'un güvenilir ve yakıt verimli bir araç olduğunu bildirmektedir. İç mekanın geniş ve rahat olduğu söylenmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar direksiyonun biraz fazla hafif olduğunu ve yol tutuşunun virajlarda sınırlı olabileceğini belirtmektedir.

Sonuç

Ford Focus 1.6 Comfort, günlük kullanım için uygun fiyatlı ve pratik bir otomobildir. Güvenilirliği, yakıt verimliliği ve geniş iç mekanı ile bilinmektedir. Ancak, daha sportif bir sürüş deneyimi arıyorsanız, diğer modelleri düşünebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öncelikle iyi bir seçim yaptığın için kutlarım. gerçektende parasının karşılığını veren birkaç markadan biridir. araç temizse fiyat ne az ne de çok. olması gerektiği gibi. ama comfortlarda dikkat etmen gereken en önemli şey çoğunun şirket veya rent a car aracı olması. almadan muhakkak aracın ruhsatına bak derim. eğer birkaç el değiştirdiyse ruhsattan bunu anlamak mümkün değil. servis kayıtlarından kontrol edip iyi bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. şirket arabaları malum çok yıpranmış oluyor. koltuklarından pedallarından vites ve direksiyondan yıpranmanın derecesini anlayabilirsin. eğer acelen yoksa şirketlerin daha az tercih ettiği (az diyorum çünkü collection ve ghia alan şirket biliyorum) collection ve ghia tavsiye ederim. ghia biraz daha pahalı olabilir ama collectionla comfort arasında fiyat olarak pek fark yok. collection tercih edersen de ekstradan sis farın ve alaşımlı jantın olur. ama baktığın comforttan eminsen ve temizse al gitsin.

• araba temiz yardımın için teşekkür ederim
  • arkadaşım şimdiden hayırlı olsun gercekten iyi bir secim yapmışsın
  • evet gerçekten iyi seçim hayırlı olsun.. arkadaşların da dedıgı gibi şirket arabası olmamasına dıkkat edın. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle....bu arada 2007 collection modelini 31,500 e kadar veren bayiler de var.düşünürsen...
  • Harbidende ya!piyasada o kadar çok kiralıktan çıkma araba varki..2005,2006 model arabalar 50.000km görüyo...Bu devirde esnafa güvenmicen abi..Borç harç "Okm" alıcaksın..
  • kardeş PAHALIIIII ghia alırsın o paraya bnm düşündüğüm ama şimdilik askıya aldğım bi ilan var bi bak sadece arabayı gör ve fiyata bak

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4123314
  • 2005 focus comfort için fiyat gayet iyi.
    kaçırma arkadaşım tabi araba temizse...
    20000ytlye 2005ghia bulmak çok zor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rainman01

Ford Focus 1.6 Comfort 20.000 ytl ye alıyorum.2005 model.ama hiç fikrim yok düşüncelerinizi aktarır ve yardımcı olursanız sevinirim
  • Yorumları bende okudum arkadaşlar ama benim dikkatimi çeken bir olay var. Yaklaşık 30 gündür tespit ettiğim 2003 - 2005 arası Focuslardan hiç satılan olmadı. Bu arada baktığım ismini vermeyeyim başka marka ve modellerde arabalardan satılanların olmasına karşılık bir tane bile focusun satılmaması beni ciddi ciddi düşündürdü. Şu anda vazgeçmek üzereyim focustan sırf bu yüzden.
  • Takip ettiğim ve hiç satılmayan Focusların Comfort olması mı etkili oldu acaba. Ghia veya collectionların satışı daha mı yüksektir?
  • Evet arkadaşlar. ısrar ediyorum. Takip ettiğim Focus Comfortlar ısrarla satılmamakta. Piyasası bu kadar kötü mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.