Şimdi Ara

ford focus titanyum hb dizel mi hyundai i30styl dizel mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focusun içi bana çok sıkıcı geldi özellikle arka diz mesafesi çok kısıtlı pek beğenmedim focusu ancak ikinci el değeri düşünülürse focus tartışmasız önde ancak i30'a binip gezmek daha kısmet olmadı ama dışarıdan içini incelemişliğim var hyundai'nin en çok çalıştığı araçlardan bir tanesi ve içi kesinlikle focustan çok daha kaliteli duruyor ve göz okşuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cabbarK

quote:

Orjinalden alıntı: laprace

quote:

i30 u 10 milyara verseler almam

neden?

1 yerde ford alırsın olursun lord
    bi yerde hundayiii ögg

git of topic'te takıl sen,buralar sana bir boy büyük gelir,

Asıl konumuza dönersek iki araçta gerçekten güzel,focus'u makyajlandıktan sonra kullanma veya ,inceleme fırsatım olmadı,ancak İ30 'u detaylı bir şekilde inceledim ve kullandım,gerçekten güzel olmuş donanım olarakta en az baz versiyonu bile bir çok firmanın en dolu modelini katlayabilecek nitelikte.İ30 tutulmadı diyen arkadaşlara şunu söyleyeyim benim bulunduğum şehirde bir hayli var,ancak büyük şehirde dikkat çekecek kadar etrafınızda olmaya bilir çünkü araç çeşitliliği çok.Aradaki 4000 tl.'lik fark gerçekten iyi,ben ilk çıktığı zaman almak istedim ancak fiyatları uçuktu,alamadım ancak şuanda fiyatları gerçekten sınıfındaki araçlara göre uygun,son karar sizin ancak fiyat farkı çok yüksek en azından benim için.Hyundai kötü diyenlere bir şey diyemeyeceğim,marka eskisi gibi değil .En önemlisi sorento ve santafe 'yi görüpte ağzı sulanmayan var mı acaba?Bu araçlarıda Hyundai firması üretiyor unutmayalım.Son olarak hakkınızda hayırlısı gidin inceleyin test edin ve düşünün.Saygılarımla.

• Bu arada 5 yıl-100 000 km.garantiyide unutmamak lazım,bu garantiyi her firma vermiyor adamlar kendilerine ve araçlarına güveniyorlar ki bu garantiyi veriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

Bravo,Auris i30 dan farklı değiller tutmadı bir türlü...
    yalnız focus hepsinden önde..

focus titanyum ile i30 style arasında 5 bin lira varki es geçilecek rakam değil...
    burda tercih önemli..uzun yıllar satma fikri yoksa i30,Bravo,Auris zevke göre alınabilir..aksi halde Focus..

şahsen 36bin seviyesinde naktim olsaydı i30,bravo gibileri yerine daha bilindik ve gözde modelleri tercih ederdim..

EDİT: 36binlerde en harika bulduğum 308 hdi..

Bilginiz olsun diye söylüyorum,Bravo 308'den daha kaliteli,en azından benim fikrim bu.Marka imajından dolayı kaybediyor.

İ30 kullanıcıları araçlarından memnun.Tipi pek hoşuma gitmiyor;ama fiyat/performans oranı iyi gibi duruyor.

@ottoman24

Sorento'yu Hyundai fabrikalarında mı üretiyorlar?Ayrıca yazdığınız iki modeli görünce benim ağzım sulanmıyor :)

• neden 4.000 tl fazla vereceksiniz. tabii ki i30
  • quote:

i30 u 10 milyara verseler almam

10 a alıp, 20 ye ceyhun a bile satarsın..

hatta üstüne yaris ide verir sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: usluhüseyin

arkadaşlr herkese teşekür ediyorum.ağırlıklı olarak focus demişsiniz.aslında okadar fark olmasa ,ki pazarlıka o fark daha da çıkar ,focus için düşünmezdim bile.birde ford bayileri çok ilgisiz,yani satmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.çuvalla para vereceksin seni adam yerine koyan yok,bu da insana dokunuyo.o parayı bi araya getirene kadar canımız çıkmış,o kadar emek ,ve satış temsilcilerinin o şekilde davranması benim emeyime saygısızlıktır.bu da ayrıca focus için bi eksi benim için.

al bendende o kadar ford bayilerine
    rezil eleman kalabalığı var sadece...
    ilgi-alaka sıfır...
    sırf isimden kazanıyor başka birşey değil.. buna güvendiklerinden satmak için anlatmıyor bile...

ayrıca Bravo i30dan üstün değil...ikisini de denedim...
    Hyundainin garantisi, yaygın servis ağı,fiyatlandırması fiata göre daha iyi kesinlikle...

ama 308 den iyi değil....ne Bravo ne i30.

• quote:

focus titanyum ile i30 style arasında 5 bin lira varki es geçilecek rakam değil...
    burda tercih önemli..uzun yıllar satma fikri yoksa i30,Bravo,Auris zevke göre alınabilir..aksi halde Focus..

şahsen 36bin seviyesinde naktim olsaydı i30,bravo gibileri yerine daha bilindik ve gözde modelleri tercih ederdim..

Auris mi tutmadı
    Vallaha 2008 in sınıfında en çok satan 2. aracına tutmadı diyorsan bir tek Astra tutmuş demek ki Türkiye'de

Zorla fanatik yapacaksınız adamı..
    Bilgisiz bilgisiz sallıyorsunuz..
    Sallamak bedava nasıl olsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 7 Şubat 2009; 0:50:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Focus güzel bir araba ama bu kasasını 1 yıl içinde değiştirecek. i30 un da tipi bana göre pek güzel değil. Alternatif olarak yeni kasa araçlar alınabilir. Auris,Bravo gibi.

ford'da mı çalışıyorsnuz....nerden öğrendiniz, ağır makyaj yemiş bir araba sırf makyaj yediği için RS modeli çıktı...2 yılda bitermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

tutulan araçtan şaşmayacaksın

emre görüşemiyoruz
  • bulunduğum şehirde sadece 1-2 tane görüyorum auris hayalet gibi..... corolla -avensis-yarisler çok daha gözdeler...
    sen klübünde fanatikliğine devam et istersen.. engiin bilgilerinde içinde kalsın...
  • quote:

bulunduğum şehirde sadece 1-2 tane görüyorum auris hayalet gibi..... corolla -avensis-yarisler çok daha gözdeler...
    sen klübünde fanatikliğine devam et istersen.. engiin bilgilerinde içinde kalsın...

Sence hayaletler gerçekten var mı toz-koparan? Benim engin bilgilerim bu soruyu cevaplamaya yetmiyor. Bana yardımcı olsana..

Bu arada ben şimdi sana otomotivciler odasından iki tane görevli gönderiyorum senin şehirde olan araçları tutulanlar olmayanları da tutulmayanlar diye sınıflandırıp yeni bir 2008 in en çok satanlar listesi yapacaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 7 Şubat 2009; 1:32:03 >

• Forumumuzda 47 adet i30 sahibi bulunmaktadır. i30 ile ilgili öğrenmek istedikleriniz olursa yardımcı oluruz. Maalesef forumdaki bazı yeni yetmeler yüzünden, burada laf kalabalığı ve hakaretler içerisinde sağlıklı bir bilgi almanız zor. İlk çıktığında 38bin TL olan i30 Style şu andaliste fiyatı olarak 33bin'e inmiş durumda. Aynı araç Avrupa'da 23bin Euro. Şu anda i30 almanın tam zamanı.

http://forum.donanimhaber.com/m_16082920/mpage_51/tm.htm

Bence Focus için farka değmez ancak alırsanız da çok iyi bir araçtır. i30'daki donanımı almanız biraz zor tabii.
  • quote:

bence i30 al araba yanılmıyorsam bmw 1 serisi ile aynı platformda üretildi zaten içine binince kaliteyi hissediyorsunuz o yüzden bence i30

BMW 1 serisi ile aynı platformdamı üretildi ?

Bence bilgilerini bir kez daha gözden geçir
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

bence i30 al araba yanılmıyorsam bmw 1 serisi ile aynı platformda üretildi zaten içine binince kaliteyi hissediyorsunuz o yüzden bence i30

Aynı platformda üretilmedi , i30 bmw 1in çakması ordan akılda o şekilde kalmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Aynı platformda üretilmedi , i30 bmw 1in çakması ordan akılda o şekilde kalmış olabilir.

Yusuf sadece bmw1 çakması değil aynı zamanda astradanda çalıntı bir araç

Neyse senin ÖZDAMAR KİM konusu ne oldu.

Biri kebapçı falansın ozaman demiş

• Ford bayisi ilgisiz diye kıl olduysanız başka bayiye gidin. Hepsi bir değil.
  • Aynen katılıyorum. Bu forumdaki önyargılar ve fanatiklik yüzünden i30 hakkında olumsuz bir çok şey duyabilirsin. En güzeli i30 kullananların yorumlarına kulak vermektir.
    Bir de mutlaka almayı düşündüğünüz tüm araçlarla mümkün olduğunca uzun bir test sürüşü yapın.

Bu arada bir yıldan uzun süredir i30'u kullanıyorum, çok şükür henüz bir pişmanlık yaşamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Forumumuzda 47 adet i30 sahibi bulunmaktadır. i30 ile ilgili öğrenmek istedikleriniz olursa yardımcı oluruz. Maalesef forumdaki bazı yeni yetmeler yüzünden, burada laf kalabalığı ve hakaretler içerisinde sağlıklı bir bilgi almanız zor. İlk çıktığında 38bin TL olan i30 Style şu andaliste fiyatı olarak 33bin'e inmiş durumda. Aynı araç Avrupa'da 23bin Euro. Şu anda i30 almanın tam zamanı.

http://forum.donanimhaber.com/m_16082920/mpage_51/tm.htm

Bence Focus için farka değmez ancak alırsanız da çok iyi bir araçtır. i30'daki donanımı almanız biraz zor tabii.

• quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Bilginiz olsun diye söylüyorum,Bravo 308'den daha kaliteli,en azından benim fikrim bu.Marka imajından dolayı kaybediyor.

İ30 kullanıcıları araçlarından memnun.Tipi pek hoşuma gitmiyor;ama fiyat/performans oranı iyi gibi duruyor.

@ottoman24

Sorento'yu Hyundai fabrikalarında mı üretiyorlar?Ayrıca yazdığınız iki modeli görünce benim ağzım sulanmıyor :)

Kia Hyundai'nin kuruluşudur,aynı fabrikada üretilmese bile alt yapı arge çalışanları aynıdır.Motor parçaları aynıdır,herhangi bir Hyundai veya Kia'nın kaputunu açtığınızda parçaların üzerinde hyundai-kia yazısını görürsünüz.Ağız sulanma konusu genel bir şeydir.Zevkler ve renkler tartışılmaz.

• ford tabiki yaw hyundaı kalitesi ortada sağlamlığı ortada fordun kalitesi ortada sağlamlığı ortada bunlarıda düşünelim lütfen ikinci ellerinide unutmayalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.