Şimdi Ara

ford focus titanyum hb dizel mi hyundai i30styl dizel mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    illa 1.6 dizel dersen 115bglik kia ceed olabilir 42390 en dolusu
    1.6 dizel 120bg fiat bravo en dolusu esp asr buzdolabı falanı filanı olan bişeyde 42500
    Ama bravonun 1.4 120bglik benzinliside dizeli kadar iyi onunda en dolusu 38400

Tabi bunlar liste fiyatları daha pazarlıkla düşebilir.

Fordunda fiyatı az değilmiş en full olarak geçen 1.6 dizelide kampanyasız fiyatı 44300

Ben senin yerinde olsam 1.4 benzinli en full cam tavan (skydomlu) bravoyu tercih ederdim. Pazarlıkla nerden baksan bu araba 39000e alınır.
  • Sayın Usluhuseyin,

Dizel ile 10lt yakılması mümkün değil. Ben benzinliyle 8.2 yakıyorum çok diye konuşuyoruz. Yine buraya da yazan Ncrdbl arkadaşımız çok çok dikkat etmek suretiyle benzinli araçla 4.6 lt yakmayı aşardı. Ortalama benzinli tüketimi forumda 6-7 lt arası.

Dizeller için 5-5,5 lt tüketim mümkün. Dizel araçta 53 lt depoyla 1000 KM üzerinde gitmeyen yok.

Sizin için doğru heaplamayı tekrar yapalım:

i30 115 PS Dizel Style : 36,550

Focus Titanium 5K 1.6 109PS TDCi : 40.350,00 TL
    Bu donanımda Style donanımını alabilmeniz için eklemeniz gerekenler:
    - Metalik boya (777),
    - Parçalı deri koltuklar (2048),
    - Park sensörü (516)

Toplam Focus fiyatı: 43,691

Böylece doğru fiyat farkı 7bin YTL.

Buna rağmen i30'daki üstünlükler:
    - Katlanan elektrikli aynalar
    - Kararan dikiz aynası
    - Daha kuvvetli motor

Ben şahsen hem daha az donanım alıp hem de daha fazla ödemeyi doğru bulmuyorum. Karar sizin, alırsanız Focus da mükemmel bir araçtır. Hayırlısı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: usluhüseyin

ÖZGÜR KARDEŞ SİZİN FORUMU TAKİP EDİYORUM.aylardan berii30 aklımda ve her gün i30 takımına girip ordaki bilgi alış verişi takip ediyorum.benim 4000 tl fark dediğim i30 styl dizel -focus titanyum dizel,birde sizin orda okudum bi arkadaş demişti 10 lt yakıyor diye ,hemde dizel,başka arkadaşlar da 5-5.5 gibi bahsediyor.ya aslında gönlüm focus diyo mantığım i30.nasip bakalım

• i30 da tek donanım eksiği Cruise Control..
    olsaydı noksansızdı gerçekten...
  • İki aracıda test ettim. Benim tercihim Hyundai İ30 dur. Çünkü İ30 un içi focus a göre daha kaliteli duruyor.focus da bence kalite de eksiklik var gibi.iç döşemeleri plastik kalitesi hyundai i30 da bence daha iyi.donanım olarakta zaten i30 çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.