Şimdi Ara

Format Sonrası Harddiskim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar pc ye format atarken gözüken Harddiskim format Sonrası gözükmüyor. Hem ssd hem harddisk takılı ssd ye kurdum w11 pro yu ghost spectre olan versiyonu ama şu an bilgisayarımda sadece ssd gözüküyor 1tb Harddiskimi okumuyor bios ayarı falan mı gerekli acaba cevap verirseniz sevinirim Format Sonrası Harddiskim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hallettim konuyu nasıl sileceğiz telefondan bulamadım bir türlü :d

• Disk yönetiminde görünüyor mu? BIOS'da görünüyor mu? Fotograftan anladığım kadarıyla laptop kullanıyorsun. Harddiski laptopa HDD Caddy ile mi bağladın? Belki o sıkıntı çıkarıyor olabilir. Belki de ghost spectre kullanıyorsunuz ondandın. Bunlar modlamak için bazı özellikleri kırparlar, kısıtlarlar bu da bir takım sıkıntılara yol açabilir.

• berk9772 B kullanıcısına yanıt

Hallettiysen çözümünü de yazsana aynı problemle karşılaşan birine faydası olur.

• NASILIM SS'Lİ

Format Sonrası Harddiskim
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Dostum windows aramasına bilgisayar yönetimi yaz yönetici olarak çalıştır aşagıda disk yönetimi var orda ayrılmamıs alan olarak gözüküyor sol tıkla yeni alan ekle gibi bir sey var ona bas ordan ileri ileri diye diye olustur

https://www.youtube.com/watch?v=m3BBlSjuXbI&feature=youtu.be bu videoda anlatılmış

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Süper :dd

Caddyle baglı hdd ayrıca format ekranında görünüyor hdd'm seninki de görünüyorsa dediğim yerden yap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.