Şimdi Ara

formatlanmış micro sd card dan veri kurtarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sandisk microsd kartımı cep telefonumda kullanıyorum. Gopro kameramda da benzer karttan var.
    Geçen gün yedeklemeden sonra Gopro ya yanlışlıkla telefonun microsd kartını takıp quick format attım. Eyvah dedim.
    Bir program ile kurtarma yaptım ama dosya isimleri ile kurtaramadı. Sırasız karma karışık olarak kurtardı.
    Henüz kartı kullanmadım.
    Dosya isimleri ile kurtaracak bir kurtarma yazılımı var mı acaba?

• Recuva ile derin taramayı etkinleştirip taratın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 data recovery ile deneyebilirsin. Yalnız üzerine başka veri yazma. Yoksa şansın azalır. Yanlış hatırlamıyorsam bı program kategoriler halinde veri kurtarıyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her iki programlada denedim. Hatta öncesinde başk bir programla da denedim.
    Hepsi orjinal dosyayı buluyor. atıyorum. 10102016_1030.jpg ve 4 mb lık bir dosya olarak kurtarıyor. Ama bu açılmıyor. Yine bu programlar aynı zamanda kendi isimlendirdikleri başka dosya olarakta alıyor ve onlar açılıyor. atıyorum dosya isimleri 1 den başlıyor 4000 ne kadar gidiyor. Ama işime yaramıyor çünkü dosya isimleri o değil. Sıralama karma karışık. Hemen hepsi fotoğraf.
    Hepsi orj,inal dosyayı bulup recovery ediyor ama açılmıyor dosya. Orjinal boyutu olduğu halde. Yine başka isimde kurtardığı o dosyalar açılıyor.
    Çözüm var mı? Yani orjinal isimle ve boyutta kurtardığı dosyayı açma şansımız var mı? başka bir programla falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.