Şimdi Ara

Fortnite [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
12
Favori
23.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tuş takımı ideal hangisi ise yazarsanız sevinirim örneğin yapı yapacağım bir türlü hızlı yapamıyorum merdiven nerde duvar nerde felan gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Arkadaşlar tuş takımı ideal hangisi ise yazarsanız sevinirim örneğin yapı yapacağım bir türlü hızlı yapamıyorum merdiven nerde duvar nerde felan gibi
    Ben şöyle kullanıyordum gayet rahattı q duvar ,e merdiven, x alt duvar, f ile de eşya alma sende kendi rahat ettigin tuş takımını bul wasd ye yakın olsa iyidir . Oyun saatin arttıkça zaten kendi organın gibi yapı yapıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K3BL4 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapacağım mouse ne atayabilirim pubg de harita felan atamıştım birde sanırım saatler geçmesi gerekiyor alışmak için

• 22 yasindayim fena sayilmam fakat cokta iyi oldugunum soylenemez. Duo squad isteyen olur ise mesaj atabilirler zira yalnizliktan sikildim :)

• arkadaşlar 4 5 arkadaş bizde takılmaya başladık oyuna aranızdan gelmek isteyenler olursa bekliyoruz.

Discord :
    Discord
    Join the WarMachines Discord Server!
    https://discord.gg/PDxXVyU

• sezon 2 ve yukarısındaki battle passi tamamlamış hesap satan var mı? pm atarsanız anlaşabiliriz fiyatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Arkadaşlar tuş takımı ideal hangisi ise yazarsanız sevinirim örneğin yapı yapacağım bir türlü hızlı yapamıyorum merdiven nerde duvar nerde felan gibi
    Deneme yanılma ile kendimde oturttuğum ve ideal bulduğum tuş seti;

Q - rampa
    E - duvar
    Alt - zemin (floor)
    G - yapı değiştirme (edit building)
    Mouse orta tık - yapı tamiri (repair building)
    Mouse baş parmak tuşu 1 - materyal değiştirme
    Mouse baş parmak tuşu 2 - yapı yönü değiştirme
    F - Kapı açma, Item alma
    R - Şarjör doldurma
    Tab - Inventory
    Ctrl - eğilme

Caps lock- Kazma
    1 - silah 1
    2 - silah 2
    3 - silah 3
    Z - silah 4
    X - silah 5

Combat anında 5,6 gibi ve ya T, Y, K gibi uzak tuşlara ulaşamıyorum, eğer benim gibiyseniz bu dizilimle çok rahat edersiniz.
    Mouseunuzda baş parmak tuşları yoksa "TAB" ve "é" tuşları yapı malzemesi seçme ve yapı yönü değiştirme tuşları yapabilirsiniz.

edit: oyunu İngilizce oynuyorum, terimleri kafama göre çevirdim yanlış olabilir. Anlamadığınız yer olursa sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 5 Haziran 2018; 11:36:8 >

• Fortnite Discord Sunucusu
    Discord
    Discord - Free voice and text chat for gamers
    https://discord.gg/UV5zDC8

• arkadaşlar playstation hesabını satarken fortnite hesabını kurtarma imkanımız varmı?

• Ninja ve Marshmello Fortnite Ünlüler-Yayıncılar Turnuvasını kazanıyor!

İyi Seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArrowDixoN_

Ninja ve Marshmello Fortnite Ünlüler-Yayıncılar Turnuvasını kazanıyor!

İyi Seyirler
    New Day New Video :)

• Arkadaşlar 27 haziran fortnite güncellemesinden sonra oyun ramde 6 gb yer kaplıyor hemde çok fazla kasıyor sizde durum nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal3350

Arkadaşlar 27 haziran fortnite güncellemesinden sonra oyun ramde 6 gb yer kaplıyor hemde çok fazla kasıyor sizde durum nasıl ?
    Evet redditte başlık var bu konuyla alakalı.Düzelteceklerini söylüyorlar şu anlık çok fazla drop yiyorum.
  • Arkadaşlar selamlar. Yeni laptop aldım gtx1050 ti ekran kartı var. Fortnite ı ilk açtığımda 150 fps aldım. 1 gün sonra fps sabit 60. Ne yapsam ne iniyor ne çıkıyor. Bunun nedeni nedir ?

• Son updateden sonra fpslerde sorun var.Eski akıcılık yok.Muhtemelen yeni gelen update ile düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

Arkadaşlar selamlar. Yeni laptop aldım gtx1050 ti ekran kartı var. Fortnite ı ilk açtığımda 150 fps aldım. 1 gün sonra fps sabit 60. Ne yapsam ne iniyor ne çıkıyor. Bunun nedeni nedir ?
    Yanlışlıkla fps sabitlemeyi açmış olabilir misiniz ?
  • son patchen sonra oyun patladı gibi bir şey oldu bende fps yerlerde bu durumla karşılaşan var mı acaba?
  • bi şey sormak istiyorum build yaparken diyelim ki rampa yapıcam c ye basıp sonra inşa etek için q ya basmam gerekiyor o inşa etme komutunu aradan çıkartabilir miyiz yani c ye direk basınca buildi yapabilir miyim?
  • Oyunu ps4’te oynuyorum hiç adam öldüremiyorum ya normal mi bu? Karşımdakiler kaç metre öteden vuruyor beni ben onları vuramıyorum

• FavorinqiN ekle
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.