Şimdi Ara

FORUM EGOİST VE PESİMİST İNSANLAR BARINDIRIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu herkes için geçerli bir şey değil ama çoğunluk öyle.
    Çocuk tıp kazandı mühendislik kazandı diye 300 bine girmiş çocukla dalga geçebiliyor.
    Ne kadar başarsa da zeki olduğunun kanıtı değildir.
    Zekilik sınavla ölçülmez.Çalışmanın sonucu sınavla ölçülür.
    Hepiniz kazandınız varsayalım tıp mühendislik okudunuz bitirdiniz. HELAL sizeeeee en üst makamda zannediyorsunuz kendinizi

Ama 200 bin de işletme okuyan adam sizin başınız da müdür olmuş hayatın gerçekleri bunlar onun için HÜMANİST olun insan
    aklına ve duygularına önem gösterin bu sınava tek siz girmediniz 2 milyon kişi girdi ve çoğunun hayalleri vardı benim de var
    Yani siz tıp ve mühendislikleri hayallariniz de kurgularken ben de türkiye deki saygıdeger sosyologlardan tarihçilerden olmayı
    ya da bakkal manav hiçbiri farketmez ben de bir şey düşünüyordum ve çoğunuz buna saygı duymayacak kadar beyin yoksunu egoistsiniz .

• egoist nadirdir de pesimist kaynıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xabier alonso olano -- 28 Ağustos 2018; 9:29:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xabier alonso olano

egoist nadirdir de pesimist kaynıyo
    egoist te onun kadar var kardeşim
  • Onurizmm O kullanıcısına yanıt
    200bindeki adamin mudur olmasina seviniyon he iste ulke sizin gibi torpilciler yuzunden gelismiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerdik2

200bindeki adamin mudur olmasina seviniyon he iste ulke sizin gibi torpilciler yuzunden gelismiyor
    Hayır ne alaka torpil ya ne alaka adam çalışmış başarmıştır ne saçma düşüncesiniz var sizin ya

Bu ülke de sıfırdan müdür olan binlerce kişi var allahım cidden sana ve senin gibilere akıl fikir versin
    Be calismayim emek gostermiyim ama calisan inekleyen adam da beni gecmesin ayni maasi alalim statumuz ayni olsun yok oyle dunya

• quote:

Be calismayim emek gostermiyim ama calisan inekleyen adam da beni gecmesin ayni maasi alalim statumuz ayni olsun yok oyle dunya
    var öyle dünya sınav da değil saha da daha çok çalışan kazanır
  • Hicbir IQ testine çalışarak girmezsin bu doğru.1k yapan adam 10 saat çalışmıştır bir diğeri bunu 3 saatte yapıp 5k ya girmiştir buna da okey.Ama şahsı fikrim 30k 'daki bir adam 1k dakinden daha zeki olabilir ama tutup da bu 200K ile kıyaslanamaz sanırım.Ha zaten ortada şöyle bir gerçek var emek olmadan da yemek olmaz.

Surda sinavda lise seviyesinde iki soru cozmeye erinen adama sonradan vahiy mi gelecek de calisip mudur falan olacak

• Valla doğru bir yazı tebrikler. Bir de eşit ağırlıkların küçünmesi olayı var ki saçmalık.
    Not:Sayısalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Surda sinavda lise seviyesinde iki soru cozmeye erinen adama sonradan vahiy mi gelecek de calisip mudur falan olacak
    yo vahiyle falan olmayacak adam hırpalanacak 5 10 yıl ama fırsatları görecek az başarı elde edecek ama sonun da kendine sıfırdan alın teri akıtmış bi dünya kuracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Valla doğru bir yazı tebrikler. Bir de eşit ağırlıkların küçünmesi olayı var ki saçmalık.
    Not:Sayısalım.
    Teşekkür ederim kardeşim keşke herkes birbirinin statüsüne ve ulaştığı şeylere saygı gösterse
    Ceng okuyanlar bile polis oluyo ulkemizde sen ne basarisindan bahsedion

• quote:

Ceng okuyanlar bile polis oluyo ulkemizde sen ne basarisindan bahsedion
    Tamam kardeşim saol düşüncelerin için sana laf anlatayacak düzey de akla sahip değilim sen büyüksün.
    Sen kendi dunyandan hic cikmamisin cikta bak disari bi polyannacilik yapiyon polis olan ogretmenler muhendisler daha ne tanidiklarim is bulamayip ya da bulup cuzi ucrete calismislar anladigim kadariyla senin tuzun kuru gecim sikintisi yasamamisin ya da bi dayin falan var ki rahatsin burda 3 -4 senesini ders calisarak geciren adamlar onlar bilmiyo muydu 200binlik yere gitmeyi

Bak dis hekimleri bile tt oluyo adamlar atanamiyor 20 30 bine giren adamlar bunlar

• quote:

Sen kendi dunyandan hic cikmamisin cikta bak disari bi polyannacilik yapiyon polis olan ogretmenler muhendisler daha ne tanidiklarim is bulamayip ya da bulup cuzi ucrete calismislar anladigim kadariyla senin tuzun kuru gecim sikintisi yasamamisin ya da bi dayin falan var ki rahatsin burda 3 -4 senesini ders calisarak geciren adamlar onlar bilmiyo muydu 200binlik yere gitmeyi
    Babam 2200 tl maaşa çalışıyor her ayı borçla kapatıyoruz 300 bine girdim ve şuna inanıyorum senden daha iyi yerler de olacağım 10 yıl sonra bu polyannacılık değil. İdeallerim var .Sınavla olmasa da hayatta sevdiğim başarabileceği inandığım şeyler
  • Hocam katılıyorum çok haklısınız

• Elbetteki feminist bir kız

Metafiziğe de inanmakta

Bir kusuru var yalnız kızın

Biraz entel takılmakta

Optimizt hem de pesimist biraz

idealizme de savunmakta

Ali Ali Desidero Ali Ali Desidero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam sen kendini boyle tatmin et ileride bu egoist dedigin tipcilar hayatini yasayip sen surunurken anlayacaksin ama is isten gececek tipci degilim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.