Şimdi Ara

forumdaki 9370-9590 kullananların sayısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok estağfirullah öyle pek bi bilgimiz yok , üç beş aklımızda olanları yazıyoruz ..

8320/8350/9370 mevzuna gelince , ben hep diyorum 8320 alacaksan extra 100 TL ver 8350 al 4,5-4,6 garanti olsun yada 8350 alacaksan ver yine bi extra 100 lük 4,8+ civarı garanti olsun .. 9370 için extra fan + uygun anakart , bunuda hesaba katmak lazım !!
    Bunlar tabi benim kendi görüşüm kimseyi bağlamaz .. her fikre saygı eşittir kendine saygı

AMD vs intel turbo boost için sanırım bir konu açarsanız konunun uzmanları daha ileri bilgiler verebilirler .. konuda baya bi tutar gibime geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi_ter -- 16 Temmuz 2014; 3:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

Orijinalden alıntı: pCkOpAtuS

Amd fx 9370 ve Asus crosshair V formula z ile kullanıyorum
    Soğutucu Akasa Venom
    Ram Gskill ripjawsx cl9 2133 mhz
    Corsair Force Gs 240 gb SSD ile 6 tane daha HDD toplam 12.000 gb ile

Pc den gayet memnunum . İnternet kafede ana pc olarak kullanıyorum. şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı

Fx 8320 de yeterli olmazmıydı hocam ?

Bilmiyorum ki usta. hani deneme yanılma yöntemi yaptım.Dedim yükseiğini kullanayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_ter

Yok estağfirullah öyle pek bi bilgimiz yok , üç beş aklımızda olanları yazıyoruz ..

8320/8350/9370 mevzuna gelince , ben hep diyorum 8320 alacaksan extra 100 TL ver 8350 al 4,5-4,6 garanti olsun yada 8350 alacaksan ver yine bi extra 100 lük 4,8+ civarı garanti olsun .. 9370 için extra fan + uygun anakart , bunuda hesaba katmak lazım !!
    Bunlar tabi benim kendi görüşüm kimseyi bağlamaz .. her fikre saygı eşittir kendine saygı

AMD vs intel turbo boost için sanırım bir konu açarsanız konunun uzmanları daha ileri bilgiler verebilirler .. konuda baya bi tutar gibime geliyor :)

hocam şimdi böyle bir konu açsak yine intel vs amd kavgası çıkar,konu güme gider.

• Biraz fazla baştan OC'lu diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mesajları okumadan yazmıştım baktım şimdi bencede bütçesi geniş, diğer bileşenleri bayağı high-end adam 8320 alıyor/öneriliyor. Herkesin bütçesi farklı yani ona göre bakmak lazım.

Amd vs intel fanboy kavgasına gelince ben amd işlemci ile oc ghz rekoru kırılınca amd neki intel onu tek çekirdeği ile geçer diyen biri görmüştüm.

• bilgi_ter kullanıcısına yanıt
    Çok kisa surede fazla voltaj istemeye başlamış bu ömür açısından iyiye işaret değil. Tam yuk durumlarinda bi kac yil sonra h110 ile bile satın aldığın hiz ve voltajlarla kullanamayabilirsin diye bir algı oluştu bende. Ne amaçlı kullanıyorsun bilmiyorum ama... render ise is sakat.

• @testerenecmi Evet doğru konu biraz kavga potansiyelli ama faydalı bir konu olabilirdi forum için ..

@HighWoltage İşlemcinin default voltajı olan 1.537 de bile hiç kullanmadım desem yeridir , 5G için en fazla 1.51 V verip abartılı bir OC yapmadan sadece oyun vs. için çalıştırdım sistemi ... render'la işim yok
    Fakat kısa sürede işlemcinin bu hale gelmesi bana da biraz tuhaf geldi ..
    Sizlere ufak bir bilgi paylaşayım ; AMD , Fx 9xxx serisi işlemcilere sadece 1 sene garanti verirken ( soğutucusuz modellere) Fx 8xxx serisi için bu süre 3 sene ..
    Acaba diyorum yüksek TDP ömür mü kısaltıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi_ter -- 16 Temmuz 2014; 12:59:28 >
  • bilgi_ter kullanıcısına yanıt
    Gerçekten 1 seneymiş. Şaşırdım açıkçası. Çok kötü bir durum bence ve bu da AMD'nin 220w TDP'li işlemcilerine ne kadar güvendiğini gösteriyor.

İşlemcinin def. voltajı çok yüksek geldi bana iyi ki daha azında stabil ve böylece daha az ısınıyor. Yüksek voltajla gelmesi beraberinde yüksek ısıyı da getirdiğinden, ömürleri kısalıyor ama öyle 3-5 senede de ölmez bir işlemci tabi sizin gibi normal kullanıcıda. Voltajı da düşürmeniz bunu uzatır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

Amd fx 9370 ve Asus crosshair V formula z ile kullanıyorum
    Soğutucu Akasa Venom
    Ram Gskill ripjawsx cl9 2133 mhz
    Corsair Force Gs 240 gb SSD ile 6 tane daha HDD toplam 12.000 gb ile

Pc den gayet memnunum . İnternet kafede ana pc olarak kullanıyorum. şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı

Fx 8320 de yeterli olmazmıydı hocam ?

Bilmiyorum ki usta. hani deneme yanılma yöntemi yaptım.Dedim yükseiğini kullanayım.

Anladım hocam :) bende fx 8320 aldımda baya güclü ve yeterli bir işlemcide

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.