Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurt dışından forumu takip eden arkadaşımız üye olmak istediginde gsm no engeline takılmış bir çözümü var mı acaba..
  • Silkroad Online Bölümüne yönetici istiyoruz!
  • mrb arkadşlar ben bişey ögrenmek istiyorum ben bi konu açıyorum benden 1 dk sonra konu açılıyo izleme sayısı 11 binlerde oluyor bu nasıl oluyor anlamdım gitti hem izleme sayısı hem cevap sayısı yüksek oluyo ve konu başta oluyo yani reklam konularını demiyorum normal konu yani bilgisi olan cevap verebilirmi acaba
  • yönetici bey teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: aglarm

mrb arkadşlar ben bişey ögrenmek istiyorum ben bi konu açıyorum benden 1 dk sonra konu açılıyo izleme sayısı 11 binlerde oluyor bu nasıl oluyor anlamdım gitti hem izleme sayısı hem cevap sayısı yüksek oluyo ve konu başta oluyo yani reklam konularını demiyorum normal konu yani bilgisi olan cevap verebilirmi acaba

tşk edrim muart bey
  • Bir maruzatım olacaktı.

Kendi konularımızı silmemiz mümkün mü ? Çünkü yanlış bölüme konu açtığımızda o an bir yönetici bulamayacağımızdan kendimiz silsek daha verimli olur.
    Başka bir alternatif ise kendi mesajımızı şikayet ederek konunun silinmesini talep etmek.

Bunlardan birisi olursa çok güzel olur yöneticilerin yükü hafifler böylece.
  • "benim forumlarım" sayfalarındaki forum başlıklarının tıklanabilir olmasını talep ediyorum
    mesela, internet kategorisinde son 10 mesaj görüntülenirken hepsini görmek istediğim zaman, tüm forumlar>internet yapma durumunda kalıyorum. halbuki grup başlığına tıklanabilir olsa direk internet alt kategorisine gidebileceğim
    iki tık yapmak çok mu zor denilebilir ama, sonuçta bu da bir öneri
  • Pm atmak için şifre istiyor ama ilk önce telefon numaramı kaydetmeliyim. Profilimde telefon numaramı yazma kısmı yok. Bu işlemi nasıl halledebilirim. Acil lazım!
  • Foruma bir önerim olacak dikkate alınırsa sevinirim, forum ana sayfasında kategoriler çok silik yazıyor gerçi ben alıştım artık nerde neyin olduğunu biliyorum 4 seneden sonra Ama yeni üye olan birinin zorlanacağını düşünüyorum biraz kalın ve büyük punto ile yazılırsa daha iyi olacağı kanatindeyim.

Teşekkürler...
  • üye alımında referans sitemine geçilmeli bence
  • Buradan benim sorunumla ilgilenen forum yöneticilerine teşekkür ederim.O anlık sinirime dayanamadım .Kusura bakmayın.Tekrardan 2 uyarı puanımı sildiğiniz ve yorumumun ciddiyetine vardığınız için teşekkür ederim.
  • semih_efendi

bu konuda yazmış olduğunuz rahatsız edici mesajlar yüzünden konuya eklediğiniz mesajlarınız toplu halde silinmiştir.

_SouL_

bu bölüme şuanda genel modlarımız bakmaktadır bu bölüm için bölüm modu aramalarımızda devam etmektedir.

hashus1099 , moscow34

rica ederim.

UnT0ucHabLe

üyelerin kendi açtıkları konuyu silme özelliği eklenir ise bu özellik kötü amaçlardada kullanılabileceği düşünülerekte bu şekilde bir değişiklik düşünülmüyor. bu gibi durumlarda üye açmış olduğu konunun bir altındaki mesajı şikayet ederek bildirir ise konu içerisinde yapılması gereken işlem yöneticiler tarafından yapılacaktır.

cok_yasa_kamil , Nike

istekleriniz düşünülecektir. Nike Admin ve Yöneticilerimiz şikayetlere hızlı bakmak için çalışıyor.bazı durumlarda şikayetlerin fazla olduğu zamanlarda incelemeler kararlar zaman aldığı için ufak gecikmeler yaşanabiliyor.

caiz2005 , Ten_Don

hesap sorunlarınız için gerekli bilgilerinizi belirterek forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirir iseniz geregi yapılacaktır.

King_Slayer

referans sistemine geçilmesi şuanda düşünülmüyor.

byzihh

Bu tarz şikayetlerinizi şikayet sistemi üzerinden bildiriniz.Bu konuya edilen şikayet mesajı alıntısı eklemeyin.şikayetiniz hakkında gerekli bilgi şikayet sistemi üzerinden bildirilmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20069286/mpage_1/key_//tm.htm
    bu konu neden silindi sorabilir miyim?
    1 yıldır kilitli duruyordu ve birçok paylaşım vardı.
    1 yıl sonra silinmesinin ne gibi bir getirisi var size?
    burada paylaşım yapılan konu silinmez demiştiniz bana
    e kilitli olduğuna göre de bir zarar vermezdi herhalde foruma
  • hashus1099

yönetici tarafından kilitlenmiş ve bu konuda gerekli bilgilendirmesi yapılmış olan konular istenilirse yöneticiler tarafından konu temizliği işlemi sırasında kaldırılabilir.ayrıca belirtmiş olduğunuz konunun başlığı ve konu ilk mesajı ayrıca siyaset içermektedir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Silkroad Online bölümüne hala neden bir yetkili konulmuyor bölüm çok berbat bi durumda 1 yıl oldu.Açtığımız çoğu konu cevap verilmeden silindi.Oylamalar yapıldı fakat bir sonuç yok artık çözün şu meseleyi silkroad online bölümünde takılan üye sayısında çok sayıda düşüş oldu her yer satış konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 29 Ocak 2009; 6:32:14 >
  • Forum ana sayfası: 262 Errors, 88 warning(s)
    http://validator.w3.org/check?uri=http://forum.donanimhaber.com/

Bir alt forum: 709 Errors, 32 warning(s)
    http://validator.w3.org/check?uri=http://forum.donanimhaber.com/forumid_204/tt.htm

Herhangi bir konu: 642 Errors, 84 warning(s)
    http://validator.w3.org/check?uri=http://forum.donanimhaber.com/m_29213669/tm.htm

Sürekli browser kaynaklı sorun şeklinde açıklama yapıldığı için gözler önüne serme ihtiyacı duydum... Açıklama veya detaylı şikayet yapmama gerek yok sanırım; forum resmen standartların s sine bile uymuyor.

Forum üst yönetimine ve programcı arkadaşa sevgilerle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Silkroad Online Bölümüne yönetici istiyoruz!

+1

Sayın yönetici,

Silkroad Online bölümü oyun bölümleri arasında en fazla hit alan bölüm olmasına karşın 1yılı aşkın süredir bir bölüm yetkilisi bile yok.Üstelik reklam karşılığı yönetimin illegal paylaşımı açması da apayrı bir konu.Koca bölüm bir çöplüğe döndü.1,5yıla kadar Türkiye'nin en iyi paylaşım yeri olan bölümde artık sadece karakter satışı yapılıyor.

Yönetimden yüzbinlerce kez eski önemi vermelerini,pm yoluyla ve protesto ederek açtığımız konularda istedik.Fakat konularımız içeriğine hiç bakılmadan kapatılmış,pmlerimiz geçiştirilmiştir.

Biz Silkroad bölümü olarak yönetimden tekrar tekrar bu bölüme eski önemini vermelerini,en azından bir moderatör atayıp,illegal paylaşımı kısıtlamasını ve karakter satışının 2.el bölümüne taşınmasını istiyoruz.

Buyrun bakın paylaşım yapılması gerek forumun hali..

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __LP__ -- 29 Ocak 2009; 13:42:30 >
  • Sayın Forum Yönetimi

Sizden birkaç şey istiyoruz "SRO Bölümü" olarak..

İsteklerimiz;
    1) Bölümümüze 2-3 tane moderatör atanması.
    2) Bölümümüzde açılan ve aşırı yer kaplayan satış konularının "İkinci El" bölümüne yönlendirilmesi.
    3) İllegal alanda biraz kısıtlama olması.

Bu isteklerimiz hem forum hemde bizim açımızdan güzel yerlere gelmemizi sağlayacak isteklerdir..

Umarım dikkate alır ve elinizden geleni yaparsınız..

.:DiFFeReNT:. (Mert K)
  • Uyarı puanım düşürüldüğü için sağolun ama hala uyarı listesinde görünüyo
  • TOFAŞ KUŞ SERİSİ adlı imzamdada belirttiğim gruba cevap yazmak istediğimde bu özellik kapalı yada üye değilsiniz türünden bir mesajla karşılaşıyorum.Sorun ne olabilir acaba.Üye olarak girmemişsindir diyenler için hatırlatma bu arada,üye olarak girdim tabiiki.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.