Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumdestek@donanimhaber.com adrsine iletmiş olduğum teknik arıza ile ilgilenilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Uyarı puanım düşürüldüğü için sağolun ama hala uyarı listesinde görünüyo

Uyarı puanınız düşürülür ama uyarı listesinden silinmez.
  • .Mustafa 61. cidden merak ediyorum ve samimi bir şekilde soruyorum, kimsin sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 29 Ocak 2009; 21:42:52 >
  • davosta olan olayı neden konuşamadık
    bence siz modlar işinizi yapmıyorsunuz
    sizin göreviniz orda tartışma çıkaranları almak olmalı konuyu kapamak olmamalı
    eğer eski modlardansanız forum içindeki diğer konuları görerek forumun düştüğü halide görüyorsunuzdur herhalde
    http://forum.donanimhaber.com/m_29413844/tm.htm
    bu konu niye kilenir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi kötü çirkin -- 29 Ocak 2009; 21:53:39 >
  • 4 günlük forumdan uzaklaştırma cezası aldım.Bugün itibari ile bitti.Uyarı olarak iki konudan uyarı aldım.4 tane olunca forumdan uzaklaştırma cezası verilmiyor muydu ? Ben niye 2 konu ile uzaklaştırıldım.Ayrıca şu anda uyarı listesime girince hala 2 tane uyarım duruyor.Benim şu anda uyarı puanım kaç ? Ben bu uyarı işinden pek birşey anlamadım kısacası
  • Sn. Forum yöneticileri

Biliyorumki yoğun istek doğrultusunda yen bir bölüm açılacaktır ama genede isteğimi belirtiyim. Donanım / Hardware bölümünün altına "Elektrik" alt konusu açılsa uygun olur diye düşünmekteyim. Elektronik bölümüne açılan konular bazen ile alakasız olabiliyor.

mesela bölüm ile alakası olmayan bir kaç konu

http://forum.donanimhaber.com/m_21389598/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_29265995/tm.htm

bazen buna benzer sigorta nasıl bağlanır kaçak akım sigortası nedir şeklinde konular açılıyor.
  • Üyeliğimde bir sorun var sanırım.Adres Defterime yeni arkadaş ekliyemiyorum daha doğrusu eklediğim kişiye onay mesajı gitmiyor. Ayrıca karşı taraf beni eklediğinde de bana onay mesajı gelmiyor =(

ilgilenirseniz sevinirim.
  • Sayın DH yöneticileri,
    Bir albüm ya da anket açtığım zamankonu dışı sayfasında açtığım albümde en solda herkezin kâğıt resmi olduğu hâlde benim [Albüm], anket açtığım da [Anket] yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
    Teşekkürler...
  • Davos başlığı altındaki konular neden kilitleniyor başlığı altında bir konu açtım ve nedeni tartışma yaratmaksa konumu kilitleyin dedim ve 3 ceza puanı aldım. Amacım sadece soru sormaktı. Uyarı nedeni "Israr" olarak geçiyor. Uyarımın düşmesini talep ediyorum. Lütfen ilgilenin.
  • Az once siyasi konularin saygi cercevesi icinde tartisabilecegi bir adres var mi diye sordum. Konuyu silmisler. Lutfen boyle bir adres varsa PMden bari atin. Konumu neden silmisler anlamadim. Bir adres istedim sadece.
  • Forumun bu topiğine ne zaman gelsem sinirlerim kalkıyor.Donanım Haber'i çok seviyorum ancak yasakçı zihniyetine bir anlam veremiyorum.
    Silinen konular,kaldırılan mesajlar...
    Aylar önce alkol ile alakalı düşüncelerimi yazmıştım ardından yazımı sildiler.
    Fakat bir üyenin kominizmi övücü bir klibi imzasında link olarak taşımasını şikayet olarak gönderdiğimde ''Burada yanlış olan ne?'' tarzında bir mesaj almıştım adminden.
    O adminin kim olduğunu şimdi hatırlamıyorum ancak merak ettiğim bir şey var, konulara dağıtılan adminler yaş , anlayış ve birikim olarak konularında hakim düşünce yürütebilme kabiliyetine sahipmiler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @ byzihh, sorceress, Turetskiy_Muj, Ottoman_PoweR, iyi kötü çirkin,

Arkadaşlar, bakın şu konu çok nettir ki: DH Forumlarında siyasi konular yasaktır

Neden yasak olduğunu burada sayısız defa anlattık, her olaydan sonra bizim yine sayfalarca açıklama yapmamızı beklemeyin lütfen. Ayrıca kiminiz bizi AKP'li, kiminiz CHP'li yapıyor. Sizler olayları işinize geldiği gibi yorumlamaya devam ettikçe böyle manasız etiketlendirmeler yapmaktan kendinizi alıkoyamazsınız. (sözüm bu etiketlendirmeyi yapan arkadaşlaradır)

İncelemek isterseniz buyrun ilgili birkaç konu:

http://forum.donanimhaber.com/m_13930988//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_15978368//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_28856836//tm.htm

Sorularınızın cevapları bu konularda fazlasıyla vardır. Lütfen tüm ayrıntıları ile okuyunuz.
  • byzihh o avatarı nasıl kullanıyor haftalardır onu koymanın yasak olduğu üst konu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzihh

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@ byzihh, sorceress, Turetskiy_Muj, Ottoman_PoweR, iyi kötü çirkin,

Arkadaşlar, bakın şu konu çok nettir ki: DH Forumlarında siyasi konular yasaktır

Neden yasak olduğunu burada sayısız defa anlattık, her olaydan sonra bizim yine sayfalarca açıklama yapmamızı beklemeyin lütfen. Ayrıca kiminiz bizi AKP'li, kiminiz CHP'li yapıyor. Sizler olayları işinize geldiği gibi yorumlamaya devam ettikçe böyle manasız etiketlendirmeler yapmaktan kendinizi alıkoyamazsınız. (sözüm bu etiketlendirmeyi yapan arkadaşlaradır)

İncelemek isterseniz buyrun ilgili birkaç konu:

http://forum.donanimhaber.com/m_13930988//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_15978368//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_28856836//tm.htm

Sorularınızın cevapları bu konularda fazlasıyla vardır. Lütfen tüm ayrıntıları ile okuyunuz.

Sayın Musakka,
    Son Mesajıma da yanıt bekliyorum.
    Ayrıca; Elinizdeki SİL butonu En azından hz. Peygamber Hakkında açılan konularda işe yaramıyor mu?
    Üst konu olmasına rağmen neden 2. Konuya izin veriyor ama tersi yazılara izin vermiyorsunuz.
    Ben onlar gibi düşünmek zorundamıyım?
    Bende 2. konudan Rahatsız oluyorum.
    2 Kişi Filistinden rahatsız oldu diye Sesimizi kıstınız.Aynı şeyi bekliyorum.
    Ben Bugüne Kadar Kimseye hakaret etmedim yalan konuşmadım.
    Ama nedense hep cezalandırıldım ve Devamlı Sansürlendim.
    Ama Karşı tarafı hiç sansürlemediniz.
    Benim Taraf olmam kadar doğal olan bir şey yok.
    Ama Siz taraf olamazsınız.

Asla taraf olamam, olmadım, olmamda, bu konuda içiniz rahat olabilir.

Ama sizin anlamak istemediğiniz olay, dini ve siyasi tüm konuların yasak olduğudur. Atatürk bunlara dahil olmadığı için asla Peygamber konusuyla bir tutamazsınız.

Burada gerektiği durumda 2. ve hatta 3. konuya izin veririz. Eğer kural dışı bir konu değilse, kirlilikten çok toparlama sağlıyorsa, foruma birşeyler katıyorsa elbette açılabilir. Zaten o konuyu açan üyemiz önceden bize danışarak böyle bir konu açımı için izin istemiştir.

Siz her ne kadar kendinizin cezalandırılıp sansürlendiğinizi, karşı tarafın ise hiç sansürlenmediğini iddia etseniz de, işin ilginci karşı taraf da tam tersini düşünmektedir. Demek ki söz konusu olay, konuları kendi işlerine geldiği gibi yorumlayan arkadaşlarda bitmektedir.

Ve durmadan kısıtlamalardan bahseden arkadaşlar: Sizler bu foruma üye olurken bir üyelik sözleşmesi imzalıyorsunuz. Eğer forumun kuralları size uyuyorsa kabul edersiniz ve o kurallar çerçevesinde forumda yazarsınız. Zaten kabul etmezseniz bu forumda yazı yazamıyorsunuz. Peki evelden kabul ettiğiniz kuralı şimdi neden çiğnemeye çalışıyorsunuz? Size evelden "her konuda özgürsünüz, istediğiniz mesajı yazabilirsiniz" diye bir vaatte bulunmadık. Eğer böyle yapmış olsaydık sizi anlardım ama bu durumda söylediklerinizin haklı bir yanı yok ne yazık ki.

Detaylar için lütfen üstte vermiş olduğum linkteki konuları tüm ayrıntısı ile okuyunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzihh

Sayın yöneticiler;
    Hz. Muhammed A.s' ile ilgili konu açmak istiyorum izninizle.

Konu dini içerikli olduğundan ne yazık ki buna izin vermemi beklemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

Üyeliğimde bir sorun var sanırım.Adres Defterime yeni arkadaş ekliyemiyorum daha doğrusu eklediğim kişiye onay mesajı gitmiyor. Ayrıca karşı taraf beni eklediğinde de bana onay mesajı gelmiyor =(

ilgilenirseniz sevinirim.

• @ byzihh, bu söylediklerinizin tamamı dediğim gibi önceden cevaplandı. Lütfen verdiğim linkleri dikkatlice inceleyiniz.

@ |Uqur|, programcı arkadaşla iletilecek. Ayrıca herhangi bir hata kodu ile karşılaşıyorsanız bunu da bildirmeniz, durumun çözülmesine oldukça yardımcı olacaktır.
  • Ben konuyu yönetime danışarak açtım. Birçok arkadaşımızla kurallar çerçevesinde konu içinde fikir alışverişinde bulunduk. Birbirimize saygıyla yaklaştık, ve birbirimizi anlamaya çalıştık. Ne siyaset konuştuk nede din. Hal böyle olunca yönetimdende mesajlarımızı çıkıp silen çıkmadı. Burada yönetimin yaptığı hiçbir usulsüzlük yoktur. Gayet görevlerini iyi bir şekilde yerine getiriyorlar. Biz Atatürk'le ilgili Resim, Yazı, Şiir, Makaleler paylaşıyoruz, bir arada toplanıyoruz. Buna kimse karşı çıkmaz. Oğuz abi ve ilgilenen tüm Yönetici arkadaşlarıma konunun önemini kavrayarak, uygunsuz mesajları sildikleri ve konuyla ilgilendikleri için teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@ |Uqur|, programcı arkadaşla iletilecek. Ayrıca herhangi bir hata kodu ile karşılaşıyorsanız bunu da bildirmeniz, durumun çözülmesine oldukça yardımcı olacaktır.

Teşekkür ederim.Herhangi bir hata kodu ile karşılaşmadım.Butona tıkladığımda "Kişi, arkadaş listenize eklenmek üzere kendisinin onayına sunulacaktır ?" Diye bir uyarı çıkıyor Tamam a tıklıyorum fakat arkadaşıma onay mesajı gitmiyor. Ayrıca aynı şekilde karşı taraftan da bana onay mesajı gelmiyor.
  • rütbe sisteminde neden en yüksek rütbe yarbay? (özel olarak verilen kıdemli yerbayı saymazsak)
    T.S.K.da general sınıfını saymazsak en yüksek rütbe albay
    bunu üst yönetime iletebilir misiniz öneri olarak?

http://www.cur-cuna.com/tr/yasam/askerlik/image/aske0012.jpg
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.