Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: musAKka

@ byzihh, sorceress, Turetskiy_Muj, Ottoman_PoweR, iyi kötü çirkin,

Arkadaşlar, bakın şu konu çok nettir ki: DH Forumlarında siyasi konular yasaktır

Neden yasak olduğunu burada sayısız defa anlattık, her olaydan sonra bizim yine sayfalarca açıklama yapmamızı beklemeyin lütfen. Ayrıca kiminiz bizi AKP'li, kiminiz CHP'li yapıyor. Sizler olayları işinize geldiği gibi yorumlamaya devam ettikçe böyle manasız etiketlendirmeler yapmaktan kendinizi alıkoyamazsınız. (sözüm bu etiketlendirmeyi yapan arkadaşlaradır)

İncelemek isterseniz buyrun ilgili birkaç konu:

http://forum.donanimhaber.com/m_13930988//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_15978368//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_28856836//tm.htm

Sorularınızın cevapları bu konularda fazlasıyla vardır. Lütfen tüm ayrıntıları ile okuyunuz.

Hocam güzel açıklamışsında Davos'u tanıtan bir konu silindi. İşte yüksekliği bu kadar cart curt. Bende bu yüzden sordum sadece sordum neden siliniyor diye. Sebebi tartışma yaratmaksa lütfen benim konumuda kilitleyin dedim. Merak ediyorum acaba Davos konusu açan herkes benim gibi 3 uyarı puanı aldımı? Yok konusunu açsam gam yemem, burada lafını bile etmem. 8 kelime yazdım ve 3 uyarı puanı. Gerçekten acıttı.
  • Adminler robot gibi sanirim. Ben siyasi konulari konusabilecegimiz bir adres istedim. Onu sildiler. Belki de uye kacirmamak icin yaptilar bunu ne alaka ise. Gelmisler burada kurallarimiz var diyor. Biz sanki bilmiyoruz bunlari. Biz sanki ondan siyasi konu tartismaliyiz dedik. Once okumayi ogreninin!

Bir adres istedik kullanicilarda (belki bildikleri bir adres vardir diye) bu konularin tartisabilinecegi, adminler sanirim otomatige baglamis olacak ki siyaset kelimesinin gectigi her topici siliyorlar.

Ha site onerisi istemek yasaksa, kac tane konuda milyonlarca site linki var; onlara neden mudahele etmiyorsunuz? Illa ki boyle bir site vardir; ya da olmalidir. Saygi cercevesi icinde millet siyaset de tartisabilmelidir. Ama bunun yeri DONANIMHABER degildir, bunu kabul ediyoruz.

Donanim Haberin 2002li yillardaki tadi malesef kaybolmaya basladi. Bunda ergenlik yastaki kisilerin forumda fazlalasmasinin da sebebi buyuk. Yine de taze kan gerektigi kesindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Arkadaşlar, bakın şu konu çok nettir ki: DH Forumlarında siyasi konular yasaktır

Neden yasak olduğunu burada sayısız defa anlattık, her olaydan sonra bizim yine sayfalarca açıklama yapmamızı beklemeyin lütfen. Ayrıca kiminiz bizi AKP'li, kiminiz CHP'li yapıyor. Sizler olayları işinize geldiği gibi yorumlamaya devam ettikçe böyle manasız etiketlendirmeler yapmaktan kendinizi alıkoyamazsınız. (sözüm bu etiketlendirmeyi yapan arkadaşlaradır)

Sorularınızın cevapları bu konularda fazlasıyla vardır. Lütfen tüm ayrıntıları ile okuyunuz.

Hocam güzel açıklamışsında Davos'u tanıtan bir konu silindi. İşte yüksekliği bu kadar cart curt. Bende bu yüzden sordum sadece sordum neden siliniyor diye. Sebebi tartışma yaratmaksa lütfen benim konumuda kilitleyin dedim. Merak ediyorum acaba Davos konusu açan herkes benim gibi 3 uyarı puanı aldımı? Yok konusunu açsam gam yemem, burada lafını bile etmem. 8 kelime yazdım ve 3 uyarı puanı. Gerçekten acıttı. Teşekkürler.

Yahu bakın yönetici arkadaşlarım neden "Kasımpaşa Hakkında" başlıklı konumu uçurdunuz. İnsanlar semtimi yanlış biliyor ve kötülüyorlar diye bilgilendirmek amaçlı konu açıyorum ve siz hemen konuyu yok ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama iyice forumun tadı kaçtı. Bir Kasımpaşa'lı olarak bazı forum ahalisinin yazdıkları kanıma dokundu ve bende onların yanlış bildiğini ıspatlamak için konu açtım. Ama sildiniz. Eğer böyle şeylere devam edilecekse lütfen 2 uyarı puanı daha verin bana ve 4 gün çizin. Anlamıyorum amacınızı çünkü. En azından Davos mevzusu bitene kadar semtime atılan kuru iftiraları görmemiş olurum. Bu forumu 23 aydır üye olarak ve 1,5 sene gibide misafir olarak takip eden birisiyim hayatımda böyle birşey görmedim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 30 Ocak 2009; 11:59:46 >
  • Online listesinde yeşil olarak belirtilenler arkadaşlarımız sanırım.. Fakat şöyle bir durum var. Ben Gelen Kutusuna girdiğimde Aktif Arkadaşlarınızda 2 kişi var. Doğru.
    Ama online listesinde 4 kişi gözüküyor. Yani gelen kutusundaki eksik bilgi veriyor sankii..

Yada arada bir incelik var. Nedir bu durum?
  • İnternetten para kazanma ile ilgili bölüm açılabilir mi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Sn. Forum yöneticileri

Biliyorumki yoğun istek doğrultusunda yen bir bölüm açılacaktır ama genede isteğimi belirtiyim. Donanım / Hardware bölümünün altına "Elektrik" alt konusu açılsa uygun olur diye düşünmekteyim. Elektronik bölümüne açılan konular bazen ile alakasız olabiliyor.

mesela bölüm ile alakası olmayan bir kaç konu

http://forum.donanimhaber.com/m_21389598/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_29265995/tm.htm

bazen buna benzer sigorta nasıl bağlanır kaçak akım sigortası nedir şeklinde konular açılıyor.

geride kaldı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

_SouL_

bu bölüme şuanda genel modlarımız bakmaktadır bu bölüm için bölüm modu aramalarımızda devam etmektedir.

O bölüme genel modlarınız bakamamaktadır.
    Bölüm modu araması devam etmekte olsaydı 1,5yıldır 100bin tane mod bulurdunuz.
    Anket açın en fazla oyn toplayanı mod yapacağız dediniz 1yıl geçti tık yok.
    Israrla isteklerimizi sürdürmekteyiz Silkroad Online bölümü hakkında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

_SouL_

bu bölüme şuanda genel modlarımız bakmaktadır bu bölüm için bölüm modu aramalarımızda devam etmektedir.

O bölüme genel modlarınız bakamamaktadır.
    Bölüm modu araması devam etmekte olsaydı 1,5yıldır 100bin tane mod bulurdunuz.
    Anket açın en fazla oyn toplayanı mod yapacağız dediniz 1yıl geçti tık yok.
    Israrla isteklerimizi sürdürmekteyiz Silkroad Online bölümü hakkında.

Böyle bir konu zaten var:http://forum.donanimhaber.com/m_23920087/mpage_1/key_//tm.htm#23920087
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Sayın Forum Yönetimi

Sizden birkaç şey istiyoruz "SRO Bölümü" olarak..

İsteklerimiz;
    1) Bölümümüze 2-3 tane moderatör atanması.
    2) Bölümümüzde açılan ve aşırı yer kaplayan satış konularının "İkinci El" bölümüne yönlendirilmesi.
    3) İllegal alanda biraz kısıtlama olması.

Bu isteklerimiz hem forum hemde bizim açımızdan güzel yerlere gelmemizi sağlayacak isteklerdir..

Umarım dikkate alır ve elinizden geleni yaparsınız..

.:DiFFeReNT:. (Mert K)

• quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Foruma bir önerim olacak dikkate alınırsa sevinirim, forum ana sayfasında kategoriler çok silik yazıyor gerçi ben alıştım artık nerde neyin olduğunu biliyorum 4 seneden sonra Ama yeni üye olan birinin zorlanacağını düşünüyorum biraz kalın ve büyük punto ile yazılırsa daha iyi olacağı kanatindeyim.

Teşekkürler...

• konu dısında sıyaset bolumu acılsın nasıl egıtım bolumu acılıyorsa buda onun gıbı acılması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

konu dısında sıyaset bolumu acılsın nasıl egıtım bolumu acılıyorsa buda onun gıbı acılması lazım

quote:

• forumda dini ve siyasi konu açmak yasak ama takan yok.

bu tür konulardaki tartışmalar hakaretlerle dolu oluyor ve hep aynı tip mesajlar yazılıyor.

Bu yasaklı konu açanlara verilen ceza nedir ? Bu konuda bir standardınız var mı (zira üyeler hiç bir ihlalin karşılığının ne olduğunu halen bilmiyor) Yoksa sadece bu konuları siliyor, açanlara ceza vermiyormusunuz (tahminim öyle çünkü kimsenin tınladığı yok)
  • Siyasi konular açısından kültür ve bilim bölümü tavan yapmıştır yöenticilerimizin dikkatine
  • Profilime cep telefonu numaramı ekleyeceğim ama ekleyemiyorum. Buraya yazdım mail at dediler. Mail attım. Nick ve telefon numaramı sordular. Cevapladım. Hatta bugün bir daha mail attım ama sonuç alamadım. PM atamıyorum, destek istiyorum. Lütfen.
  • Profilimizdeki "Mesaj attığım her konuya üye yap" seçeneğini işaretlediğimiz zaman herhangi bir konuya mesaj yazdıktan sonra o konudan devamlı e mail uyarısı alıyoruz...Bunu seçenekli yapamaz mısınız?Sürekli değil de bir kere üye olsak ve bir daha gelmese e mail uyarısı çok iyi olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Profilime cep telefonu numaramı ekleyeceğim ama ekleyemiyorum. Buraya yazdım mail at dediler. Mail attım. Nick ve telefon numaramı sordular. Cevapladım. Hatta bugün bir daha mail attım ama sonuç alamadım. PM atamıyorum, destek istiyorum. Lütfen.

Teşekkürler. Çok hızlı oldu
  • BeyabaN� , __LP__ ,.:DiFFeReNT:.

Silkroad Online bölümü yöneticisi hakkında yönetimimiz yakın zamanda bir tercihte bulunacak ama istekleriniz hakkında şunu belirtmek istedim biz yöneticiler nekadarda yetkili olduğumuz bölümde düzeni sağlamak için çalışsakta bizler düzeni bir yere kadar sağlayabiliyoruz bir yöneticinin sorumlu olduğu bölümde tüm mesajları konuları okuması imkansızdır. burada gerçek düzeni üyelerimiz sağlamalıdır. belirtmiş olduğunuz bu konular hakkında taşınması silinmesi gereken konuları sadece şikayet sistemi üzerinden bize bildirmeniz yeterli.yani bir üyede bu şekilde bölümün düzenini elinden geldiği şekilde sağlayabilir.

GeceBekcisi

Programcı arkadaşımıza iletildi.herhangi bir sorrun var ise düzeltilecektir.

Sultan El Kebir

Yaşadığınız sorun programcı arkadaşlara iletilmiştir bu konuda cevap almak istiyor iseniz mailinizi tekrar yollamanızı tavsiye ederim.

iyi kötü çirkin

Davosla olan konular siyasi mesaj ve tartışma içerdiği için konular yönetim tarafından siliniyor linki vermiş olduğunuz konuda yine davosla ilgili normal bir zamanda davos ile verilen bu konu silinmezdi ama şuanda hassas bir zamanda böyle konu açıldığı için silinmiştir. açılmış olan böyle bir konuda yönetim olarak bir art niyet ararız.bu zamana kadar neden böyle bir konu yoktu?bu bölge ile ilgili daha önce neden böyle bilgilendirmeli konu açılmadı?

tenekekutu

Forumda 5 uyarı puanı aldığınızda 4 gün uzaklaştırma alırsınız.sizde 5 uyarı puanını doldurduğunuz için 4 gün uzaklaştırılmışsınız.şuanda uyarı puanınız gözükmüyor.

^^miHARBİ^^

Bölüme özel cezanız görünmüyor tarayıcınızın güvenlik ayarlarını değiştirmenizi yada farklı tarayıcı kullanmanızı tavsiye ederim.

krm-iks

Şuanda belirtmiş olduğunuz bölüm elektrik ve elektronik bölümünü kaldırabilir.bu bölümün ismi elektrik-elektronik olarak değiştirilebilir.bu isteği yönetime sunuyorum.

Yeşilbarış

İsteğiniz üst yönetime iletilmiştir gerek görülür ise bu konuda düzenleme yapılabilir.

sorceress

Alkol Sigara gibi kötü alışkanlıkların açıldığı konular forum üyelerine kötü örnek teşkil edebilecek maddeler olduğu için konunuzun silinmesi doğru bir davranıştır.ayrıca burada bir imzayı şikayet ettiğinizi silinmediğini iddia ediyorsunuz burada şikayetinizi bize somut deliller ile gösterir iseniz gereği yapılacaktır.ayrıca bir yöneticinin şikayetiniz ile ilgili yapmış olduğu işlemde eksiklik olduğunu düşünüyor iseniz yine aynı şikayet sistemi üzerinden şikayetini yenileyebilirsiniz.ayrıca dh de yönetici ve admin seçimleri kesinlikle titizlikle yapılmaktadır.üyenin bütün konuları mesajları forum içerisindeki durumu herşeyiyle incelenir. bu durumu dh ye yönetici olmak isteyen üyelerimizin daha iyi bildiğini belirtmek isterim. yönetim kadrosuna alınan üyelerin ilk yapması gerekenler kuralları çok iyi öğrenmesidir. kuralları öğrendiğine kanaat getirilen üye yönetim tafından daha sonra yetkililendirilir.

keskinkral

Açmış olduğunuz soğukkanlılık mı yoksa başlıklı anketinizi inceledin başlık görünüm ile ilgili bir sorun gözükmemektedir.bütün anketler bu şekildedir.

Ottoman_PoweR

Almış olduğunuz uyarınız tek bir konudan görülebilir ama yapmış olduğunuz başka konulardaki yorumlardada siyasi mesajlarınız olduğu için ısrar ile kural ihlali sebebiyle 3 uyarı puanı verilmiştir.silinmiş diğer konunuzda siyasi mesaj içermektedir. bu sebeple uyarınızın düşmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

Turetskiy_Muj

Siyasi konular yasak ise bu konuların konuşulabileceği site linkleri vermekte istemekte yasaktır.sizin dediğiniz konu hakkında bir örnek vereyim Crakli ilegal dosya paylaşımı dh de yasak ama ben başka nerede bulabilirim.Bu tarz konulardada konu açmak yasaktır.bu konuda yapılan işlem doğrudur.

taarruzZ

Ticaret amaçlı böyle bir konu açmak kural dışıdır. açılması yasaktır.

Nike

İsteğinizi yönetime ilettim gerek görülür ise değişim yapılacaktır.

.TaneR.

Daha önceki sayfalardada belirttiğim gibi bu konularda bir standartımız yok konunun içeriğine bakılarak uyarı puanı 1,2,3,4, yada direk 4 gün ceza olabiliyor.ayrıca yukarıda verdiğim cevaptada üyenin sürekli bu tarz konulardan uyarı ceza aldığı tespit edilirse uyarı ceza puanı dahada yüksek olabiliyor.size bu yönden şunu söyleyebilirimki tüm üyelerin uyarı ceza verme işleminde üyenin buzamana kadar aldığı tüm uyarıları anında görebiliyoruz ve ona göre uyarı yada cezalarda artma yada azaltma uygulayabiliyoruz.bazı konularda ceza alınmaması sadece silinmesi konuyu açan üyenin değilde konunun içerisinde diğer üyeler tarafından aşırı siyasi mesaj tartışma içerdiği için konular siliniyor.bu durumlarda tabiki konuyu açan üye uyarı ceza almıyor konu tartışma içeriği olduğu için siliniyor konu içerisinde siyasi tartışma mesajlarında bulunan üyeler ceza yada uyarı puanı veriliyor.

diciotto

Bu bölüm ile alakalı temizleme çalışmalarımız sürüyor.

caiz2005

Rica ederim Maillere gelme sırasına göre bakılıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İlginiz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 31 Ocak 2009; 2:35:17 >

• Bu reklama tıklanmıyor. Opera 9,63 ve İE 7 ile denedim. Kattiyyen tıklanmıyor. Yani tıklanıyor ama yeni sayfa açılmıyor. Hepsiburdaya yönlenmiyor yani.
    Bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.