Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • faruk bir soruda ben sormuştum. Cevaplarsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

moozcan

yaşamış olduğunuz sorunu gsm numaranızı ve gerekli bilgileri nikinizi belirterek forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirebilirsiniz gereği yapılacaktır.

gsm numaramı ve sorunu mail attım ama bir gelişme yok. Hala pm atamıyorum gsm onaylı değil diyor
  • hiçbir yere konu açamıyorum yöneticiler yardımcı olur musunuz ?
  • konu dışında mesaj artmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

konu dışında mesaj artmaz

yanlıs yazmısım

diger bolumlerde mesaj sayım artmıyor ılgılenırmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

hiçbir yere konu açamıyorum yöneticiler yardımcı olur musunuz ?

GSM numaranızı profilden onaylattınız mı?
  • son aldığım uyarının gözden geçirilmesini talep ediyorum, art niyetli değilim isteyen istediğini algılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Bu reklama tıklanmıyor. Opera 9,63 ve İE 7 ile denedim. Kattiyyen tıklanmıyor. Yani tıklanıyor ama yeni sayfa açılmıyor. Hepsiburdaya yönlenmiyor yani.
    Bilginize.

bu siteden aldığım aynı ürün. arada fiyatı ne oldu diye tıklamak istiyorum ama dediğin gibi tepki yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

GeceBekcisi

Programcı arkadaşımıza iletildi.herhangi bir sorrun var ise düzeltilecektir.

w3.org web standartları kurumudur ve internetteki tüm sayfalar bu standartlara uymak zorundadır.
    bu kurumun verdiği geçerliliği onaylama hizmetine göre de şu anda

quote:

Forum ana sayfasında 265 hata
    http://validator.w3.org/check?uri=http://forum.donanimhaber.com/

Bir alt forumda 706 hata
    http://validator.w3.org/check?uri=http://forum.donanimhaber.com/forumid_204/tt.htm

Herhangi bir konuda 642 hata
    http://validator.w3.org/check?uri=http://forum.donanimhaber.com/m_29213669/tm.htm

var. görünen köy klavuz istemez..

var ise demek biraz fazla pozitif bir yaklaşım olmuş

bu arada ben olsam "programcı arkadaş"a ödenen maaşı bir daha gözden geçirirdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

o nasıl oluyor. Profilim kısmında öyle bişey mi var?
  • Macintosh Bölümünün açılmasını istiyorum. Ve benimle birlikte donanimhaberi takip eden ve bunu isteyen yaklaşık 200 tane macintosh kullancısı var. Bence bu kadar geniş kapsamlı ev elektorniğinin bile oldugu bir forumda büyük eksiklik
  • Cevap için teşekkür ederim,ama ben bu uyarı işinden hiçbirşey anlamadım. Uyarı listeme tıkladığım zaman 2 uyarı gözüküyor,bunlara tıkladığım zaman kaç puan ceza aldığımı göremiyorum.Bunun için profilime girmem lazım ama direk uzaklaştırılınca ceza puanını göremiyorsun bile.Bu iki uyarı ile ben 5 ceza puanını doldurmuş mu oldum yani ? Şimdi son olarak bir uyarı daha eklendi.Ben mesaj yazdım,kendimi savundum ama şikayet kapanmış.1 ceza puanı aldım.İtiraz etmek bir işe yaramıyor mu ? Ayrıca benim ettiğim şikayetler sonucu karşı taraf ceza alıp almadığını nasıl takip edeceğim ? Belki şikayetim boşa gitti.Şikayetlerime tıklıyorum ama hiçbirbilgi vermiyor ? Özetle ben bu şikayet ve ceza olayından hiçbirşey anlamadım ? Bunu yazan bir yer var mı veya birisi açıklayabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 1 Şubat 2009; 1:10:27 >
  • gsm no mu onaylatmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: moozcan

quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

o nasıl oluyor. Profilim kısmında öyle bişey mi var?

Profilim menusunun 6.sekmesinde, Gsm no bölümü bulunmaktadır. Gsm numaranızı oraya onaylatmanız gerekir. İmzanızı vs.. düzenleyemezsiniz onaylatmazsanız, mesaj sayısı olayını da şimdi öğrendim.

Ayrıca evet, Sayfanın en üstündeki hepsiburada linkine tıklanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 1 Şubat 2009; 0:25:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Bu reklama tıklanmıyor. Opera 9,63 ve İE 7 ile denedim. Kattiyyen tıklanmıyor. Yani tıklanıyor ama yeni sayfa açılmıyor. Hepsiburdaya yönlenmiyor yani.
    Bilginize.

bu siteden aldığım aynı ürün. arada fiyatı ne oldu diye tıklamak istiyorum ama dediğin gibi tepki yok

Bende de bu sorun var.

Daha hiç bir reklama tıklamamıştım üyeliğimden beri, ilk kez birisine tıklayasım geldi o da böyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brothers of Metal -- 1 Şubat 2009; 1:15:44 >
  • slyman_b

tarayıcı ayarlarınızı değiştirmenizi yada farklı tarayıcı kullanmanızı tavsiye ederim sorununuzun gsm numarası vermek ile alakası yoktur gsm numarasını vermemiş üyelerin mesajları sadece onaydan geçerek görüntülenebilir.

PHI , .TaneR. , CatSK ,Mé®t

bu sorun programcı arkadaşlara iletilmiştir gereği en kısa sürede yapılacaktır. (sorun düzeltilmiştir)

JANT!

Online listesinde yeşil olarak belirtilen arkadaşlarınızı profili gizli olsada siz görebiliyorsunuz,gelen kutusunda gördüğünüz arkadaşlarınız sadece profili açık olanlar.gelen kutusunda profili gizli olan arkadaşlarınızı göremiyorsunuz.Bu yüzden gelen kutusundaki arkadaşlarınızı eksik olarak görme sebebiniz bu.

hashus1099

Her ne olursa olsun kısaltma küfür yazmak kural dışı davranıştır aldığınız uyarı doğrudur.

tenekekutu

evet bu 2 uyarı ile 5 ceza puanınızı doldurmuş görünüyorsunuz.şikayetiniz ile ilgili ne ceza verdiğini öğrenmek istiyorsanız tekrar aynı şikayet sistemi üzerinden isteğinizi bildirebilirsiniz konunun ilk sayfasında uyarılar hakkında bilgi verilmiştir şikayet sistemi gibi bir özelliğin kullanımıda imzamdaki linklerde mevcut inceleyebilirsiniz.aldığınız uyarı puanı doğru bu tip durumlarda haklıda olsanız tartışma konularında hakaret tarzında cevap vermemeniz gerekiyor bu durumlarda şikayet sistemi üzerinden bize bildirmenizi ve yöneticinin olaya müdahale etmesini beklemeniz gerekmektedir.

Grfld

Böyle bir bölümün açılması için böyle bir konu açılıp burada bölümün açılması için topluluğun bu isteklerini belirtmesi gerekmektedir.böyle bir konu linkini bize ulaştırır iseniz gerekli işlemler yapılacaktır.

moozcan

profilinizde gsm numarasnızı onaylatmanız gerekmektedir bu konu hakkında gerekli bilgi imzamızdaki konularda mevcuttur.eğer gsm onaylatma ile ilgili sorun yaşar iseniz forumdestek@donanimhaber.com adresine gsm numaranızı nikinizi gerekli bilgileri bildirerek isteğinizi bildirmeniz gerekmektedir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bazı kişilerin hatta kullanıcı ismi "yeşil" renkte.Sanırım gizli kullanıclar.Çünkü kullanıcı isimleri hem yeşil,hem yatık yazı tipinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 1 Şubat 2009; 17:36:38 >
  • Fetih ;

O kişiler sizin aktif arkadaş listenizde ekli olan ve forumda bulunan kişilerdir. Bir başkasının listesinde ekliyseniz, onun hesabındada siz italik yeşil gözükürsünüz.
  • Aylar öncesinde oyun.donanımhaber konusuna değinmiştim. Önceki sayfalarda bulabilirsiniz. Bugün FPS/TPS bölümüne ayak atamadım.

http://oyun.donanimhaber.com/forumid_310/tt.htm

Hep aynı sorun.
    Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/tt.asp, line 139

Yavaşlık sorunlarını da daha önce belirttim. Blogger'in reklam dolu bedava blog sayfaları bile daha hızlıdır oyun bölümümüzden..
  • ilk kez farkına varıyorum :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Fetih ;

O kişiler sizin aktif arkadaş listenizde ekli olan ve forumda bulunan kişilerdir. Bir başkasının listesinde ekliyseniz, onun hesabındada siz italik yeşil gözükürsünüz.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.