Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene hangi bölüme ne kadar mesaj attığımızı görebildiğimiz bir sistem vardı o sistemi geri getirme imkanı var mı acaba??
  • "Tasarım ve grafik" diye bölüm adı mı olurmuş ?!?!

belki bir ihtimal TASARIM diye bir bölüm açılır..,
    bu bölüm altında "Grafik Tasarım" ve "Web tasarım" adıyla iki alt bölüm oluşturulabilir. 3D tasarım bölümüne diyecek bişeyim yok ama onudna adı 3B olarak düzeltilebilir.

tasarım ve grafik diye bişey olmaz, onun doğrusu "grafik tasarım"dır.
  • Haplo , şampiyon bilo , Mé®t , StranGe_PassenGer , GeceBekcisi ,

Belirtmiş olduğunuz tüm isteklerinizi yaşadığınız sorunları programcı arkadaşa iletiyorum.

dr.dRe`

1.şuanda forumda kullanılan yazı karakterinde bir değişiklik yapılması düşünülmüyor.
    2. dh blog sayfasında sorun olduğu için kullanılamıyor.
    3.programcı arkadaşa iletildi.
    4.mod sayımızı artırıyoruz ve eksik bölümler konusunda mod alımlarımız devam etmektedir. bu süre zarfında üyelerimizden sorun olan bölümlerdeki kural dışı konu ve davranışları şikayet sistemi üzerinden bize bildirmelerini rica ediyoruz.
    5.Bu özellik daha öncede sunucuyu çok fazla yorduğu için kaldırılmıştır.
    6.programcı arkadaşa iletildi.

Fâti

reklam çıktığında videonun üzerine basınca durduruluyor

Grfld

Profilinizi editleyebilirsiniz kontrol ettim sorun yok.

keskinkral

Açmış olduğunuz ankette sorun gözükmüyor.forumda sadece düz kağıt yazı şeklinde olan konu başlıkları haber editörlerimizin açmış olduğu başlıklardır tabi sizinde bahsettiğiniz şekil bu ise.diğer tüm üyelerimizin ve bizlerinde açmış olduğu anketler dosya işareti ve [Anket] yazısı başlığı şeklindedir.

.TaneR. , face1tr

İsteğinizi yönetime iletiyorum.

sol_ak

resim nasıl eklenir????

1-bilgisayarda çekilen foto 800*600 boyutuna getirilir
    2-imageshack.us adresine gönderilir ve en alttaki + Show Advanced Linking bu linke tıklanır çıkan altaki direct linki kopyalanır
    3-mesaj yazığımız pencerede yukarda "image" düğmesi var ona basılır
    "[simage][/simage]" diye bi yazı ekledi
    4-bu açılan 2 köşeli parantezin ortasına kopyalanan linki yapıştırılır
    [simage]buraya yani [/simage]

<eğer bi programla resmi bilgisayarda 800*600 boyutuna getiremiyorsak 2. yol da;
    resmi direk imageshack.us' ye gönderirken o sayfada browse deyip resmi bilgisayarda seçtikten sonra bi alttaki seçenekte " resize images" kutusunu işaretlemek ve yanındak pencerede de "800*600" boyutunu seçmek ve daha sonra "host it" düğmesine basmak, bundan sonra yapılacaklar yukarda anlatılan "2" numaralı satırdan itibaren aynısı

.Mustafa 61.

Konulardan biri gösterimden kaldırılmıştır.

BOXO

BU Bölümde bulunma amacımız sizlerin bize soyut kelimelerle tepki vermeniz değil somut örneklerle şikayetinizi önerinizi belirtmenizdir.hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum siz değindiğiniz konuda şikayet sistemini kullanarak şikayet ile konunun silinmesi gerektiğini bildirdinizmi?size bu konu ile alakalı ne cevap verildi?bu tip soruları çoğaltabilirim.bu konuya böyle bir mesaj yazmaktansa belirttiğim şekilde delillerle bize örnek göstererek şikayetinizi ve tepkinizi bildirmeniz daha doğru bir davranış olur.

SeZa®

Gülücükler hareket etmiyor ise bu tarayıcınızın ayarları ve kullandığınız tarayıcı ile alakalı bir sorundur.

Eh®imeN , .:DiFFeReNT:.

Forumda olan bu özellik daha öncede sunucuyu çok fazla yorduğu için kaldırılmıştı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @farukkk

Anladım hocam yani tekrar geri getirilmez değil mi??
  • Bahsettiğim sorun "programcı arkadaş"ı aşar.

Sitenin üzerinde barındırıldığı Sadece Hosting Internet Hizmetleri'ndeki fiziksel sunucu üzerinde uzaktan veya yakından saat ayarı yapma erişimine sahip olan oldukça üst düzey bir yetkili ancak müdahale edebilir.

• .:DiFFeReNT:.

Yakın zamanda bu özelliğin eklenmesi düşünülmüyor tabi buda birdaha bu özelliğin gelmeyeceği anlamına gelmiyor.

GeceBekcisi

Forumda bu tarz istekleriniz tarafımızdan programcı arkadaşımıza iletilir daha sonra programcı arkadaşımız eğer kendini aşan konular olur ise bu sorunu üst yönetime kendisi bildirir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

.:DiFFeReNT:.

Yakın zamanda bu özelliğin eklenmesi düşünülmüyor tabi buda birdaha bu özelliğin gelmeyeceği anlamına gelmiyor.

Anladım ilgilendiğiniz için teşekkürler, iyi geceler
  • Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
  • Merhaba,www.donanimhaber.com anasayfada Cebit 2008 videolarını izlerken gözüme takıldı. Kategoriler kısmında CeBIT 2007 yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 4 Şubat 2009; 4:25:02 >
  • Sitedeki bannerlardan birinde trojan var bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 4 Şubat 2009; 20:48:52 >
  • Gianfranco

kaspersky farklı versiyon ile bende denedim sorun olmadı programın güvenlik ayarları üst seviyede olabilir
  • FORUMUN MESAJ SÜRE SINIRI İLE İLGİLİ ||

Bence forumda her bölümün ayrı mesaj süresi olsun.Mesela adam sürekli konu dışında takılıyor teknik yardıma geliyor bişeyler yazacak ; dan !! süre sınırı..Öyle olmamalı bence her bölümün kendi süresi olmalı.Teknik yardım vs vs 'ın Konu Dışıyla ne ilgisi var ? Lütfen bi karara bağlansın bu iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

FORUMUN MESAJ SÜRE SINIRI İLE İLGİLİ ||

Bence forumda her bölümün ayrı mesaj süresi olsun.Mesela adam sürekli konu dışında takılıyor teknik yardıma geliyor bişeyler yazacak ; dan !! süre sınırı..Öyle olmamalı bence her bölümün kendi süresi olmalı.Teknik yardım vs vs 'ın Konu Dışıyla ne ilgisi var ? Lütfen bi karara bağlansın bu iş

Öyle birşey olması durumunda post kasma denen olay engellenememiş olacak zaten amacı o. Bir teknik yardıma atacak bir dahili bileşenlere atacak bir harici bileşenlere atacak sonra teknik yardımda süresi dolmuş olacak tekrar tabilecek yani post kasmıs olacak yöneticilerin mesaj kontrolü güçleşecek ve aynı zamanda post kasımı engellenememiş olacak yani asıl amacından çıkacak...
  • Merhaba
    Öncelikle Silkroad Online Bölümüne MOD İçin p.mLER attık bi türlü cvp alamadık..
    Silkroad Online Bölümünde Çok fazla Satış Konusu var!!
    Bu kadr Konu Bölümü kirletmekten başka hiçbir işe yaramıyor..
    Bizim Önerimiz ise Satış Konusu diye Ayrı Bölüm açıLsın veya 2.El bölümüne AçıLsın Silkroad Online Bölümünde YASAKLANSIN..
    Teşekkür Ederim
  • Sinema bölümünde düzensizlik var biraz. Bir film için birden fazla başık açılıyor. Tamam herkes arama yapmak zorun değil, herkes istediği konuyu da açar ama bu şekilde olunca da takip etmesi zor ve düzensizlik oluyor.

Mesajlar silinmeden, konuların birleşmesi gibi bir uygulama yok mu acaba? En eski açılan konuya tüm mesajların aktarılması gibi. Yanlış hatırlamıyorsam Sıcak Fırsatlar bölümünde böyle bir uygulama var. Sinema bölümünde de olamaz mı?
  • Ayrıca lost ile ilgili başlık post kasma - sohbet merkezine dönmüş durumda. Son bir kaç sayfayı incelemeniz yeterli.
  • Mail adresimi değiştirmiştim her şey iyi güzel derken aktivasyon sırasında benden telefon numaram istendi. Ben zaten cep numaramı girmiştim.

Aynı numaramı yazmama rağmen, bu cep numarası önceden kayıtlıdır hatası aldım.
  • Arkadaş ekle fonksiyonu çalışmıyor. Blog uygulaması için de "programcılara iletildi çalışıyor" cevabı dışında gelişme var mı
  • pm cevapla çalışmıyor hep hata veriyor

ADODB.Recordset error '800a0bcd'

Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.

/pmsend.asp, line 281
  • özel mesaj atamak istediğimde gsm numaramı girmemi istiyor fakat profilime ulaşamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.