Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

faruk hocam, daha öncede söylemiştim, bir konumu taşıdığında bütün kişisel bilgilerin mail olarak geliyor bana.Bak; emniyetten isterlerse karışmam ha

evet aynısını bende söyledim ama bilgisi dahilindeymiş
  • DH Yönetim
    Profil değiştirme ve Alıntı yapmaya çalıştığımda oylece bekliyorum Herhangi bir işlem yapılamıyor..
  • GSM numarasi sistemine gecildigi ilk gün numarami verdim kabul etmedi.Almanya'da yasiyorum bu yüzden sanirim numarayi kabul etmemesi.Bende acaba sistemmi bozuk diye kafadan bir Türk operatör numarasi girdim kabul etti!! Simdi hicbir sekilde profilimde degisiklik yapamiyorum.. forumdestek@donanimhaber.com a mesaj atin demeyin en az 5 kere mesaj attim üyelik bilgilerimi bile verdim (sifre vs) ilgilenicez diye msj attilar ama hicbir degisiklik olmadi.Artik buda son cabam yine bir sonuc alamazsam birdaha ugrasmiycam iyi günler
  • uynus

bildirdiğiniz durumdan haberim var

Murat ÖZDAĞ

size verilen uyarı kutucuğunu sadece siz ve forum adminleri , yöneticiler görmektedir.bu özellikle ilgili şuanda değişiklik düşünülmüyor.
    eğer belirttiğiniz bölüm hakkında yönetici olma isteğiniz var ise bu talebinizi forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak isteğinizi
    bildiririseniz bu konu ile alakalı olumlu bir gelişme olur ise size tekrar dönüş yapılacaktır.

gameto

tarayıcı ayarlarınızı yada tarayıcınızı değiştirmenizi ve tarayıcınızda cookileri silmenizi, ayrıca foruma giriş yaptıktan sonra üyeliğinizi kapatıp tekrar açmanızı tavsiye ederim.

Mahs3R

yaşadığınız sorun yakın zamanda düzeltilecektir.

byzihh

Aldığınız ceza ısrarla kural ihlali , konu içinde yapmış olduğunuz kural dışı davranışınız mesajların silinmesi ile birlikte yapılan uyarıyı dikkate almayıp tartışmaya ve bu tarz mesajlarınıza devam ettiğiniz için 7 gün ceza almışsınız.ayrıca ceza aldığınız konu ile alakalı neden 2,konuya gerek görüldüğünü ve açılan bu konunun yönetimden izin alınarak açıldığını belirtmek isterim.daha önceki sayfalardada bu konu ile alakalı bilgilendirme yapılmıştı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Buradaki konuya hiçbir şekilde cevap yazılamıyor, ilgilenirseniz sevinirim...

http://forum.donanimhaber.com/m_26966966/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 8 Şubat 2009; 4:15:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Buradaki konuya hiçbir şekilde cevap yazılamıyor, ilgilenirseniz sevinirim...

http://forum.donanimhaber.com/m_26966966/tm.htm

Şu an deneme mesajı attım ve sorun çıkmadı. Bir sorunla karşılaşıyorsanız hata kodunu buraya yazabilirseniz programcı arkadaşlara iletebilirim.
  • Teşekkürler musAKka, şu anda konuya yazılabiliyor. Bu konuya yazmadan önce bir uyarı veriyordu, keşke ekran görüntüsü alsaydım. İyi forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPEREN A.

Kurallara uygun değil değiştirmeniz gerekiyor.
  • bir şey diyeceğim sizin benimle bir alıp veremediğiniz mi var yoksa şikayetleri başka tarafınızdan mı okuyorsunuz.el insaf ya.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

şikayete bakalım:Gün bey ile alakalı (8 yıllık hort kısmındaki resim)

şimdi ben oraya Gamlı Baykuş yazmışım,yazacak başka bir yer de yok-hortu yaptığımdan da uyarımı aldım

şimdi bunu bir yana,burada Gün bey ile alakalı olan nedir?Gün hazretleri bir peygambermidir?bunun kural dışı olanı nedir?bu işmidir yani.

çok özür dilerim Gün haşmetmeapları postunuzun üstüne nickimi yazdım,affedin ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

bir şey diyeceğim sizin benimle bir alıp veremediğiniz mi var yoksa şikayetleri başka tarafınızdan mı okuyorsunuz.el insaf ya.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

şikayete bakalım:Gün bey ile alakalı (8 yıllık hort kısmındaki resim)

şimdi ben oraya Gamlı Baykuş yazmışım,yazacak başka bir yer de yok-hortu yaptığımdan da uyarımı aldım

şimdi bunu bir yana,burada Gün bey ile alakalı olan nedir?Gün hazretleri bir peygambermidir?bunun kural dışı olanı nedir?bu işmidir yani.

çok özür dilerim Gün haşmetmeapları postunuzun üstüne nickimi yazdım,affedin ne olur

Gördüğüm kadarıyla imza kurallarını okumamışsınız. Bir imza içerisinde iki farklı font kullanımı kurallara aykırıdır. İmzanız bu yüzden silinmiş ve şu anda da kural dışı.

Mesaja ekleme yapma ihtiyacı hissediyorum:

Forumda konu hortlatmak yani çok eski konuları mesaj yazarak sayfanın başına almak uyarı sebebidir. Bu tarz konular gerek görülür ise kilitlenir, silinir yada konu içeriğine göre müdahale edilmez. Sonuçta kural dışı bir durum olduğu için bunun da imzalarla teşvik edilmesi yanlış. Olayın Gün beyle bir ilgisi yok, alakasız başka bir konu da hortlatılmış olsaydı yine aynı tavır gösterilirdi.
  • fonttan kastınız nedir ?
    8 yıllık hort yazısının küçük olması mı?
  • Evet küçük olması, ayrıca boşluklara da dikkat edin. Kural dışı imza denetimlerinde boşluklar da satır sayısına dahil edilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Evet küçük olması, ayrıca boşluklara da dikkat edin. Kural dışı imza denetimlerinde boşluklar da satır sayısına dahil edilir.

tamam şimdi oldu inşallah.

ama cezamın başlığında hala 8 yıllık hort Gün beyle ilgili diyor....

tamam ilk mesajımda hortun kural dışı olduğunu zaten kendim dedim.

ben hala gün bey olayını merak ettim ama neyse.sert olduysam affola
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

tamam şimdi oldu inşallah.

ama cezamın başlığında hala 8 yıllık hort Gün beyle ilgili diyor....

tamam ilk mesajımda hortun kural dışı olduğunu zaten kendim dedim.

ben hala gün bey olayını merak ettim ama neyse.sert olduysam affola

Uyarıyı veren yönetici arkadaşımız Gün beyle ilgili demiş ama bizim esas karşı çıktığımız konu, kurallara aykırı olarak yapılan bir şeyin imza yoluyla teşvik edilmesi. En basitinden sizin imzanızı görünce özellikle yeni üyeler forumda dikkat çekmek için bu tip şeylere yöneliyorlar ve uyarı alıyorlar. Lütfen imzanızdaki hort ile ilgili resmi kaldırın.
  • adminler biraz daha DİKKAT li ve GOREV temel alarak basarıalrını yukseltebılırler,
  • admin cep bölümünde GeceBekcisi adlı üyenin çok yardımı ve bilgi paylaşımı oldu.yaptığı yardım ve bilgi paylaşımları için kendisine bi uzman mobil rütbesinin verilmesi gerektiğine inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 8 Şubat 2009; 20:32:05 >
  • avatarın altındakı sıstem panelı neden calısmaz ?

ne zaman tıklasam tıkladığım post sayfanın en ustune gelıyor oylece kalıyor sıstem panelı felan acılmıyor
  • şugar_klavyeci

bu isteği bize üye bizzat kendisi yapmalıdır.çünkü farklı rütbe istemeyen yada bizim daha önceden yaşadığımız rütbe verip kabul etmeyen üyelerimizde bulunmaktadır.Başvuru yapılır ise duruma göre incelenir yönetim ona göre karar verir.

FRED BAKER

sistem panelini denedim şuanda çalışıyor sizin sistem bilgileriniz

CPU : C2D E8500

MOBO : P965 PLATINUM

VGA : HD 2600XT OC

RAM : OCZ FATAL1TY 1066

HDD : 2X ST3250310NS RAID 0

PSU : ASUS 300 WATT
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.