Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nick değiştirmek için ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

FRED BAKER

sistem panelini denedim şuanda çalışıyor sizin sistem bilgileriniz

CPU : C2D E8500

MOBO : P965 PLATINUM

VGA : HD 2600XT OC

RAM : OCZ FATAL1TY 1066

HDD : 2X ST3250310NS RAID 0

PSU : ASUS 300 WATT

evet suanda calısıyor ama bazı zamanlar hatta genelde calısmıyor ve bu genellemeden kastım son 1 2 aylık bıse değil 1 2 yıllık bır sureden bahsedıyorum

coğu zaman sıstem panelıne tıklayınca acılmıyor ama bugun gercekten sok oldum daha ılk tıklamamda sıstem panelı acıldı hatta baska kısılerıde denedım bı seferde acıldı

ıcımden dedım yanı okadar sasırdım calısmasına
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

Nick değiştirmek için ne yapmam gerek ?

Herhangi bir şikayet et butonuna bas ve yukarıdaki linke bak.
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/ads.asp, line 282
  • uefa yardım konusu neden kaldırıldı ?
  • Profilimde 2.el imzama birşey ekledim. Tamam dedim ve kayıt sonrası bir hata verdi. İmzada yazdığım çıtkı ama bu sefer avatarım gitti.

"Avatar kullanmak istemiyorum" işaretli ve url koyacak yer yok. Yani bir sorun. daha öncede olmuştu.

İlgilenirseniz sevinirim.

+ şikayet mesajı karakter sayısı ile ilgili isteğim sonrası üst yönetimin verdiği karar nedir ?
  • Bilgisayardan veya link olarak avatar yükleme seçenekleri profilim bölümünde yok. Dolayısı ile DH nin sunduğu avatarlar dışında birşey yükleyemiyorum.Acaba problem benim yaptığım bir hatandan mı kaynaklanıyor? İlgilenirseniz sevinirm.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

ve profilimde herhangi bir değişiklik yapıp tamam desem şu hatayı alıyorum.

Microsoft VBScript runtime error '800a004c'

Path not found

/js/io.asp, line 313

• Konu dışında torrent kelimesinin yasaklı olduğunu söylüyorsunuz nedeni ise yasal olmayan link paylaşımı oalrak gösteriyorsunuz ama iş rapid.share'e veya bu tür başka bir siteye gelince o tür konulara hiç bir şey demiyorsunuz. Dün sırf bir torrent sitesinin üyeliğinin açıldığını söyledim ve iki uyarı ceza puanı aldım ama eğer rapid.share bedava hesap dağıtıyor deseydim o konu silinmezdi değil mi?
    İkinci el bölümünü görüyoruz, orası rapid hesabı satanlarla dolu ama onlara karşı hiç bir uygulama yok neden çünkü onlar ikinci el bölümünü canlı tutuyor, tabi bir de şu var, rapid.share dan lisanslı dosya indirilmiyor(!).
    Bu tür dosyaları indirecek kişi her yerden indirebilir bu onun bileceği bir iş ama siz burda rapid'e olanak verip torrent e vermesseniz burada haksızlık olur. Bir de benim gibi sadece bir site adı söyleyip, bir kaç kişiye yardımım dokundu diye uyarı puanı alırsınız. Bu da ayrı bir konu.
    Bu torrent rapid karmaşalığına bir çözüm bulun ya hepsini yasaklayın ya da hiç birini yasaklamayın. Torrent siteleri hakkında konuşunca biz birbirimizle dosya paylaşmış olmuyoruz veya karşıdaki,ne herhangi lisanlı dosyayı indirmesini söylemiyoruz. Sadece problemlerimizi ve çözüm yollarını tartışmak istiyoruz. Bunun için sadece bir başlık açılması yeterli. Eğer yasal olmayan bir paylaşım yapılırsa gerekli şekilde şikayet edilir.
  • @!ronmaiden

Aynı sorunu bende de var..
  • Kendi istediğimiz avatarı koyma seçeneği neden kaldırıldı??
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

Cannot open database "db4653" requested by the login. The login failed.

/upload/postpro.asp, line 490
  • konulardakı cevapla butonu calısmıyor

alıntı yapıp ıcerığı temızleyerek konulara cevap yazabılıyorum

zannedersem geceden berı bu sekılde bı bozukluk var

edit: daha çok gülücük.. e tıkladığım zaman smıleyler acılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 12 Şubat 2009; 12:35:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

konulardakı cevapla butonu calısmıyor

alıntı yapıp ıcerığı temızleyerek konulara cevap yazabılıyorum

zannedersem geceden berı bu sekılde bı bozukluk var

edit: daha çok gülücük.. e tıkladığım zaman smıleyler acılmıyor

Aynı sorun bende de var.
  • Blog, arkadaş ekle özellikleri halen çalışmıyor.
    Forum saati halen bozuk 4-5 dk. önden gidiyor.
    Sene oldu bunlar düzelmedi.
    Kocaman dh'e bunlar yakışmıyor.
  • sinema-müzik-kitap-dizi bölümünde post artması tuhaf değil mi?
    burası madem donanım forumu nasıl ki konu dışı, eğitim, futbol
    sağlık bölümlerinde artmıyorsa bu bölümlerde de artmaması lazım bence...

kaldı ki bu bölümler post kasmaya en müsait bölümler...
    oralarda takılıp yarbay olmayı bilirdim ben mesela...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 12 Şubat 2009; 17:49:51 >
  • Son dört-beş gündür kendi profilimde bulunan bilgileri düzenleyemiyorum.Profil ayarlarına giriyorum,düzenlemek istediğim bilgilerimi düzenliyorum fakat uygula butonuna tıkladığımda hata mesajı geliyor.Aynı zamanda istediğim avatarı siteye yükleyebilmem için gerekli olan buton yok.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler...
  • Profil sayfası çalışmıyor, avatar değiştirme bölümü gitmiş. Çözülür veya bilgilendirilirse sevinirim.
  •  Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

avatarım kurallara aykırımı neden değiştirildi
  • Profilimden msn adresini değiştirdim ve sonra gsm no istedi kapattım şimdi profilime girince orda gsm no yeri yok tel no nere yazıcam nasıl onaylıcam ? pm atamıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Profilimden msn adresini değiştirdim ve sonra gsm no istedi kapattım şimdi profilime girince orda gsm no yeri yok tel no nere yazıcam nasıl onaylıcam ? pm atamıyorum..

Aynı sorun bendede Var Çok sıkıcı bi durum ya Yönetimden anlayış bekliyorum ..Sende aynı dertten sin be kardeşim

Bide forumumuz güzel ama çok paylaşım verdiğim İçin Konuya resim koyamıyorum çıldırıcam bi yardım lütfen

Sorunum Şu bakınız:::(Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

Yani İnanın sorunların Çözülmesini dört gözle bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.