Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi açıklama bekliyordum ben... en azından.
  • Nike

opera ile bağlantı sorunu şuanda bulunmakta ama bu sorunun bizle alakalı olmadığını opera tarayıcısı ile alakalı bir sorun olduğunu söyleyebilirim.

sykra

'Pc ses sistemleri ve ses kartları ' bölümünde jamo i300 adlı başlık ile yaşadığınız sorun düzeltilmiştir.

Grfld

siz sistem paneli oluşturmuş görünmüyorsunuz ayrıca bu sayfada sistem paneli olan tüm üyeleri kontrol ettiğimde sorun gözükmüyor.

venom800

sorununuzu incelediğim kadarı ile düzeltmiş görünüyorsunuz.

hashus1099

Konuların içerisinde olayların gidişatı herzaman aynı olamayacağından dolayı, uyarı ceza puanı değişiklik gösterdiği için böyle bir emsal gösteremezsiniz.

GeceBekcisi

rica ederiz.

Cane®

aldığınız uyarıları kontrol ettim 1 tanesi kural dışı konu olan yasaklı madde özendirici konu açma ile aldığınız uyarı ve diğer uyarınızda normal açılmış bir konuya alakasız cevap, seviye düşürücü bu mesajı ''Boynunu Kır Çöpe At'' eklediğiniz için uyarı almışsınız verilen uyarılar doğrudur.

JANT!

Belirtmiş olduğunuz istek yönetime iletilmiştir egerki yönetim böyle bir isteğin gerekli olduğuna kanaat getirir ise isteğiniz gerçekleşecektir.isteğiniz gerek görülmez ise 500 karakter değişmeyecektir.ben yönetici olduğum süreden beri çok fazla şikayet kapatıyorum ve belirtilen şikayet mesajları bırakın 500 karakteri hepsi 1 satırı bile geçmiyor yani isteğiniz biraz şahsi bir istek kabul görmemesi normal ama size bir çözüm yolu belirtmek isterim eğer çok aşırı karakter ile şikayetinizi belirtmek isterseniz şilkayet edeceğiniz mesajı ve altında bir başka mesajıda şikayet ederek şikayetinizi daha uzun bir şekilde belirtebilir yada bu şikayetinizi konu linki ekleyerek forumdestek@donanimhaber.com adresine mail aracılığı ile bildirir iseniz gereği yapılacaktır.burada dediğim gibi önemli olan yönetimin kararıdır.isteğinizin kabul edilip edilmediğini ilerki günlerde bu özelliği kullanarak göreceğiz kabul edilmez isede nedenini yukarıda belirttim.

__LP__

isteğinizi tekrar forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirebilirsiniz.

Armag3d0N

Bölümlerde ana sayfaya tıklanınca tepede felaket bir kalabalık oluyor . Anonslar üst konular. bu sebepten dolayı üst konuları bölümlere özel hale getirdik.

Kasap1988

Farklı bir tarayıcı denemenizi yada tarayıcı ayarlarınızı değiştirmenizi tavsiye ederim

Cane®

http://forum.donanimhaber.com/m_2464638/tm.htm bu konuya bakabilirsiniz gördüğüm kadarı ile nikinizi değiştirmişsiniz.
    konu linki eklerseniz bu konudada size daha yardımcı olabilirim yada bu bölümün bölüm yetkililerinide bu konuyu sorabilirsiniz.

!ronmaiden , TheRed ,.:DiFFeReNT:. , Nymphadora , Butterfly Effect , GeceBekcisi

Avatarlarla ilgili sunuculardan birine bakım yapıldı , sıfırdan kurulduğu için bu sorun yaşanmakta. programcı arkadaşlar bu konu ile alakalı çalışmalarını sürdürmektedir.Yakın zamanda profilinize avatar yükleme seçenekleri eklenecektir.

Rosenrot

''rapid.share bedava hesap dağıtıyo'' demiş olsa idinizde bu konu silinirdi.yine aynı şekilde rapid.share adresinde yayınlanan linkte forum kurallarına aykırı link veren üyeler bu konudada uyarı ve ceza alırlar.

.TaneR.

Bu sorunlar programcılarımızın gündeminde.

leon tr

bu bölümlerde katılımcı üyelerimizi artırmak fikir alışverişlerini artırmak için böyle bir düzen bulunmaktadır bu bölümlerimiz yöneticilerimiz tarafından sürekli kontrol edilmektedir.bu konu ile alakalı gereksiz post kasan üyeler şikayet sistemi ile bizlere bildirildiğinde ve yöneticilerimiz bu şekilde kural dışı davranan üyeleri belirlediğinde gerekli cezalar bu üyelere verilmektedir.

Cane® , GOGOMEZ

Yaşadığınız hesap sorunlarını forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirir iseniz gereği yapılacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hocam ben birşey daha sormak istiyorum.. Forumda nickini birden fazla değiştirmiş arkadaş var.. Buna bağlı olarak diğer kullanıcılara birer kere daha nick değiştirme hakkı verilemez mi?? Mesela ben 1 kere değiştirdim çok pişmanım bizlere bir kereye mahsus olmak üzere bir hak daha verilemez mi?? Sakın diğer kullanıcılara haksızlık olur demeyin, çünkü birden fazla değiştiren arkadaşlar değiştirdi bu seferde bize haksızlık oluyo.. Lütfen net bir yanıt istiyorum..

İyi Forumlar..
  • Görüntüleme ile ilgili bir sorundan bahsedildiğinde, kullanılan tarayıcı Opera ise suçu tarayıcıya atmadan önce bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim, çünkü Opera mevcut tarayıcılar içerisinde HTML standartlarına en sıkı şekilde bağlı olan tarayıcıdır.

Yani bir diğer deyişle Opera ile sıkıntı yaşanıyorsa sitenin kodu sorunludur, diğer tarayıcılarda yaşanmıyorsa bu onların (Firefox örneğinde olduğu gibi) sorunlu kodları düzeltmek veya asıl standartlara uydurmak için ek gayret göstermesinden veya (IE örneğinde olduğu gibi) standart değil de sorunlu kodları (Yani HTML standardı yerine Microsoft standardı diyelim..) doğru anlamasından kaynaklanıyordur.

Söylediğim şeyi bir Opera ile hiç bir şekilde sorun yaşanmayan bir sitenin bir de sorun yaşanan bir sitenin HTML kodunun w3.org üzerinden validasyonunu sağlayarak kendiniz de görebilirsiniz.
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

Cannot open database "DHMAIN01" requested by the login. The login failed.

/m_subheader3.asp, line 160
  • Bugün attığım mesajların çoğu gitmedi.
    Sürekli tam giderken gönderilemedi hatası verdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Hocam ben birşey daha sormak istiyorum.. Forumda nickini birden fazla değiştirmiş arkadaş var.. Buna bağlı olarak diğer kullanıcılara birer kere daha nick değiştirme hakkı verilemez mi?? Mesela ben 1 kere değiştirdim çok pişmanım bizlere bir kereye mahsus olmak üzere bir hak daha verilemez mi?? Sakın diğer kullanıcılara haksızlık olur demeyin, çünkü birden fazla değiştiren arkadaşlar değiştirdi bu seferde bize haksızlık oluyo.. Lütfen net bir yanıt istiyorum..

İyi Forumlar..

• Avatar olayi duzeltilmis.. 2 gunluk bir sikintidan sonra..

tesekkurler.
  • .:DiFFeReNT:.

Malaesef nick değiştirme ile ilgili alınan kararlarla ilgili kurallarda değişiklik şuanda düşünülmüyor.
    Donanım Haber forumlarında bulunan kullanıcı adınızı yalnızca 1 kereliğine değiştirmeniz mümkün.

GeceBekcisi

Opera tarayıcısı ile ilgili mesajınızı aynen programcı arkadaşlara ilettim.

Gny* , Nike

Bugün sunucu bakımları sebebi ile bu hatalarla karşılaşmış olabilirsiniz.Şuanda bu sorun gözükmüyor.

JANT!

Rica ederim.
  •  Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

crysis bölümünde bir üyenin yaptıkları. yönetimin bakmasını rica ediyorum.
  • Siteye girmekte sorun yasıyorum Firefox dun geceden beri tuhaf msj veriyordu bugun itibariyle durum bu Foruma direk girerek sorunu astım:Bana ozel bı durummu yoksa bir prb mi var acaba merak ettim
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...
  • Fake adı altında süresiz silinen nicklere AF istiyoruz

2 sene oldu nick hala açılmadı...
  • İmzalar kurallara aykırı diye kaldırıldıktan sonra, Nedenini de ekleseniz iyi olmaz mı?

Dünkü imzamda Koyduğum bir linki www.nol-ur.com sitesine yönlendirdiğim için imzam silindi ve 1 uyarı puanı aldım,,

Sonra Ben o linki kaldırıp yerine resim koydum, Bu günde imzam silindi sebebide ben bilgisayarı 1280*800 ekran çözünürlüğünde kullanıyorum 1024*768 standart ekran çözünürlüğüne göre imzam 4 satırdan daha fazla tutuyordu.(1024*768 e uygun olmak zorunda olduğunu da bu gün öğrendim zaten)ve 1 uyarı puanı daha aldımm...

eee benim ilk silinen imzamda o zaman 4 satırdan fazlaydı, ama 4 satırdan fazla olduğu konusuda uyarılmadım, sadece Linkin uygun olmadığını söylediler,

Böyle hataları taksit taksit söyleyerek üyelere daha fazla uyarı puanı verilmeyemi çalışılıyor,
    Ben bu gün aldığım uyarı puanında hiç bir şey anlamadım doğrusu ,
    Mümkünse bugünkü silinsin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 14 Şubat 2009; 23:56:08 >
  • .Mustafa 61.

Eklediğiniz ekran görüntüsünde kullanıcının yorumlarını inceledim bu bölümde bu konulara gereksiz yorum yaptığını düşünmediğim için harhangi bir işlem yapma ihtiyacı duymadım.

asyacafe

Firefox tarayıcısı ile dün gece bugün gün içinde ve şuandada böyle bir problem yaşamadım.tarayıcınızı yeniden kurmanızı tavsiye ederim.

rørø

Hangi nickin ve ne için açılmasını istediğinizi daha iyi belirtir iseniz size yardımcı olabilirim.

cefucsa

imzanız ilk silindiğinde imzanıza eklenen linki tıkladığınızda uymanız gereken imza kuralları konusu açılacaktır.buna göre üyeler imzasında ne gibi eksiklik olduğunu kendisi anlaması gerekmektedir.burada admin arkadaşlar size tek tek kuralları anlatmaya çalışmasını beklememek gerekir.bu durumda aldığınız uyarılar doğrudur.
  • quote:

musakka;

Çünkü bu tür soruları konu açmadan sormanız için bir bölüm hazırladık sizlere. Buyrun;

http://forum.donanimhaber.com/m_26606501/tm.htm

bu cevabı ilk konumu silen kişiden beklerdim, teşekkürler musakka..

yönetimde bulunan kişilerin bir çok tezat uygulamasına şahit oluyorum.

son bir ayda yağunlaşan konu dışından rastgele seçilen başlıkların gereksiz mesajlara atılması ,
    konu dışında pür dikkat hazırladığım konuların silinmesi ,(konuya silinme gerekçesi yazılabilir ve kilitlenebilir insanların fikirlerine saygı göstermek adına)
    artık uç noktalara! ulaşan mesajlarla dolu bir konu şikayet edildiğinde,konuyu sadece kapatarak sorunun çözüldüğünün sanılması.. vs

son olarak birkaç senelik üyeliğim süresince hatalı uygulamalar konusunda kulanıcı şikayetlerinin pekte önemsenmediğini gördüm..

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mınaaa -- 15 Şubat 2009; 3:17:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: errör

yönetimde bulunan kişilerin bir çok tezat uygulamasına şahit oluyorum.

son bir ayda yağunlaşan konu dışından rastgele seçilen başlıkların gereksiz mesajlara atılması ,
    konu dışında pür dikkat hazırladığım konuların silinmesi ,
    artık uç noktalara! ulaşan mesajlarla dolu bir konu şikayet edildiğinde,konuyu sadece kapatarak sorunun çözüldüğünün sanılması.. vs

son olarak birkaç senelik üyeliğim süresince hatalı uygulamalar konusunda kulanıcı şikayetlerinin pekte önemsenmediğini gördüm..

teşekkürler..

al benden de o kadar...
  • +18 bolum konusunu gundeme getirelim bence Turkiye nin en buyuk sitesi bi +18 bolumu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $WINDLE -- 15 Şubat 2009; 3:21:43 >
  • buyrunuz admin kardeşlerim, konu silmekle hiçbirşeyin önüne geçilmediğini görünüz

edit ekran görüntüsü
  • forum dışındaki video incelemelerine yorum yazmak istediğimde şu hatayı veriyor.
    hem bu sayfalarda forum linki mevcut değil.
    quote:

Kısa süre içerisinde çok fazla deneme yaptınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.