Şimdi Ara

FORUMUN PSIKOLOJISINI ÇÖZDÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne gariptirki Türk forumlarında,konu açıldıktan sonra ilk mesajı atan kişiye konuya girenlerin %90 ı katılıyor , konulara dikkat ederek bakınız. Bi abazan konu açılır dini bişey söylenir hemen katılıyom vs vs gelir.

Fakat ilk başta off kızlara bak be mesajı atılırsa, sonradan dini konu açan insana Sizin gibi örümcek beyinliler yüzünden ....

Her konuda böyle Sistem tavsiyelerinde ilk mesajı atan al diyosa herkes katılır falan...

Heryerde böyle. Neden böyle ? Bi onu çözemedim

(Şimdi ilk mesajı atan kişi evet ya bende bilmiyom derse herkes +1 falan yazar. Olmas öyle şey derse herkes yalan bu konular falan yazacak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notatall -- 1 Ocak 2008; 18:45:37 >

• Yoo..
  • Psikoloji oku sen
  • Herkesin birbirine katılması ne güzel şey..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Yoo..

hadi bakalım .... Şimdi herkes yooo diyecek.
  • quote:

Yoo..

+1
  • quote:

Yoo..

+ 1

Ne alaka canım

• katılıyorum

bende öyle bi sorun yok..Türk forumlarında esas olan bir şey var herkesin bilgiyi kendine saklaması..onu ayrı bi konu açıp uzun zamandır konuşmak istiyorum o yüzden burda devam etmeyim daha fazla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Notatall

quote:

Yoo..

Yooo

Bu arada seni iyi atmamışlar la.O kdar küfürlü konu açtın
  • çok saçma bir tespit

quote:

çok saçma bir tespit

+1
  • quote:

Yoo..

Yada yazıyı okudugundan dolayı katılıyorum diyecek dolayısı ile bu döngüyü kırarak beni haksız duruma düşürecek

Yada inadına katılıyom diyip döngüyü bozup haksız çıkarıp ezmek, küfür etmek için katılıyom diyecek.

Yada katılmıyom deyip beni haklı çıkaracak.

Yada espiri yapıp tarafsız olacak

Yada herkesin birbirine katılması güzel şey deyen arkadaş gibi tarafsız ve konudan uzak yorum yapacak.

Yada yapmayacak.

Yada inceleceyecek bi kaç konuyu.

Örnek konu:http://forum.donanimhaber.com/m_20034315/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notatall -- 1 Ocak 2008; 18:53:28 >

• Ya da sıyırmışın
  • Bana ne ilk cevap verenin düşüneclerinden. Kendi düşüncelerimi istediğim yere yazarım.
  • Hocam öncelikle yanlış düşündüğünün altını çizmek isterim çünkü biz topicdeki cvplara bakarak bir konuya o ana kadar göremediğimiz açılardan bakıyoruz... böylelikle o an ki ruh halimize göre kafamıza hangi cvp yatarsa onları yazıyoruz... Neden bu kdr tepki verdiğini anlamış değilim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

katılıyorum

bende öyle bi sorun yok..Türk forumlarında esas olan bir şey var herkesin bilgiyi kendine saklaması..onu ayrı bi konu açıp uzun zamandır konuşmak istiyorum o yüzden burda devam etmeyim daha fazla..

baba pos sayın biner biner mi artıyor

• yoo??
  • quote:

Yoo..

+1
  • Onlar forum botu, kafanızı takmayın böyle şeylere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

katılıyorum

baba pos sayın biner biner mi artıyor

ya sorma mesaj atmaya korkuyorum 5000 de tutmak için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.