Şimdi Ara

ForuMun Son DuruMu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyide forumun içindeki veletleri nası yok etmeyi düşünüyosunuz bu yöntemle onlar gene alakasız konulara gereksiz başlıklar açmaya dewam edicek
  • Her seyı devleetten bekleme
  • çok mantıklı bi cvp oldu...

napmamı bekliyosun onlarda normal hesap sahibi kullanıcı sende öyle bende öyleyim aramızdaki tek fark onlar 2 hamle yaptıkdan sonra 1 kere düşünüyor((onu bile yapmıyanları vardır eminim)) biz ise 1 hamleden önce 2 kere düşünüyoruz
  • biz ise 1 hamleden önce 2 kere düşünüyoruz

ben 1 hamle için 1 kere düşünüyorum bu kadar paranoyak olmaya gerek yok

ekleme:last samurai yanlış alıntı almışın elin ayagın dolanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _xXSupersoniCXx_ -- 6 Kasım 2006; 19:33:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: _xXSupersoniCXx_

heretic ban yetkisini kazanıp adam banlarsa baya bi kin kitlesi büyüyücektir zati şuanda adamın baya üstüne gidiyolar

Ban yetkim olsa ilk seni banlardım fake _last_samurai

IP den anladım...

abi saçmalama ne fake yii yaa ad istersen herkese sor bi kere fake nee ciddiiyim bidee kimn ip syle benziyo ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 6 Kasım 2006; 19:33:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

çok mantıklı bi cvp oldu...

napmamı bekliyosun onlarda normal hesap sahibi kullanıcı sende öyle bende öyleyim aramızdaki tek fark onlar 2 hamle yaptıkdan sonra 1 kere düşünüyor((onu bile yapmıyanları vardır eminim)) biz ise 1 hamleden önce 2 kere düşünüyoruz

Ya tabı sende haklısın ama Her seyı ılla olumsuz yonde davranarak halledemezsın
    sakın yanlıs anlama ben san bısaey demıyorum ama Yok veletler ı napıcaz fln Yanı ole abuk subuk konular acılınca modların ısı ne kapatıcaklar olmazsa admınler BAN Verıp atıcak abuk suubk mesaj acanları bır surede uye alınımı ıptal olucak
    Yanı faln felan
    Bırazda olumlu bak bak ne guzel armut gıbı konular okuyoruz oh ne guzel ıcım rahatladı aman aman felan

• quote:

biz ise 1 hamleden önce 2 kere düşünüyoruz

Hayatta emın adımlarını atmak ıcın 1 dusunce yetmez
    2 dusuncelıgnd e paranoyak la alakası yoktur ben yazarken 10 kere dusnuyorum a
    Acaba yanlısmı oldu yok forumdakı arkadaslar yanlıs bılgı alcak felan ama sen artık bılemıycem
    samatasına mı,Yoksa mesaj sayısı kasmak mı bılemıcem
    Senın bu yaptıgında Thıef kardesım haklı galıba
    Gereksızce buluyorum.

• velete velet demek için önce siz büyüyün weleti yani küçük kardeşlerimizi aşalıcak şeyler söylemek bence en büyük veletlik
  • quote:

biz ise 1 hamleden önce 2 kere düşünüyoruz

evet elim ayağım dolandıı böyle anlarda ne yapıcağımı bilemmm hatta bende kekemeilk vardır böyle heyecan gelincee bi garip olurum

BİR DE HERETİC ABİ DE BENİM NEREM FAKE BİDE NERDEN NASILL KİMİN İP SİYLE AYNIYMIŞ ANLAMDIMMM Bİ AÇIKLARSAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 6 Kasım 2006; 19:39:05 >

• ben hala kekemeyim dostum hayataki en büyük eksiklik bazen geçiyo ama sosyal ortamlarda dahada artıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _xXSupersoniCXx_ -- 6 Kasım 2006; 19:41:12 >
  • @_xXSupersoniCXx_

sen hani 1 kere düşünüyodun kapasiten onuda mı kaldırmıyo velet dediğimiz insanımsı canlıların açtığı konulara bak sen onlara velet demek bile kardeşlerimize hakaret oluyo!!!
  • Pardon balka birinin fake si ile seni karıştrdım üzgünüm
  • Zuahah bened 16 yasındayım olm sana ne hakla velet derım
    ama sole derım tmm belkı bende veletım ama dusuncelerım buuyk herkes saygı duyar
    Ama senın dusuncende velet be abi

Bılmem anlatabıldım mı
  • sen hani 1 kere düşünüyodun kapasiten onuda mı kaldırmıyo velet dediğimiz insanımsı canlıların açtığı konulara bak sen onlara velet demek bile kardeşlerimize hakaret oluyo!!!

waşşşşşşş bana bunu yazan biri acaba kaç kere düşündü

not:bende 17 yaşındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _xXSupersoniCXx_ -- 6 Kasım 2006; 19:44:25 >
  • Malesef bu konuyuda kilitlemek gerekti çünkü tekrardan gereksiz bir tartışma var daha büyümesine engel olmak için konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.