Şimdi Ara

Forza Horizon 3 İnerken Sıfırlanma vb. Sorunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Arkadaşlar, inerken sıfırlanma sorununu yaşayanlar veya bilgisi olanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim. Forza Horizon 3'ü indiriyorum 2 gündür. Bilgisayar açık bir şekilde bekliyordu. Ancak, yaklaşık yarım saat önce kontrol etmek için geldim ve oyunun daha 1.5 GB indiği gözüküyordu. Oysaki en son baktığımda Yaklaşık 33 GB indirilmişti. Bu sıfırlanmanın nedeni nedir hiçbir fikrim yok.

2-Oyun indirilirken indirme duruyor, bekliyor (bu bekleme süresi yarım saati bulabiliyor), sonra tekrar indirmeye başlıyor, tekrar duruyordu ve bu sürekli bu şekilde devam etti 33 GB olana kadar. Şimdi ise indirme sıfırlanmış ve baştan indiriyor. Zaten adil kullanım kotasını aştığım ve benim oturduğum konut sitesinde hâlâ fiber internet olmadığı için internet rezil duruma düştü.

3-Ayrıca oyunu indirirken Forza Horizon 3 ve Forza Horizon 3 Ultimate Edition adı altında 2 adet indirme gözüküyor. İkisi de 55 GB, buna başka bir konuda gördüğüm yöntemi uyguladım. Bazı arkadaşlar "indirmeyi durdurup tekrar başlatın" demiş ve bunu yapanlarınki düzelmiş ancak ben bunu birkaç kez denedim düzelmedi. Birini duraklatınca diğeri de duraklatılıyor, birini durdurunca diğeri de duruyor.

Yani oldukça sorunlu bir oyun indirme deneyimi oldu benim için. Gerçi buna ne kadar deneyim denir bilemem, henüz indirebilmiş sayılmam. Windows 10'a yeni geçtiğim için böyle sorunları hiç beklemiyordum açıkçası. Yani anladımki yıl 2017 ama koskoca Windows'un sorun çıkarabilen yapısı ne yazıkki eski Windows sürümleri kadar var mıdır bilemem ama Windows 10'da da bulunuyor. Bu sorunların nedenini ve çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardım edersiniz çok memnun olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.