Şimdi Ara

Forza Motorsport 6: Apex (2016) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
13
Favori
20.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun rx480 ve i5 6500 ikilisi ile akıcı bir şekilde çalışır mı acaba?

Bide bu forza serisi oyunlarrı driving force gt direksiyonu ile direk uyumlu mu?Yoksa elle mi ayarlanıyor her şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

oyun rx480 ve i5 6500 ikilisi ile akıcı bir şekilde çalışır mı acaba?

Bide bu forza serisi oyunlarrı driving force gt direksiyonu ile direk uyumlu mu?Yoksa elle mi ayarlanıyor her şey?

driving force gt, ben denedim şuan direkt çalışıyor.
  • quote:

Aynı sisteme sahibim. Ultra ile 60 fps sabit 1080 p oynadım. Hiçbir sorun yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC WORKS

quote:

yani ince ayar falan çekmek gerekmiyor,direk taktığın anda en stabil ayarı alıyor musun sanki orjinal destek veriyormuş gibi(çünkü desteklenen direksiyonlar arasında yoktu driving force gt)

bide acaba yeni çıkacak forza motosport 7 de bunun gibi direk uyumlu olur mu driving force gt'ye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

quote:

Aynı sisteme sahibim. Ultra ile 60 fps sabit 1080 p oynadım. Hiçbir sorun yaşamazsın.

hmm anladım hocam,yeni çıkacak forza motosport 7 için de yüksek ayarlarda rahat bir şekilde kaldırır o zaman.Ben onu alıcam da buradan ilk önce bir önceki oyunun grafiklerini teyit edeyim dedim
  • quote:

quote:

quote:

hmm anladım hocam,yeni çıkacak forza motosport 7 için de yüksek ayarlarda rahat bir şekilde kaldırır o zaman.Ben onu alıcam da buradan ilk önce bir önceki oyunun grafiklerini teyit edeyim dedim

Oyun güzel. 60 fps sabit oynuyorsun. Yeni oyunuda her türlü üst ayarlarda oynarsın şüphen olmasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun güzel. 60 fps sabit oynuyorsun. Yeni oyunuda her türlü üst ayarlarda oynarsın şüphen olmasın.

saolun hocam bilgi için.Kafamda 3 sorun vardı şimdi 2'ye düştü.Biri driving force gt'ye tam uyumlu olur mu ikincisi nasıl para bulucam bu oyuna

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PC WORKS

quote:

yani ince ayar falan çekmek gerekmiyor,direk taktığın anda en stabil ayarı alıyor musun sanki orjinal destek veriyormuş gibi(çünkü desteklenen direksiyonlar arasında yoktu driving force gt)

bide acaba yeni çıkacak forza motosport 7 de bunun gibi direk uyumlu olur mu driving force gt'ye ?

Ayar yapmak gerekmiyor direk oynayabiliyorsun default wheel olarak görüyor yalnız denetim masası ayarlardan 900 derece yaparak oynamanı tavsiye ederim en iyi dönüş açısı o şekilde el ediliyor.
    forza 7 için nasıl olur desteklermi denemek lazım.

• Merhaba arkadaşlar online oynamayı bulamadım sadece forza tour diye offline bir yer var.
  • Yakın tarihte oynayan arkadaşlar var mı oyunu indirmeyi düşünüyorum. Optimizasyon ve grafik ayarları nasıl ? Online oynanıyor mu ? Gamepad desteği var mı ?
  • rx 460,i3 3220 ve 6 gb 667 mhz ram ile 1080p'de 4x af ve 4x aa'da denedim,diğerleri dynamic ve low,bu haliyle bile forza motorsport 6'dan iyi görünüyor oyun,xbox one'daki oyunu kastediyorum.bluetooth destekli xbox one gamepad ile sıkıntısız bir şekilde oynanıyor ve windows store'dan da tek seferde indirdim sıkıntısız.

oyun güzel her haliyle.forza forza'dır ötesi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gün önce indirdim tek seferde sorunsuz indi ve sorunsuz çalıştı optimizasyon da iyi grafikler gerçekten bedava bir oyuna göre çok iyi araç ve pist sayısı gerçekten iyi denemeyen arkadaşlar mutlaka denemelerini tavsiye ederim. İndirim vs olursa eğer forza 7 de almayı düşünüyorum. Gerçekten forza pc ye gelmesi iyi oldu
  • Oyunu Microsoft mağazasından indiremiyorum, artık indirilemiyor mu?İndirme bölümü silik durumda.
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    daha önce indirmediysen altta donanım gereksinimlerine bak sende eksik varsa o yüzden indirme aktif olmaz örnek bende drectx 12 eksik mesela alt resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ekim 2017; 3:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

daha önce indirmediysen altta donanım gereksinimlerine bak sende eksik varsa o yüzden indirme aktif olmaz örnek bende drectx 12 eksik mesela alt resim

Donanım,fazlasıyla yetiyor.Mesela şu an Evil Within 2 yi , 2k da sorunsuz 60 fps ile oynuyorum.Oyun,neden inmiyor anlamadım.Oyun,ilk çıktığında indirip oynamıştım.Ardından uzun zaman sonra pcye format atıp indirmeyi denedim.İndirme bölümü silik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Ekim 2017; 12:18:40 >

• neo23 kullanıcısına yanıt
    ozaman hata orada çünkü bendede var oyun ama açılmıyor pcde kurulu yani
  • Ben ek paketlerini satın almıştım şuan denedim çalışıyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 25 Ekim 2017; 16:38:13 >
  • Windowsu güncelleyince oyunu indirmeye başladı;sorun çözüldü.

• Oyunda kariyer modu yok ya pişman oldum indirdiğime

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.