Şimdi Ara

Fotoğrafçılık Bölümü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 19 yaşında 4-5 yıldır bu işe gönül vermiş biriyim. Zaten iyi-kötü tanırsınız beni. Malum 10 gün sonra Üniversite sınavı var ve ben o sınava bir karar verip girmek istiyorum. Şimdi sizlere soracağım soru şu;

Fotoğrafçılık bölümüne gitmeli miyim? İş olanakları nasıldır?

Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

• Ben daha geniş bir bölüm olan Radyo-Televizyon öneririm hem kültür açısından zevkli bir bölüm, hem de fotoğraf alanına yoğunlaşabilirsin. Yetmezse bir yandan Açıköğretim'den Fotoğraf bölümünü okursun, kitabını da bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Ben daha geniş bir bölüm olan Radyo-Televizyon öneririm hem kültür açısından zevkli bir bölüm, hem de fotoğraf alanına yoğunlaşabilirsin. Yetmezse bir yandan Açıköğretim'den Fotoğraf bölümünü okursun, kitabını da bilirsin

Kuzenim Elektronik Mühendisliğini bırakıp Radyo-Televizyonculuğa geçti. Konuştum onunla iyikide bu bölüme gelmişim diyor. Zaten uzun süredir Kurtlar Vadisi ekibindeydi. Evet gerçekten güzel fikir

• Şu açıktan fotoğrafçılık eğitimide çok garip geliyor bana.Eline makine değmeden mezun olabilirsin istesen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Şu açıktan fotoğrafçılık eğitimide çok garip geliyor bana.Eline makine değmeden mezun olabilirsin istesen

Bence de öyle okunacaksa adam gibi Yıldız Teknik'ten 4 yıllık okunmalı.

Not: Buarada arkadaşlar ben iyi karakalem çizerim yani resmin her türlüyle aram iyidir
  • aslında açık-öğretim ile okunamaz mı fotoğrafçılık? radyo-televizyon okuyup üzerine açık öğretimden fotoğrafçılığı okusan iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Ben daha geniş bir bölüm olan Radyo-Televizyon öneririm hem kültür açısından zevkli bir bölüm, hem de fotoğraf alanına yoğunlaşabilirsin. Yetmezse bir yandan Açıköğretim'den Fotoğraf bölümünü okursun, kitabını da bilirsin

Bu yollardan 3 yıl önce geçmiş biri olarak sana baarılar dilerim.Bende bu yönde düşünüyorum.Alanın genişlemiş olur

• Güzel sanatlar fakultelerini araştırın ozaman hocam , çizim yeteneğiniz varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Şu açıktan fotoğrafçılık eğitimide çok garip geliyor bana.Eline makine değmeden mezun olabilirsin istesen

Hocam ilk olarak fotoğrafla ilgili tarihi bilgiler veriliyor, sonra ilk fotoğraf aktivitelerinden başlanıyor, makina birleştirme, film yıkama gibi konular var uzun uzun

Daha sonra aktiviteleri oluyor diye biliyorum ama Açıköğretim sınavı sonuçta, olacağı test yani :) Ama baya bi kitap bilgisi öğretiyor. Uygulama da bağımsız olarak yapılabilir diye düşünüyorum.

Sadece fotoğraf bölümüne 4 yıl harcamak pek mantıklı gelmedi açıkçası

• Evet hocam özellikle ülkenin durumu ve fotoğraftan para kazanan sayısıdüşünülürse

Ayrıca iletişim fakultesi okursanız temel fotoğrafçılık eğitimi alacaksınız.Hatta güzel seçmeleri dersler koyuyorlar
  • O zaman gel mühendisliğe alalım seni de zaten foto çeken adam olur oralarda ama vakit yok o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

O zaman gel mühendisliğe alalım seni de zaten foto çeken adam olur oralarda ama vakit yok o ayrı

Hocam kendi makineni yaparsın artık. '' Ayhan s300exr ''
  • quote:

'' Ayhan s300exr ''

• Ben en iyisi Radyo ve Televizyonculuğa bakayım. Birde iyi çizim yaptığım için mimar ol diyorlar ama bende Matematik "0"
  • Bir gün yaparsam iyi olur.Bari alınacak başka bir like olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bir gün yaparsam iyi olur.Bari alınacak başka bir like olur

Headshot yaptınız vallahi

• Makineyi kötü yaparsanız çok pis reklamı yapılır
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz
  • Neyse sınav zamanı geyik olmaz .Sınavda başarılar safaoyuncu
  • Valla sende bilirsinki en iyi o zaman oluyor ama olmasa iyiydiBaşarılar.Sen puanı al o zaman bütün bölümler senin.Matematikten de korkma fazla bişey yok daha
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.