Şimdi Ara

Fps Drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorunu bir turlu ortadan kaldiramadım hdd hariç tum parcalar yeni olmasina ragmen hala fps drop yasiyorum bazi yerlerde arastirip baktim hdd yerine ssd alicam hdd yaklasik 6 7 senelik falan Sizce ssd'nin bir faydası olur mu arkadaslar fps dropa yardımlarınızı bekliyorum bu arada Parçalar:
    Gtx 750 ti ekran karti
    Intel i5 4460 islemci 3.20 ghz
    4 GB Ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) parçaları değiştirdikten sonra format atıp baştan oyunu sıfırdan indirdin mi?

2) hangi grafik ayarlarında oynuyorsun, screenshot alıp koyman gerekli

3) ne gibi durumlarda, hangi sıklıkla fps kaybı yaşıyorsun?

4) hangi işletim sistemini kullanıyorsun

5) 4GB RAM düşük ve sıkıntı yaratabilme ihtimali var. Ayrıca bu 4GM RAM'in birbiriyle hiç alakasız iki tane farklı 2 x 2GB RAM'den oluşma ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 12 Eylül 2016; 10:56:31 >
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Evet format attim ve gene devam etti oyunda bir sure gezindikten sonra mesela fps drop yasiyorum ve ram 1x4 Gb gorev yoneticisinden baktim bellegin %85 i kullaniliyor ramden kaynakli diye dusundum grafik ayarlarini ekran kartinin optimize halinden biraz daha dusuge cektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats6

Evet format attim ve gene devam etti oyunda bir sure gezindikten sonra mesela fps drop yasiyorum ve ram 1x4 Gb gorev yoneticisinden baktim bellegin %85 i kullaniliyor ramden kaynakli diye dusundum grafik ayarlarini ekran kartinin optimize halinden biraz daha dusuge cektim

oyunu windowed mod'da oynuyorsanız, full screen mod'a çevirin. tamamen full screen olsun. eğer o haldeyken bu şekilde bir sorun yaşıyorsanız ve oyuna girdikten bir süre sonra başlıyorsa büyük ihtimalle RAM yetmiyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.