Bildirim
FPS sorunu
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin. -
Fps bir cok degiskene bagli bildigim kadari ile. Bilgisayarinda fazla sey acik ise yada internetin degisken ise veyahut driverlarin guncel degil ise fps dusmesi olabilir. Pingin yuksek olmadikca fps ultilerin yagdigi team fightlar disinda pek skinti yaratmaz dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: General Boozer
Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin.
Ne dedim ben ya....
Neyse :D ölçüt yap fpsyi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglnycpa -- 31 Ocak 2013; 1:41:07 > -
Format -
Yeni format attım. Hiç program yok denebilir. İnternet biraz yavaş ama sürücülerim güncel. TF lerde gerçekten sorun oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Medjerda
Yeni format attım. Hiç program yok denebilir. İnternet biraz yavaş ama sürücülerim güncel. TF lerde gerçekten sorun oluyor.
Alakasız ve zor olabilir ama oyunu silip tekrar yüklemeyi denesen? -
bir yerde daha okumuştum bu çözümü ama ADK belimizi kırıyor -
Vsnc öyle bişi vardı sanırım onu kapatıp bencmark ayarını secersen en yüksek fpsyi alıyorsun bendede oluyordu hala oluyor ama en iyisi böyle medium al bütün ayarları shadowları kapat yeter sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X