Şimdi Ara

fren şişmesi ve merkez değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bir şey soracağım iki hafta önce maçtan geliyordum gece geç saatler olduğu için yol boştu ve süratlendim evimin önüne geldiğimde frene sert olacak şekilde iki üç defa pompaladım pompalamanın ardından connectim epey yavaşladı ama durma için tekrear firene bastığımda sanki fren şişmiş gibi geldi yani biraz sert gibitdi servise götürdüm eresinler otomotiv teste çıktık frenlerin tutmasında veya abs sisteminde herhangi bir şey yok ama iki üç defa pompaladıktan sonra frenlerin sertleştiğini ve basılı tutulduğunda yavaş yavaş aşağıya doğru indiğini gördük bana fren merkezi değişecek dediler aracı servise bıraktım akşam almaya gittiğimde aracı yarın almamı çünkü abs li araçlarda merkezle birlikte ismini tam hatırlamıyorum ama retraktör olabilir o parçanında değişmesi gerektiğini söylediler bu parçada ön konsol sökülerek değiştiriyorlarmış bende ön konsolun değiştirileceğini duyunca korktum ve aracı tamir edilmeden geri aldım şimdi ne yapmam gerekli sizce derdimi okuyup yotumladığınız ve bilginizi paylaştığınız için teşekkürler

• ön konsolu söküp tekrar yerine takacaklar ön konsol falan değişmez.

hem o kadar da çok korkmayın. fren bu şakaya gelmez.
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ford connect

teşekkürler

o parça pahalı fren beynını dıyorsan baya masraf açacaktır bilgine
  • garantiden yapılacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.