Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
203.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurması çok kolay, önce installerı indir, sonra paketlerden hangilerini kurmak istiyorsan onları indir. installerı çalıştır, fsx-fs9 seçimi yap, sonra oaketi göster ve install de. her paket için bu yöntemi tek tek yapmalısın.

burada önemli olan , uçtuğun yere uygun paketi kurman. mesela, Türkiye için istiyorsan ağırlıklı olarak thy, atlasjet, pegasus vs seçmelisin. Almanya için lufthansa gibi. o hava yolunun , paketin içerdiği yılda seferi nerelere varsa oralara ai trafik ekler.
  • Link için teşekkürler. Ben indirdim kurdum ancak sadece Atatürk havaalanında görünüyorlar. Bazı büyük havaalanlarını kontrol ettim onlarda bu yoğunlukta görünmüyorlar. İstediğimiz havaalanlarında görünmesi için bir ayar mı yapılması gerekiyor.

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• ltba dışındakilerde çok fazla gözükmüyorlar doğrudur. thy dışındakileri de kurun biraz daha artar. pegasus, atlas vs ekleyin
  • Toplamda 12 farklı ai paket yükledim. LTBA da birkaç uçak fazla görünüyor. Ama diğer büyük havaalanlarında en fazla üç tane oluyor. Ai Trafic ayarlarını %75 e ayarladığım halde değişen birşey yok.

• Program önerilerin için teşekkürler. skAI yi indirdim ve kurdum. LTBA da uçak sayısı arttı. LTBJ de de 7-8 uçak vardı.

• bu skai ücretli bir program mı? kaynak bulamadım
  • Evet ücretli bir program ama ben öd (ömür boyu deneme) sürümünü i s o h u n t'ta buldum ve ömrümün sonuna kadar deniyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 28 Haziran 2011; 14:58:58 >
  • ücretli satılan bir link bulamadım. youtube videolarında da best freeware falan yazıyor
  • p.m. attım linkini....
  • Flight1 Cessna Citation Mustang

• Bende yeni sistemim ile uçuşlara tekrar başladım. Eski sistemle ne işkence çekiyormuşum ya
  • hayırlı olsun :) memnun musun sistemden?
  • Şimdi uçuşumu sorunsuz olarak tamamladım.
    Sistem hakkında yorum yapmak için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu daha ilk uçuşumdu.
    Fakat ilk izlenimlerim son derece olumlu. Eski sistemimde işkenceye dönüşen uçuştan, şimdi inanılmaz bir keyif aldığımı söyleyebilirim.
    Eski sistemime göre en azından 2 kat daha yüksek FPS alıyorum. Yeri geliyor bu 5-6 katına dahi çıkıyor.
    Fakat asla eski sisteminde olduğu gibi oynanabilirlik sınırları dışında olan 10 FPS gibi değerler hiç görmedim. 30'un altına düşmedi desem yanlış olmaz.
    Hatta ekran kartımı da değiştirip nVidia almış olsaydım FPS dalgalanmaları da şuankinden daha az olurdu diye düşünüyorum.
    Sanırım bu FSX Intel'i daha bir çok seviyor.

• FSX Standart Cessna 172

• LTAI-LTFH uçuşumdan bir kaç kare.

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz
     FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• buda benden

• Standart Boeing 747-400

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.