Şimdi Ara

fsp epsilon 700w tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sapphire pe-am2rs690mh anakart,
    a-data extreme 800+ 1024*2,
    ati x1950xt,
    hitashi 320gb 7200rpm,
    audıgy value 7.1 ses kartı.

fsp epsilon 700w ı almak istiyorum, ve bunu almak istememin tek sebebi işlemciyi ve remleri overclock etmek.

şu an mevcut kullandığım psu fsp 400w ve işlemci en fazla yüzde 10 oc oluyor. yani psu değişince oc edemiceksem almamın benim için hiçbir mantığı olmuyor.

tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

psu için maksimum 200 ytl ayırabiliyorum

teşekkürler

• bence senin işlemciden dolayı overclock yapamıyorsun belki 700 watt takınca daha fazla yapabilrsin ama çok da farkedeciğini sanmıyorum..Senin işlemcinin overclock potansiyeli fazla değil bildiğim kadarıyla..Çünkü ben Feel kasanın dandik güç kaynağıyla 1.8'i 3.4'de rahat çalıştırıyordum
  • oc olmamasının sebeplerinden biriside anakart üzerinde 8 pinlik bir güç girişi var ve ben buraya 4pinli kabloyu taktım. diğer 4 pinli kabloda 20pinlik kablonun yanında takılı, yani başka 4 pinlik kablo yok ve 8pinlik yerin 4pinlik kısmı boş kalıyor. bu anakarta giden gücü etkileyip oc olmasını engellermi
  • ama sanırım oraya 4+4 değil varsa güç kaynağının 8 pinlik olanını takacan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman55

oc olmamasının sebeplerinden biriside anakart üzerinde 8 pinlik bir güç girişi var ve ben buraya 4pinli kabloyu taktım. diğer 4 pinli kabloda 20pinlik kablonun yanında takılı, yani başka 4 pinlik kablo yok ve 8pinlik yerin 4pinlik kısmı boş kalıyor. bu anakarta giden gücü etkileyip oc olmasını engellermi

Aynı PSU bende var yanlış hatırlamıyorsam 20+4=24 Pin ve Ayrıca CPU1 ve CPU2 yazan 2 adet 4 lü soket vat. Ayrıca 2 Adet 6lı PIC-E Güç bağlantısı var Ben E8400 kullanıyorum sadece anakartıma CPU1 yazan 4 lü soketi takabildim, diğeri zaten uymadığı için takamadım. O\C yapmadığım içim şimdilik sorunsuzca kullanıyorum

• eğer 8pinlik anakarta uygun güç çıkışı yoksa bu psuda benim için bir anlamı yok, yani 4+4 takılıptamı oluyo yoksa bu iş çözemedim, bide 8 pinlik çıkışı olan psu varsa bana söylermisiniz. everest programıyla baktığımda 12v+ yazısının karşısında 10.46v yazıyor sizce bu normalmi.. digerleri 3.33v 5v vs. normal değerlerde ama 12v olan kısım 10.46v.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.