Şimdi Ara

FSP Hydro 700W Bronze 569TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 20 Kasım 2020; 18:38:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2018 yılında 11 Kasım'da 330 liraya aldım.Cok memnunum.

• İyi fiyat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süzgeçin deliği bile bundan daha küçük

150 tl daha ver Seasonic Gold al

Seasonic Core GC-650 650W 80+ GOLD ATX Güç Kaynağı (SSR-650LC)

https://www.teknobiyotik.com/seasonic-core-gc-650-650w-80plus-gold-atx-guc-kaynagi-ssr-650lc.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Kasım 2020; 1:11:2 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Ne alaka süzgeç deliği ile? süzgeç deliği attığın seasonicin deliklerinden de küçük ona bakarsan, toz filtresi diye birşey var artık tüm kasalarda. Attığın seasonic de güzel fakat combined power olarak fsp bir tık daha iyi gibi. Ben de 1 yıla yakındır kullanıyorum gayet memnunum.

• Seasonic bu işin öncüsüdür fsp ağırlığa göre psu satarken Seasonic 80 plus ödüllerini sıralıyordu

Seasonic ve Corsairden asla şaşmayacaksın

• FSP Hydro serisi kronik olarak tıkırdama yapar haberiniz olsun. Değişim yapıyor ama servisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F/p yüksek psu bu fiyat aralığında en ideal 1-2 psu dan biri tabiki seasonic 650w daha iyidir ama onu alana kadar da 750w high power performance gd topa giriyor 790tl.

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/high-power-750w-80-gold-performance-gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j750gd-f12s.html

• hydro 500 serisini aldım bugün 410 du 300e falan geldi işte temiz FSP Hydro 700W Bronze 569TL 

• incehesap da 1200 W Platinium Full Moduler olanı da 1637 TL. Bence bu fiyata mükemmel

• Fan sesi yüksek bir modeldir. Zamanında kullanıp bu konudan müzdarip olmuştum. Yük altında iyi ses çıkarır fanları. (yük dediğim 350 wattan sonrası)

• Ürün için iyi fiyat, ızgara delikleri büyük olmuş ne fark eder? Zaten psu bölümünde toz filtresi oluyor.

• 600w olanını alıp iade etmiştim, boşta bile fanı sesli çalışıyordu, bana sorunlusu gelmiştir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 20 Kasım 2020; 11:4:13 >
  • Yine aynı fiyatlarda olduğu için yazayım dedim bende var n11de bi satıcıdan almıştım. 5 yıl garanti olması tercih sebeplerimdendi düşük fiyat bulunca almıştım. Gold psu lara çıkınca fiyatlar artıyor. Ona onu vermişken 50 ekle ile bitmez bu işin sonu 😂 Benim hiç bir şikayetim yok aletten ses, ısınma, besleyememe (2080ti 2080s 5700xt) vs hiç bir sorun olmadı. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 20 Kasım 2020; 18:37:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 21 Kasım 2020; 19:56:47 >

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Zalman önermiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 21 Kasım 2020; 20:10:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.