Şimdi Ara

FUJİ F200EXR - PANASONİC TZ7 - SONY DSC-WX1-CANON SX200 Hangisini önerirsiniz?(panasonic TZ7 alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fotoğraf ve özelliklede gece çekimlerinde başarı istiyorsan f200 bizzat kendim kullanıyorum tz7 yeğende var video harici f200 ün yanına yaklaşamaz.
  • Tz7 nin gece çekimleri iyi değilmi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

Tz7 nin gece çekimleri iyi değilmi yani?

f200 kadar iyi değildir. fujilerin fserisi ısoda birçok makinadan iyidir.tz7 ıso perfonmansını yeterli bulup bulmamak
    kişiye göre değişir.yeterli derseniz sorun yok.bir'de f200 manuel kullanım imkanı veren makina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::_Kosov@lı_::

Fotoğraf ve özelliklede gece çekimlerinde başarı istiyorsan f200 bizzat kendim kullanıyorum tz7 yeğende var video harici f200 ün yanına yaklaşamaz.

2 makinayi da kullanabiliyorsun yani?
    iste olaya son noktayi koyma vbakti :P

iso100 -iso 400 - iso 800
    ayni acidan ayni isikta foto %100 crop

ve de gunduz+gece video.

toplam 5-6 foto ve 4 video yapar,
    eger bunu yapabilirseniz herkes ne sececegini bilecek :)
  • Kimsede Sony'den bahsetmemiş..WX1 de CMOS sensör var onu'da hafife almayın..Sony hakkında yorumu olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubiPala

Kimsede Sony'den bahsetmemiş..WX1 de CMOS sensör var onu'da hafife almayın..Sony hakkında yorumu olan varmı?

sony'de cmos ccd'de olsa 37 MP/cm² pixel density yüksek f200'den iyi değil.
    f200- 25 MP/cm² pixel density video'da iyi AVCHD olsaydı tz7'ye video'da rakip olurdu.
  • quote:

ve de gunduz+gece video.

Bende olan sadece f200exr tz7 yukarıda da belirttiğim gibi yeğen de f200 e ait birçok fotoğrafım var f200 başlığında yeğendeki makinayla kıyaslamaya gelince söylediğim gibi gündüz ve gece çekimlerinde tz7 den çok çok önde ama video ya geçersek tz7 tabiki daha iyi elimde şu an tz7 fotoğrafı eya videosu yok ama yeğenim le ilk karşılaşmamızda özellikle gündüz ve gece çekimi yapıp buraya ekleyecegim daha önceden yaptığım ve fotoğraflarını gördüğüm için ikisinin arasındaki farkı bizzat gözümle görmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: KubiPala

Kimsede Sony'den bahsetmemiş..WX1 de CMOS sensör var onu'da hafife almayın..Sony hakkında yorumu olan varmı?

sony'de cmos ccd'de olsa 37 MP/cm² pixel density yüksek f200'den iyi değil.
    f200- 25 MP/cm² pixel density video'da iyi AVCHD olsaydı tz7'ye video'da rakip olurdu.

aslında sony de güzel cihaz...

geniş açı..
    hd video..
    10 kare burst mode
    panorama mod..
    ayrıca iso perfformasıda iyileştirilmiş..
    tz ye rakip olamaz belki..ama f200 den müşteri kapabilir..
    zira fuji hd video koymayarak cok büyük müşteri kaybetti..
    bir cok insan hd video yüzünden fujiden sapabilir..zaten sapıyorda..

• quote:

Orijinalden alıntı: ::_Kosov@lı_::

quote:

ve de gunduz+gece video.

Bende olan sadece f200exr tz7 yukarıda da belirttiğim gibi yeğen de f200 e ait birçok fotoğrafım var f200 başlığında yeğendeki makinayla kıyaslamaya gelince söylediğim gibi gündüz ve gece çekimlerinde tz7 den çok çok önde ama video ya geçersek tz7 tabiki daha iyi elimde şu an tz7 fotoğrafı eya videosu yok ama yeğenim le ilk karşılaşmamızda özellikle gündüz ve gece çekimi yapıp buraya ekleyecegim daha önceden yaptığım ve fotoğraflarını gördüğüm için ikisinin arasındaki farkı bizzat gözümle görmüştüm.

netten gordugumuz kadariyla farklari biliyoruz zaten ama ayni ortam kosullarinda gormedim, yani birebir ayni anda karsilastirma, pratikteki, guzel olurdu bunu gormek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.