FUJİ S2500 Dijital Fotoğraf Makinesi 12.2MP, 18 X Optik Zoom, HD Video ve Foto Çekimi 289,00 TL yorumlarınız nedir? fiyat, kalite ve yenilenmiş olmasını dikkate alarak.
yorumlarınızı bekliyorum, günün fırsatı ne de olsa:)
Hiçbir extrası olduğunu sanmıyorum S1800'e göre, belki birkaç extra zoom genişlemesi ve birkaç yazılımsal yenilik. S1800'den memnun olanı da pek görmedim şahsen, o yüzden uzak durulması gerekir diye düşünüyorum...
Bir dönemler bende bu serileri sırf fiyatından dolayı tercih edip alacaktım ancak 5 yıldır fotoğrafçılık hobisiyle ilgili olmamın verdiği tecrübeyle inceledim ve yanına yaklaşmamam gerektiğine karar vermiştim. Bu fiyata göre f/p soruyorsanız onun için olumlu bir cevap verebilirim, kesinlikle alınabilir! Ama DSLR-Like olarak kalitesini soruyorsanız, hiç tercih edilebilecek bir makine değil malesef ki...
kardeş iyi akşamlar. Fujifilm FinePix S2550 sıfır acılmamıs orjinal kutusunda 400,00TL,,, Özellikleri hmn hmn aynı.Dilersen özelden iletişime gecebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme