Şimdi Ara

Fujifilm x-t100 mü xt20mi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hobi olarak fotoğraf çekiyorum video ile ilgilenmiyorum. Bu 2 makine arasında kaldım 18-55 f2.8 lens ile kullanacağım. Xt20 aradaki 1000 tl fiyat farkına değer mi? Hangisini tavsiye edersiniz neden? Farklı tavsiyelerde de açığım aynı fiyat bandında.

• En önemli farkı hareketli ekran hareketleri bence. Hangisi size daha uygunsa onu seçin. Büyükşehirlerdeki fuji showroomlarına gidip kendinizin denemenizi hatta workshoplarına katılmanızı tavsiye derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 24 Kasım 2019; 9:9:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-T20 çöp desem abartı olmaz.
    X-T100 fotoğraf kalitesi çok daha iyi.

Buradan karşılaştırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

X-T20 çöp desem abartı olmaz.
    X-T100 fotoğraf kalitesi çok daha iyi.

Buradan karşılaştırabilirsiniz.https://www.dpreview.com/reviews/fujifilm-x-t20-review/4
    x-t20 nin çöp olduğunu iddia edip dpreview linkini vermeniz abes olmuş.
    çünkü sitede özetle makinenin emsallerine göre çok yetenekli olduğu, malzeme kalitesinin ve dizaynının iyiliğinden bahsetmiş.
    ayrıca compare moddda x-t20 %82 almış, x-t100 ise %79 almış.
    x-t20 bir çok anlamada güzel makinedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

x-t20 nin çöp olduğunu iddia edip dpreview linkini vermeniz abes olmuş.
    çünkü sitede özetle makinenin emsallerine göre çok yetenekli olduğu, malzeme kalitesinin ve dizaynının iyiliğinden bahsetmiş.
    ayrıca compare moddda x-t20 %82 almış, x-t100 ise %79 almış.
    x-t20 bir çok anlamada güzel makinedir.

Alıntıları Göster
    Fotoğrafları karşılaştırdım. Çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:19:8 >
  • "Çöp"
    Fakat hakikaten de oraya - - Fujifilm X-A5'i koy resmen X-T20 baya kötüymüş !

• X-T20 alındı Teşekkürler. Bayiden ikisinide inceledim X-T100 menüler cok yavaş odaklama hızı vs çok yavaş cihaz genel olarak yavaştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.