Bildirim
Fujifilm x-t100 mü xt20mi yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
En önemli farkı hareketli ekran hareketleri bence. Hangisi size daha uygunsa onu seçin. Büyükşehirlerdeki fuji showroomlarına gidip kendinizin denemenizi hatta workshoplarına katılmanızı tavsiye derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 24 Kasım 2019; 9:9:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
X-T20 çöp desem abartı olmaz.
X-T100 fotoğraf kalitesi çok daha iyi.
Buradan karşılaştırabilirsiniz.
-
x-t20 nin çöp olduğunu iddia edip dpreview linkini vermeniz abes olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: ÖzgünK
X-T20 çöp desem abartı olmaz.
X-T100 fotoğraf kalitesi çok daha iyi.
Buradan karşılaştırabilirsiniz.https://www.dpreview.com/reviews/fujifilm-x-t20-review/4
çünkü sitede özetle makinenin emsallerine göre çok yetenekli olduğu, malzeme kalitesinin ve dizaynının iyiliğinden bahsetmiş.
ayrıca compare moddda x-t20 %82 almış, x-t100 ise %79 almış.
x-t20 bir çok anlamada güzel makinedir.
-
Fotoğrafları karşılaştırdım. Çöp.quote:
Orijinalden alıntı: tbn57
x-t20 nin çöp olduğunu iddia edip dpreview linkini vermeniz abes olmuş.
çünkü sitede özetle makinenin emsallerine göre çok yetenekli olduğu, malzeme kalitesinin ve dizaynının iyiliğinden bahsetmiş.
ayrıca compare moddda x-t20 %82 almış, x-t100 ise %79 almış.
x-t20 bir çok anlamada güzel makinedir.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:19:8 > -
"Çöp"
Fakat hakikaten de oraya -- Fujifilm X-A5'i koy resmen X-T20 baya kötüymüş !
-
X-T20 alındı Teşekkürler. Bayiden ikisinide inceledim X-T100 menüler cok yavaş odaklama hızı vs çok yavaş cihaz genel olarak yavaştı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X