Şimdi Ara

FUJİTSU SİEMENSLER NEDEN SEVİLMİYOR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde amilo pi 1536 t5500 den 9 adet aldık.

tanesi kdv dahil 1000 dolar,

bir ay oldu çok iyi.

ne ısınma ne kasma problemsiz .

yalnız benim kendi topitotum datron ona göre bataryası çok az gidiyor.
  • v2045 modelini kullanmaya başlayalı 2 yıla varacak. evet pek estetik yok. aldığım ilk makinenin 1 gün sonra ekranı bozuldu. 15 gün sonra yenisi ile değişti bu makine. yalnız ilk makinede ki hdd hiç ses yapmıyordu. bu ses yapıyor biraz. ısınma problemi yaşamadım. başka da bir olumsuzluk göremedim. 1 defa güçlüce düşürdüm. ama çalışmaya devam etti. ama şimdi yeni bir tane alacak olsam fs almam. hp ya da toshiba alırım.
  • tasarımı çok hoş görmüyorum ve arkadaşımda var 2 yıl oluyo kullanalı sorunsuz çalışıyor fakat kasa kalitesi iyi değil ekranı tutan menteşeler üzerini kaplayan plastik parçaları kırıldı ve klavgenin sol yanında 2-3 cm şer şeklinde 4 tane çatlak var bastırınca çatlak içine göçüyor korkunç bi görüntü oluyor. ona bakınca sanki buzdolabi görüyorum. hemde siemens marka cep telefonları çok kalitesiz joysick tuşu kopuyo arızalardan şikayetçi. sorunlu bii marka bu tür elektronik cihazlarda fakat beyaz eşyada lider
  • Ben Aralık 2006'da PA 1510 aldım. Çok memnunum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yine dizüstü ihtiyacım olsun yine Fijutsi Siemens alırım.
  • kalitesiz işcilik vasat servis bir bilgisayar 5 defa tamire gidermi
  • arkadasım alman malı diyorsun piyasa cin malı dolu bıktık sevise gidip gelmekten illallah ettirdi
  • çünkü dandikde ondan sevilmiyor. bendede var bi tane pi1505 sanırım mart ayında almıştık. şu an monitörü açıp kapatırken çatır çutur sesler geliyor aletin monitörle kasasının birleştiği eklem yerlerinden. hatta monitörün arkasındaki kapak kısmıda çatlamaya başladı. birleşim yeri muhafazı çatırdamalara daha fazla dayanamayark yerinden fırladı çıktı. çok nadiren de olsa sanırım ekran kartından yada başka donanımsal bir parçasından kaynaklanan bir tür sorundan ötürü monitördeki görüntü kayıp gidiyor. bu tüm laptoplar için geçerlimidir bilmiyorum ama üzerinde 1,73 core duo işlemci olmasına rağmen norton yükledikten sonra alet resmen iflas etti cihaz kullanılamayacak duruma geldi kasılmaktan. böyle bir cihaz işte fucitsusimens yakın zamanda götürücem servise zaten.

• ben çok büyük sorunlar yaşadım c-1020 ile, çok ısınıyor, kapağı kolay çiziliyor, ve en önemlisi monitöre ışık veren parça arızalı oluyormuş ben iki kere serviste garantiden değiştirdim, 1er ay laptopsuz kaldım, sonra tekrar bozuldu ama garantisi dolduğu için değiştirmediler, 100 dolar verip kendim yaptırmak zorunda kaldım, yedek bilgisayar olarak evde duruyor şimdi, sorun yok ama başımı ağrıttı çok. normaldir zaten teknosa'daki en ucuz bilgisayardı alırken. bir de dell'ler ucuz herhalde onlar da sorunlu çıkar
  • media markt ta satılan ^^Lİ 1718 ^^ modeli için ne düşünüyosunuz arkadaşlar fiyatı 666 ytl? sizce değer mi?
  • NEDEN SEVİLMİYORMU?

1. bi kere ismi itici ada bak: FUJİTSU SİEMENS???
    2. ekran kalitesi 3.sınıf
    3. tasarımı hiç hoş değil
    4. 3.sınıf bilgisayar olmasına rağmen fiyatı yüksek
    5. alırsanız kesin pişman olacaksınız...çok ısınıyor,sıksık takılıyor,

ama

1. ses sistemi güzel

• Merhaba arkadaşlar, şu an bu yazıyı 1 hafta önce Gold Bahçelievler şubesinden aldığım AMILO Pa 1538 modelinden yazıyorum.

Bilgisayar alırken hiç fujitsu siemens ile alakalı yorumları okumamıştım. Bilgisayarı satın aldıktan sonra ekşi sözlükten, bu siteden filan baktım da biraz. Beğenenler var beğenmeyenler var. Ama bence çok süper bir cihaz.

Şu meşhur ısınma problemine gelirsek,evet az bir şey bende ısınma var. Ama bu her laptopta olur,malumunuz küçücük bölgede onlarca parça var. Abartı bir ısınma görmedim.

Şöyle bir sorunum var, bir iki gündür sabit diskinden arada bir tıkırtı sesleri geliyor? Bu ses normal mi? Allah muhafaza, kafa atma gibi bir sorun olmasın???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 15 Kasım 2007; 15:00:44 >
  • Tıkırtı normal.Bilgisayarlarla ilgili karar verebilmek değişik modellerde laptooplar kullanmak gerekir.Sonuçta marka bilgisayarlarda olmayanlarda belirli markaların birleşimi ürünler bence önemli olan üretim kalitesi ve srvis.Simens kullanan arkadaslar var pek memnun değiller.
  • bendede v2045 var gold dan aldım , aldıktan sonra golddan almasaydık keşke gibi laflar geldi bana hasarlı oluyormuş. ısınma probleminden başka birşeyim yok 2 sene oldu allah bozmasın hala çok sağlam,3 ay önce yeni bir dell aldık dell in driverları yüzünden 2 ci gün servise yolladım halledemediler bile.bende tuş atlama sorunu felam olmamıştı :/ yada başka bir sorun olmadı. güzel bir notebook şirketi.zaten 2 seneden sonrada uçmasını beklemiyorum bilgisayarın .
  • daha cok ses gelir ondan ben 3 defa hard disk degiştirdim 1 defa ana kart 2 defa fan 1 defa cd/dvd/rw daha ne olsun
  • beyler 24 saat servis veriyorlar çetten o güzel. Bi kaç ay önce canım sıkılmıştı hem pcdeki sorunu anlattım hem muahbbet ettim

F-s almayın bende var tasarımı iyi dğeil bence...

Bunun yanında bende 10cm boyunca yarı ölü piksel çıktı. Yani sadece siyah olunca gözüküyor.

8 aylık notebook.

Götürmeyi düşünüyorum. Paneli dğeiştirecekler heralde. İnşallah wxsga+ panel koyarlar

İstanbul Mecidiyeköyde servis nerede bileniniz var mı?

Veya istanbulda bildiğiniz FSservisi gitmişken ram de taktıracağım
  • fujitsu siemenslerler orta sınıf :\ama fs 2045lerden herkes nefret ediyor
    2045 kullanıcısı olarak fujitsu siemense günahımı vermem
  • elimde şu anda FS A1655G modeli var hatta şu anda ondan yazıyorum :)
    ben açıkçası büyük sorunlarla karşılaşmadım sadece wirelessı açmak için sistemi beklemeye alıp tekrar açmam gerekiyor
    bir de sağ tık < özellikler < ekran koruyucu < gelişmişteki ayarlar hep sıfırlanıyor mesela ayarlıyorum kapağı kapatınca birşey yapma diye iki defa işe yarıor ama sonra tekrardan o ayarları yaapmak zorunda kalıyorsun.

ben açıkçası genelde yatarak kullanırım laptopu ama ahım şahım ısı problemi yok ses yok hatta bazen bakıyorum kapanmış mı diye :) tasarımı gayet güzel
    bi tane toshiba notebook kullandım Allah korusun hayatımda gördüğüm en iğrenç klavyeydi tuşları bulana kadar ivanım gevrilmişti

sanırım alet 2 defa servise gitti (2 diye hatırlıyorum ama 3 te olabilir)
    1.sii dvd-rw ı çok hor kullanıyoruz kapağını aç - kapa aç - kapa bi kere servise gönderdik yaptılar sonra tekrar bozuldu (tam bozulmadı da yavaş okuyor ve yazınca cdleri yakıyor) ama daha götürmedik yaklaşık 3 haftada gelmişti bu

2.sinde de fandan garip sesler geliyordu ısınıyordu götürdük 1 hafta geçmeden elimdeydi alet

sonuç olarak ben aletten gayet memnunum .)

• selamlar,

Bendede 1536 pi var 1.83 core 2 duo olanlardan. İlkonce sunu belirtmek lazım elektronik nerden nasıl alırsanız alın bilgisayar yada değil en iyi firmadan bile alsanız şans işidir. Ki bunu biçok yerde gorebilirsiniz sony televizyon alırsınız ilk gun goturursunuz falan gibi bu nedenle tek modelle yargılamamak lazım bende burdaki yorumlara bakarak aldım laptobu fakat eş değeri yoktu aletin aralarında ucurumlar vardı ben tasarım yapıyorum bana ekranı onemliydi ekranına bakmaya gittim sadece sonra internetten aldım yorumlarda almayın sakın yaklaşmayın dedikleri halde bazı modeller ısınıyo deniyo ekran kartı paylaşımlımı paylaşımsızmı paylaşımsız ekran kartı elbetteki ısınacak bunu yadırgayamazsınız. Ustune bazı arkadaşlar performans alamazsın demişler falan :) neden alamayasın içindeki bir cok bilesen suan toshibada kulanılan bislesenle hp de kulşanılanla aynı zaten goruntu kartı coğunda eş yani bol cesit yokki masaustu gibi adamlar topluyo uretiyo satıyo..

Kısacası tek modelle eleştiri yapılmaz tek model için eleştiri yapılı ve unutmayın size denk gelmiş olabilir herşeyi firmaya atmamaklazım ama servis konusunda sunu soyleye blirim ankaradayım ve servis gayet iyi satini bile soruyorum ram ve hdd için gittim ustune fan temizletmek için sırf keyfi toz gordum nezaman biter 5 de denildi gittim aldım yaptılarmı bence yaptılar cunku fark var :) yani bilmiyorum kullanmadan deneedende yargılanmasın..

• arkdaşlar ben pavilion kullanıyorum ama amiloya hastayım...Fujitsu sahibi arkadaşlar kıskanıyorum sizi...Pa1538 almak istiyorum ama bu modeli kimse almamışmı yoksa alan deli gibi memnun da bırakmak mı istemiyo nedir anlamadım ama Amilo Pa1538 ile ilgili hiç 2. ek satılık ilanı görmedim biliyormusunuz.Ne açık arttırma sitelerinde ne de sahibinden de...Burada da yok...''0'' olarak da çok az yerde satılıyor artık onlarda peşin fiyatına taksit yapmıyorlar...birde kimse iyimidir kötümüdür birşey demiyor forumlarda...Kimse almamış anlaşılan :) fiyatıda ucuzlamadı hiç hala aynı 770+kdv civarı... Bence sevilmeyecek bilgisayar değiller.estetik harikası incecik kasa (amilo için konuşuyorum) uygun fiyatlı.Toshiba ve Sony gibi uçuk değil.mizim memlekette audi yi de kimse sevmez millet Mercedes hastasıdır...İnsanlar Kepekli ekmek yemez beyaz ekmek yer...Kötü bile olsa bir ''ismi'' olana, bilinilirliği olana karşı bir zaaf var...Fujitsu siemens işte o kepekli ekmek durumunda şu an...Belki gün gelir devran döner...

• Valla ben 3 yıldır fsc amilo M7405 kullanıyorum made in germany taş gibi makina ram i orginal 512 den 2g ye yükselttim hard disk te 40 tan 120 ye çıkardım süper bi şey oldu 48 saat çalıştığı zamanlar oldu ama kasmadı.Ses dersen olacak o kadar kulaklıkla kullanıyorum o yüzden bir şey hissettirmiyor.Pil değişimi yaptılar yurtdışından gelmiş olmasına karşı hiç bir ekstra ücret talep etmediler benden.Pil dvd kullanmadığım zaman 2 saat gidiyor yeni bir alet alacağım zaman ilk tercihim yine fsc olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.