Şimdi Ara

FULL STR Cİ OLMAK İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar full str giden varsa veya bu konusunda bilgisi olanlar lütfen yazzsın
    Şu assasian wolf üzerinde kesen kişiler gibi yapmak istiyorum... onlar neden hep assaianlığı seçiyolar acaba? hiç warrior pet üzerinde kestiğini hiç görmedim.. heryerde assasian petler üzerinde insanlar var..
    ben full str yapıcam ama dex & int ede 5-10 vermem şartdır heralde . ben nasıl yapayım charı ve hangi mesleği seçeyim, statları strye göre vericem nasıl düzen yapmalıyım...

• Yeni karakterle full str olarak lvl alamazsın.En az 65 lvl'e kadar normal str/int gittikten sonra affliction pill ile statlarını full str'ye çevirebilirsin.

Soru: Neden assassin seçip, pet üstünde kasıyorlar?
    Cevap: Assassinlerin passive skill'inde de accuracy var,yani pet üstündeyken ar% silah ile attack rate (skillsiz vuruş gücü ve sıklığı) ve accuracy (hatasız,dügün) yüksek olduğu için pet üstünde kasıyorlar ama lvl atlamak için epey ızdıraplı bir durum. V-A-S-1 tuş kombinasyonuyla "seç-saldır-ganimeti topla-hayvana yem ver" mining yapmak kadar sıkıcı.

Pure STR sin, pvp için elverişli ama itemlerinin iyi,levelinin hayli yüksek olması kaydıyla.Neden iyi diyecek olursan, görünmez olduğunda ilk vuruşunda %40'a varan ekstra damage yapabiliyorsun,nedenini bilmiyorum ama defalarca test ettim,onayladım.Aynı skill'i görünmez olup ve de normal olarak en az 15'er kez denedim ve kesinlikle artış gösteriyor,kimi zaman az kimi zaman çok ama illa ki artış oluyor.
    http://img259.imageshack.us/img259/7131/080117154616yk9.jpg forumdaki satılık pvp charı: LVL 96 Assassin/Slayer

Neticede, full str sıfırdan kasılmaz, iyi bir lvle ulaştıktan sonra affliction pill ile restat yapılır.

Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogujans -- 22 Ocak 2008; 16:29:41 >

• ben en iyisi başlamayayım:D
  • abi ben itemlerimi satıım 40 ytl ye... şimd char boş onuda satıcam . 40-50-60 ne olursa işte
  • senin kolayın bulunmuyor he
  • ne yönden, anlayamadımda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.