Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vin - Dwayne - Jason , 3 kelin kapışması.

Jason Abimizin yanındayız.
  • Bu değişiklik niyedir ya Film tutmamış olsa anlarım bir nebze değişikliğe gitmelerini ama Justin Lin harika gidiyordu işte. Herhalde bir akşam otururken ne yapsak serinin, bu çıkışını riske atar diye düşünüp böyle saçma bir karar almışlar
  • justin lin senede 1 f&f filmi çıkarma fikrini kabul etmemiş.

arkadaşlarımla konuşurken hiç birinin fast and furious Los Bandoleros dan haberi olmadığını gördüm

Dom ,Letty,Han,2 brezilyalı adlarını unuttum 25 dakikalık kısa film var.Vin Diesel oynatıyor.

Kronolojik olarak 2 ile 4 arasında geçiyor.Tanker hırsızlığından önce

Burda da kesin bilmeyenler vardır.İyi seyirler.Alıntı yapmayın.

Teraziye tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 29 Mayıs 2013; 10:36:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Vin - Dwayne - Jason , 3 kelin kapışması.

Vizyondaki filmin sonunda gösteriyor söylemiyorum ama ne olucağını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

justin lin senede 1 f&f filmi çıkarma fikrini kabul etmemiş.

kaynak?
  • Such a schedule would have Lin prepping the seventh film while working post-production on part six. According to sources, the director has indicated that such a rush "would not result in his best work," so he has bowed out.

http://voices.yahoo.com/justin-lin-wont-direct-fast-furious-7-12084014.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabırsızlıkla bekliyorum 7. filmi
  • Umarım bu güzel seriyi son filmde bozmazlar,yönetmen değişikliği çok saçma olmuş.
  • Yonetmen deisse bile yapimcilar ayni ve filmin sapmasina izin vermezler merak etmeyin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kötü olacağını sanmam hocam. universal in imzasının olduğu her yapıtı yüzde 90 beğenmişimdir.

ama Justin Lin in hızlı ve öfkelileri daha bi güzel oluyor. o duyguyu daha iyi yaşatıyor.
  • ben yanlış mı okudum acaba son film derken :O bu filmi bitiremezler olamaz küçüklüğümüz bu filmle geçti gidiyor.
  • Yönetmen değişse de iyi olacaktır hayırlısı diyelim.
  • rizordiv
  • yeni film için 1 yıl çok az bir süre keşke 1 yıl daha bekleyip seriyi tekrar yükselişe geçiren Justin lin ile tekrar anlaşsalardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

ben yanlış mı okudum acaba son film derken :O bu filmi bitiremezler olamaz küçüklüğümüz bu filmle geçti gidiyor.

Yok hocam planlanan son film anlamında söylenmiş o. 8 gelir diye tahmin ediyorum açıkçası. 11'i görürüz rahat olun.
  • bir serinin yönetmeni değişirmi yahu ? arkadaşlar wikipedia onaylı bilgileri verin.
    kulaktan dolma olmamasına önem verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Vin - Dwayne - Jason , 3 kelin kapışması.

Vin Diesel'in twitter sayfasından yayınladığı habere göre serinin 2017 de çıkacak olan 9. filminde Johny Sins'in katılacağı ve keller birliği kurulacağı resmileşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

bir serinin yönetmeni değişirmi yahu ? arkadaşlar wikipedia onaylı bilgileri verin.

Bilgi kesin.Yönetmen değişti. Ayrıca wikipedia demek kesin bilgi demek değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

bir serinin yönetmeni değişirmi yahu ? arkadaşlar wikipedia onaylı bilgileri verin.

Bilgi kesin.Yönetmen değişti. Ayrıca wikipedia demek kesin bilgi demek değildir.

bilgileri nereden alıyorsun bilmiyorum ama bu iş için yıllarını harcamış bir isim wikipedia.
    kulaktan dolma bilgileri burada millete duyurma gibi bir hataya düşmeni ben dahil kimse istemez
    bu bir öneridir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

bilgileri nereden alıyorsun bilmiyorum ama bu iş için yıllarını harcamış bir isim wikipedia.
    kulaktan dolma bilgileri burada millete duyurma gibi bir hataya düşmeni ben dahil kimse istemez
    bu bir öneridir.

Arkadaşım tam olarak derdin ne anlamadım ancak şunu bil. Ben burada kimse için çalışmıyorum, kimseye karşı bir yükümlülüğüm yok, kimin ne istediği zerre ilgilendirmiyor. Konu burada. Eğer sıkıntılı, hoşuna gitmeyen, yanlış veya hatalı bir yer varsa araştırırsın gelir buraya bu böyle olacak dersin. O zamana kadar laf kalabalığı yapma. Ne senin önerine ihtiyacım var ne de senin isteğin benim umurumda. Umarım yeterince açık olabilmişimdir. Neyi nereden alacağımı, nereden kontrol edeceğimi, hangi kaynağa güvenip hangisine güvenemeyeceğimi senden öğrenecek değilim. Burası ne resmi bir sayfa nede kesin bilgilerin paylaşıldığı bir yer. Konular hakkında ahkam keseceğine öncelikle forumun mantığını aç öğren Wikipedia'dan. İstersem burada canımın istediği tamamen saçma bilgiler dahi verebilirim bu seni ilgilendirmez. Gelir bunlar yanlış der çıkar gidersin. Sıkıntı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.