Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blu ray çıkış tariği hala belli olmadımı
  • Serinin en kötü filmi bana göre. 6 cok daha iyiydi. jason'ı kattılar diye iş bitti sandılar ama james batırmış. kamera kullanımı rezalet.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Avatara bende katılırım fakat o sıralamada birinci olcak film bana göre Titanicdir bana göre gelmiş geçmiş en duygu yüklü bir filmdi.
  • Sadece Avengers değil Marvel'in filmleri desek daha doğrudur benim bahsettiğim kadro olayı değil basit ve sıradan filmlerin bu kadar hasılatı görmesi tuhaf gerçi şaşırılacak bir şey de yok sonuçta popüler kültürün ürünü bunlar ha sen olaya kadro olarak bakarsan Cehennem Meleklerinin Milyarlarca dolar hasıla yapması gerekir gel gör ki 500 Milyonu bile bulmadı onca efsanenin oynadığı film saydığın isimlerin farkındayım zaten onlarda olmasa film fos büyük bir hayal kırıklığı.
  • izlediğim en saçma filmlerdendi. tamam aksiyon filmi çekeceksin bazı şeyleri abartırsın da bu kadar saçmalamanın anlamı yok. filmde fizik kuralları unutulmuş. ayrıca ilk filmlerdeki yarışçılar gitti eğitimli askerler geldi, sıradan insanda değiller hepsi üstün ırktan. 1/10 veriyorum puan olarak.
    şundan bir farkı yok. sadece birinin oyuncuları daha çok tanınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Film inanılmaz bir hasılat yaptı

http://tr.wikipedia.org/wiki/En_y%C3%BCksek_has%C4%B1lat%C4%B1_yapan_filmler_listesi

Yav şu avatarın neyi var ki izlendi bu kadar deli oluyorum.

Avatar ilk 3D filmdi o yüzden gişe patlamıştı.
    Benim asıl merak ettiğim titanic nasıl 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

quote:

http://tr.wikipedia.org/wiki/En_y%C3%BCksek_has%C4%B1lat%C4%B1_yapan_filmler_listesi

Tahmini bırak bu hasılata ulaşması Nirvanaydı ne olduda oldu film gösterime girdikten aylar sonra tüm ülkeler yoğun talep alarak bu hasılatı yaptı gerçi gene inanımıyor insan 3 Milyar neredeyse diğer filmlere göre oranla çok ezici kaldı.

Film Paul Walker için bu kadar izlendi ee bide 7.film beklenti heyecan arttığı için Fast&Furious serisi için büyük başarı 1.5 Milyar $ hasılat şuan 3.olacak hasılatta onun dışında saçma sapan filmler bile Milyar hasılatı bulmaya başladı özellikle süper kahraman filmleri ölüsü 1 Milyara oynuyor.

Zaten şu yıllarda süperkahraman filmleri sinemaya ağırlığını koymuş durumda

• ne zaman çıkıcak bu filmin dvdsi blurayi :D çıksada bida alıp izlesem
  • Furious 7'nin 17 günde 1 Milyar Dolara ulaştığı hasılat rekorunu Jurassic World kırmış bulunmakta.

Rekor kırılıyor başka bir film daha fazla rekor kırıyor hasılatta bu kadar rekor görmedim açıkçası.
  • İzleyin güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 28 Haziran 2015; 14:13:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Furious 7'nin 17 günde 1 Milyar Dolara ulaştığı hasılat rekorunu Jurassic World kırmış bulunmakta.

Rekor kırılıyor başka bir film daha fazla rekor kırıyor hasılatta bu kadar rekor görmedim açıkçası.

Seneye rekor manyağı olacağız bu sadece bir başlangıç

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

quote:

Avatar ilk 3D filmdi o yüzden gişe patlamıştı.
    Benim asıl merak ettiğim titanic nasıl 2.

Wiki sayfasında sebebi yazıyor aslında.

"neredeyse on ay boyunca gösterimde kaldı"

• Arkadaş şu saçma diyenlere anlam veremiyorum
    Hayır izlemek zorunda değilsiniz, tablo ortada. Gerçi siz Spider Man'i harika bulursunuz.

Herkesin görüşüne saygım var sonuçta. Film abartı gözükse de olmayacak olaylar mı sizce ? Vin Diesel ya da Dwayne normal bir insan gücünde midir ki filmde gösterilenler yapılamasın ? Yok konusundan saptı falan filan fistan. 7 seride yarışsınmı adamlar ? Ellerine 5.film ile harika bir fırsat geçti, tabi bunu kullanacaklar.
    Hadi bakalım Furious 7 Oscar'ı alabilir
  • Uzun zamandır bu kadar saçma bir film izlememiştim. Yukarıda arkadaş Spider-man örneği vermiş, iyi de o süper kahraman filmi, süper kahraman filmlerinin hikayeleri çoğu zaman kendi içinde tutarlı oluyor. Peki bu film öyle mi? Nedir bu karakterleri ölümsüz kılan özellik? Filmde var mıydı böyle bir süper güçleri de ben mi kaçırdım?

Son sürat çarpışırlar hava yastığı bile açılmaz, burunları bile kanamadan arabadan inerler. Uçurumdan aşağıya uçar, ters takla atar araba ama Dom yine sapasağlamdır. Ölümsüzlük hilesi açsan en fazla bu kadar olur. O arabayla binadan binaya uçma saçmalıklarına girmiyorum bile. Adamlar LA'in altını üstüne getirdiler, ortada bir tane Amerikan askeri yok. Vay be, dünyanın süper gücünün sokaklarında istediğin gibi terör estirebilirsin yani, güzelmiş.

Bu yarışçıların süper askerlere evrilme serüveni bu seriyi batırdı. 6. filmde de abartı sahneler çoktu ama işin suyunu bu kadar çıkartmamışlardı. Bu filmin puanı IMDB'de 7.6 ama bence puanı 5'i geçmez, o da Paul'un hatrına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 14 Temmuz 2015; 10:40:39 >

• fast and furious supercharged Hakkında bilgisi ya da tahmini olan var mı ne anlatır nasıl anlatır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar lutfen su iki sarkiyi ariyorum yardimci olun delirecem

Birincisi o'conner otobusten atlayip lettynin arabasinin spoilerine tutunup yere dustukten sonraki

Ikincisi bu ucaktan atladiktan sonra arabalarla letty telsizden inis tamam bebegim diyor ondan sonra baslayan sarki

Bunlar belki ufak film icin uretilmis muzikde olabilirde bunlarin bir ismi cismi bilen lutfen yazsin bu ikinci dedigimi suan dsmartta yayinliyor.uc buyuklerin maci d smartta diye bir reklaminda lutfen yardimci olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Uzun zamandır bu kadar saçma bir film izlememiştim. Yukarıda arkadaş Spider-man örneği vermiş, iyi de o süper kahraman filmi, süper kahraman filmlerinin hikayeleri çoğu zaman kendi içinde tutarlı oluyor. Peki bu film öyle mi? Nedir bu karakterleri ölümsüz kılan özellik? Filmde var mıydı böyle bir süper güçleri de ben mi kaçırdım?

Son sürat çarpışırlar hava yastığı bile açılmaz, burunları bile kanamadan arabadan inerler. Uçurumdan aşağıya uçar, ters takla atar araba ama Dom yine sapasağlamdır. Ölümsüzlük hilesi açsan en fazla bu kadar olur. O arabayla binadan binaya uçma saçmalıklarına girmiyorum bile. Adamlar LA'in altını üstüne getirdiler, ortada bir tane Amerikan askeri yok. Vay be, dünyanın süper gücünün sokaklarında istediğin gibi terör estirebilirsin yani, güzelmiş.

Bu yarışçıların süper askerlere evrilme serüveni bu seriyi batırdı. 6. filmde de abartı sahneler çoktu ama işin suyunu bu kadar çıkartmamışlardı. Bu filmin puanı IMDB'de 7.6 ama bence puanı 5'i geçmez, o da Paul'un hatrına.

Abartmaya gerek yok. Film sonuçta zevk almasına bakıcan

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Insanın gözüne bu kadar saçmalık sokmaya çalışırsalar ben zevk alamam, problem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Insanın gözüne bu kadar saçmalık sokmaya çalışırsalar ben zevk alamam, problem?

Zevk aldığın beğendiğin filmleri söyle de görelim ne kadar filmden anlıyorsun.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Emredersin beyim hemen bir liste çıkartıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.