Şimdi Ara

FUTBOL HIC BUKADAR GERCEK OLMADI > VUCUT ANIMASYONLARINA DIKKAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.jeuxvideo.tv/fifa-08-video-42323.html

Fifa08 e ait simdiye kadar ki en net video oyunun nasil oldugunu anlayabilirsiniz MUKEMMEL halt etmistir bu videodan sonra yillardir fifa oynuyorum ama son yillarda pes in oynanabilirligindeki ezici ustunlugu kabul ediyorum ta ki fifa08 e kadar ii seyirler .....

NOT: VUCUT ANIMASYONLARI SAKA GIBI SUPER

• Bunun ps3 olduğuna eminiz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bunun ps3 olduğuna eminiz dimi?
    xbox versiyonu gibi geldi ama canım sıkıldı izlerken oynayan salak gibi oynuyor bilgisayarda bir türli gol atamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlinthewizard

xbox versiyonu gibi geldi ama canım sıkıldı izlerken oynayan salak gibi oynuyor bilgisayarda bir türli gol atamıyor

Alıntıları Göster
    ee cok güselmsi ama ps3 mi bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahit_41

Alıntıları Göster
    yaa güzelde topta yine hafif balonluk var yani serbest hareket etmiyor sanki adama yapışık duruyo........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahit_41

Alıntıları Göster
    guzel video ama sonunda kadar pes diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: baxanabi

guzel video ama sonunda kadar pes diyorum ben

Alıntıları Göster
    az once baktim ps3 evet ama goruntu guzel cekilmemis sayfanin asagisinda video 2 var 360 icin iki kisi birbiriyle oynuyor o asiri net onu izleyin derim
  • herifler ps2 deki gibi koşuyo ama
  • quote:

herifler ps2 deki gibi koşuyo ama
    Pesi hiçbir oyun geçemez...Sadece taklit edebilir.......Taklitler de aslını yüceltir her zaman....Videoda extra birşey görmedim...Bildiğimiz fifa...
  • quote:

herifler ps2 deki gibi koşuyo ama
    valla şuana kadar hep pes iyi dedim ve fifayı bir kere bile oynamışlığım yok ama bu videolara bakılırsa ilk nex gen futbolu fifa yapmış gibi görünüyor çünkü pes 2008 ide az önce izledim berbat ötesi olmuş resmen pes 6 nın aynısı hiçbir yenilik yok grafikler aynı hareketler aynı fubolcuların şekil şemalleri aynı ben bi farklılık göremedim bakalım artık pes 2009 nasıl olacak yanlız fifadada oyun zevki pek yok ps1 zamanlarında bir iki sefer denedim oynamayı ama hiç hoşuma gitmedi daha sonra ps2 de hiç denemedim bile oyun zevki bakımından pes 1 numara birazda grafiklerle ilgilenseler daha iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Pesi hiçbir oyun geçemez...Sadece taklit edebilir.......Taklitler de aslını yüceltir her zaman....Videoda extra birşey görmedim...Bildiğimiz fifa...

Alıntıları Göster
    cdden oyun iyiye benziyo!Bu arada PES ve FİFA yı karşılaştrma taraftarı deilim!iki oyunda cıksın ikisinide alıcam ve oynuycam!Aynı şekilde nba 2k8 ve nba live 2008 de de taraf tutmayı düşünmüyorum!Hele bi cıksın su oyunlar...bence bi cogunuz da benm gbi yapıcaksınz gbi gelio bana acıkcası ikisinide alıp oynamalıyız bnce!!!saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Oynayan kişi özel birşey yapmadığından olabilir mi?
    FIFA'da en önemli şey olan analog çubuk hiç kullanılmamış. Topu istediğimiz gibi kontrol etmeye ve topu açarak ilerlemeye , yada topu istediğimiz yöne çekmeye yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Oynayan kişi özel birşey yapmadığından olabilir mi?
    FIFA'da en önemli şey olan analog çubuk hiç kullanılmamış. Topu istediğimiz gibi kontrol etmeye ve topu açarak ilerlemeye , yada topu istediğimiz yöne çekmeye yarıyor.

Alıntıları Göster
    Güzel video. Vucüt animasyonları iyi ama adamların koşuşunu bende beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

Güzel video. Vucüt animasyonları iyi ama adamların koşuşunu bende beğenmedim.

Alıntıları Göster
    PES'ten şaşmam arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

PES'ten şaşmam arkadaş.

Alıntıları Göster
    inşallah top balon olmaz , her frikik gol olmaz...bunlar düzelirse online felan oynanabilir bence fifa08 hem bunu demosu bu ay çıkıo diye biliodum ben ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

inşallah top balon olmaz , her frikik gol olmaz...bunlar düzelirse online felan oynanabilir bence fifa08 hem bunu demosu bu ay çıkıo diye biliodum ben ama..

Alıntıları Göster
    gelll artık fifiaaa 08 geeeelllll artttıııkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

gelll artık fifiaaa 08 geeeelllll artttıııkkkk

Alıntıları Göster
    izleyince çok umutlandım güzele benziyor ama genede fifa olunca insan biraz düşünüyor. inşallah oynaniş çok iyi olurda bi alternatifimiz daha olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemaL79

izleyince çok umutlandım güzele benziyor ama genede fifa olunca insan biraz düşünüyor. inşallah oynaniş çok iyi olurda bi alternatifimiz daha olur.

Alıntıları Göster
    arkadaslar fifacı olmayan ve bu videolardan sonra umudu olan arkadaslar gercekten bu oyun cok zevkli cok guzel olucak ya allah askına hangi futbol sever bir oyunda ronaldinho yu kontrol edip onun ayni vucut animasyonlarini gormek istemez ?? onun dısında pes ten bisuru calıntı var ve bundan rahatsız degilim rekabet icin sagdan soldan fıkır almak herzaman gerekır allahtan pesteki gercek hayatla alakası olmayan adam animasyonları yok uzun suratlı kambur adalar egilerek kosuyor herifler :D pes te herseyıne ragmen zevkli bir oyun ama kesinlikle ilk tercih degil neyse arkadaslar fifa08 ps3 alacaklar PSN lere devaaaam

• quote:

Orijinalden alıntı: Scrapland

arkadaslar fifacı olmayan ve bu videolardan sonra umudu olan arkadaslar gercekten bu oyun cok zevkli cok guzel olucak ya allah askına hangi futbol sever bir oyunda ronaldinho yu kontrol edip onun ayni vucut animasyonlarini gormek istemez ?? onun dısında pes ten bisuru calıntı var ve bundan rahatsız degilim rekabet icin sagdan soldan fıkır almak herzaman gerekır allahtan pesteki gercek hayatla alakası olmayan adam animasyonları yok uzun suratlı kambur adalar egilerek kosuyor herifler :D pes te herseyıne ragmen zevkli bir oyun ama kesinlikle ilk tercih degil neyse arkadaslar fifa08 ps3 alacaklar PSN lere devaaaam

Alıntıları Göster
    Kesinlikle alınacak oyun Fifa... birilerinin Konami ye futbolcuların omuriliklerinin değil bacaklarının yamuk olduğunu anlatmalı ve kambur modellemelerden vazgeçirmeli.

He Fifa nın hala paldır küldür oynanış tarzıda devam ediyor ayrı konu...pırt bir durumu var hala şutların, pasların yer çekimsiz bir alanda oynanıyormuş gibi oyun...

Ama adamlar grafiği yapıyor işte... birinde koşuşlar, boylar, poslar, saha o, bu kötü... birindede paslar, şutlar, oynanış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 25 Ağustos 2007; 14:57:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haydoot

Kesinlikle alınacak oyun Fifa... birilerinin Konami ye futbolcuların omuriliklerinin değil bacaklarının yamuk olduğunu anlatmalı ve kambur modellemelerden vazgeçirmeli.

He Fifa nın hala paldır küldür oynanış tarzıda devam ediyor ayrı konu...pırt bir durumu var hala şutların, pasların yer çekimsiz bir alanda oynanıyormuş gibi oyun...

Ama adamlar grafiği yapıyor işte... birinde koşuşlar, boylar, poslar, saha o, bu kötü... birindede paslar, şutlar, oynanış

Alıntıları Göster
    adamların koşuşunu beğenmedim diyen varda ne yapsınlar pes deki gibi odun gibi mi koşsun adamlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.