Şimdi Ara

FUTBOL HIC BUKADAR GERCEK OLMADI > VUCUT ANIMASYONLARINA DIKKAAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercekci olsa ne yazar ? Oynanabirlik olmadiktan sonra..

Forza Pro Evo
  • oynanabilirlik oynanabilirlik sanki fifa da oynanabilirlik yokta oynamasını bilmiyorsan konuşma fifada grafikte var oynanabilirlikte hareketlerde karakterlerde gerçekçi hızlı koşarken ani dönüşlerdede topun ayağından aşılması zor durumlarda topa vurunca tribünlere yollamasıda herşeyiyle süper bir oyun fifa peste oynadık fifada biliyoruz oynanabilrliği sanki pes çok fark atmış gibi konuşuyorsunuz işte adamlar pes5 ten beri aynı şeyi önünüze koyuyor sizde yiyorsunuz bi fifa 2005 in oynanabilitliğine bide 07 ninkine bak bi fiaf 05 in grafikelrine bide 07 ye bak adamlar hep yol almış bak kabul ederim fifa 2005 te oynanabilirlik berbat 06 dada pesten kötü ama 07 bi devrim
  • merlinthewizard kardes cok dogru soyluyorsun fifa 94 ten beri cıkan ve kendine belli bir kitle edinmis bir oyun 94 ten gunumuze super zamanlarıda oldu cok kotu zamanlarıda 2000 den 2007 ye kadar fıyasko ıdı oynanabılırlık olarak ama 07 gercekten devrımdır sımdı dıcekler fıyasko ıdı ıse neden oynadın okadar zaman fifanın ınsanı kendıne ceken super yonlerı vardır oyun ıcınde belli maclardan videolar efsane kadrolardan olusan takımlar super menu muzıklerı super oyun atmosferı herzaman en ıı grafıkler lısanslar bıre bır oyuncu suratları ve next gen ıle bırebır oyuncu vucut anımasyonları (fifa08 next gen de ronaldinho gercek hayatta nasıl kosuyorsa nasıl pas atıyor yuruyorsa aynısı ve bırcok unlu oyuncu da oyle) ile fifa kalbimizde taht kurmustur pes ide cok oynadım oda gercekten zevkli bir oyun ama bana komple herseyi barındıran bir futbol oyunu istiyorum diyorsanız eylulden sonra adresiniz fifa08 ve next gen bi konsolda oynamanız tavsiye olunur bu arada merlinthewizard kardes ps3 var mi varsa psn ver fifa08 alınca bol bol mac yapıcaz senle ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrapland -- 25 Ağustos 2007; 17:00:20 >

• pesciler fifa oynayamadıgından hep laf atıyorlar , ama fifacılar hem pes hemde fifa oynayabildiğinden hangisinin daha iyi oldugunu biliyorlar , ben xbox 360 da fifa 07 oynadıktan sonra pes in yüzüne bakmıyorum , adamlar tamamen şaheser yapmışlar , şimdi fifa 08 gördüm gerçekten heyecandan yerimde duramıyorum süper birşey yapmışlar eksik olan yanlarını kapatmışlar ve rakipsizler bence şu anda nextgende
  • Grafikler yine 10 numara ama hemen hemen aynı FIFA. Çıkmasını bekliyorum..
  • memo boşuna yırtınma kanka pesi tercih edenlerin sayısı daha çok olacak. kendine böle gereksiz misyonları yükleme kanka
  • abi grafikler uçmuş resmen ,o saha zemini nasıl öyle yaa(hdr...)
    oyun aynı tv den maç seyredermiş gibi ama oynanış aynı gibi
  • 10 yılı geçkin ISS/WE/PES ci olan beni bile gerçekten büyüledi Next-Gen'deki Fifa serileri. Çok umutluyum bundan da, başında saatler geçireceğim bir oyun olacak.

(Tabii PC ye yine rezalet bir versiyon yapıyor yapımcılar. Tebrik ediyorum EA i diğer firmalar gibi konsolları kayırdığı için
  • çok güsel ya harika çıksın artık şu oyun
  • Benim için önemli olan oynanabilirlik. 360'da UEFA 06-07 olmasına rağmen hala PES 6'da online oynuyorum :)
  • Be A Pro modundan yeni bir video yayınlandı. 3 küsur dakikalık. Çok zevkli bir mod olacağa benziyor.

http://n4g.com/News-62941.aspx

FUTBOL HIC BUKADAR GERCEK OLMADI > VUCUT ANIMASYONLARINA DIKKAAT

Şu çimlerin güzelliğine bakın ya nasıl havaya sokar varya insanı. Cutscene'ler baya kaliteli olmuş bu sefer maça giriş videoları vs. çok kaliteli yapılmış.

• Fifa 2007 grafik olarakçok daha üstün Pes6dan ama yüzüne bakmıyorum . Çok zevksiz. Fakat bu oyundan çok umutluyum umarım bu sefer tutturmuşlardır.
  • bu futbol oyunlarını direk bilgisayardan mı yapıyorlar yoksa 2k8 gibi özel kostüm giydirip profesyonel futbolculara maç mı yaptırıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

bu futbol oyunlarını direk bilgisayardan mı yapıyorlar yoksa 2k8 gibi özel kostüm giydirip profesyonel futbolculara maç mı yaptırıyorlar

Ronaldinho, Messi vs. gibi ünlü futbolcuları stüdyolarına getirip Motion Capture teknolojisi ile yapıyorlar. Yani futbolcuların gerçek hareketlerini bilgisayara aktarıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

bu futbol oyunlarını direk bilgisayardan mı yapıyorlar yoksa 2k8 gibi özel kostüm giydirip profesyonel futbolculara maç mı yaptırıyorlar

Ronaldinho, Messi vs. gibi ünlü futbolcuları stüdyolarına getirip Motion Capture teknolojisi ile yapıyorlar. Yani futbolcuların gerçek hareketlerini bilgisayara aktarıyorlar.

sağol e o zaman hala insanlar hareketler odun gibi diyemez dimi o zman ronaldinho kendi odun oluyor

• Özel animasyonlar birebir gerçeği zaten. Örneğin çalımlar.

Şu videoda görebilirsiniz çalımların çok gerçekçi olduğunu:

http://www.gamespot.com/video/938663/6177283/videoplayerpop?rgroup=leipzig07_videos

Gerçekten enfes..

• Ayrıca demo çok büyük ihtimalle yarın çıkıyor arkadaşlar.
  • Grafikler tmm super ama hala eskı fifalar gibi top balon olursa ben yine forever pes derim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.