Şimdi Ara

FUTBOL HIC BUKADAR GERCEK OLMADI > VUCUT ANIMASYONLARINA DIKKAAT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hep aynı şey aynı şey her sene aynı konu (ooo ss ler mükemmel bu sefer cok güzel olacaga benziyo oooo türkiye ligini de koymuşlar ooooo şunu da yapmışlar ooooo) sonra oyun cıkıyo ilk hafta herkes oyunu konuşuyo (ooooo manyak olmuş olm ooooo süper olmuş oooooo) sonra bir hafta geçiyo (ya olm sıkıyo oyun ya hep aynı golleri atmayı başladım yok suna 5 atıyom bilmem ne fln filan...) herkeste büyük bi hayal kırıklığı sonra online oynanıyo arkadaslarla oynanıyo oynanıyo ondan da bıkılıyo noluyo sonra evde pes turnuvaları her hafta herkes telefon bekliyo acaba bu hafta cagırcak mı cagırcaksa benide cagırır mı şöle bi 6 kişilik lig acalım sabaha kadar oynayalım oh oh diyo sabahlara kadar pes oynanıyo kupalar kaldırılıyo sohbet bi yandan yemekler bi yandan bilmeyenler geliyo izlmeye ilk defa oynayanlar gol atınca inanılmaz sevinç gösterileri yapıyo .

yani ne diyim inşallah fifa bu sefer iyi bişiler yapar da bizde mutlu oluruz güzel grafikli oyun oynarız eğleniriz ama olmuyo işte hep aynı fiyasko bi umut ben de bekliyorum fifa 2008 i hadi hayırlısı.

• Şuna açıklık getirilsin o zaman.Fifa konsolda bambaşka,farklı pc de aynı tas aynı hamam ama pes,konsol da da süper pc de de
  • Valla Xbox da pek beğenmedim ben PES 6 yı. Ama PC de süper tabii.

Yani bana göre;

Fifa Next-Gen konsolda süper, PC ve PS2 de rezalet,
    PES Next-Gen konsolda kötü, PC ve PS2 de süper.

PES in PC ve PS2 de süper olması, patchlerle gelen mükemmel atmosfere ve güzel özelliklere bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ağustos 2007; 0:09:14 >
  • fifa next gen de güzel derken fifa07 den mii bahsediyorsunuz.yoksa 08 den eğer 08 ise nereden biliyorsunuz daha oyun çıkmadı sadece videolara bakarak geçmişi hiçde parlak olmayan fifa serisini övmek yanlış olur bence
  • 07 ve Uefa CL -06-07
  • uefa cl 06-07 yi oynuorm top kontrolü yine aynı rezaletlikte bi farkı yok pes daa ii bnce ama ins fifa08de duzeltırler gerci fifa03den beri ins duzeltırler dıorm ama aynı
  • Pes zaten Fifa 07 den de Uefa dan da oynanış olarak daha iyi,

ama animasyonlar, atmosfer, grafikler, sesler Fifa Next-Gen de aşmış tam anlamıyla. CL oynarken direk Star TV de maç izliyormuşuz gibi birşey. Gelen arkadaşlara, akrabalara gösteriyorum bayılıyorlar yani gerçekçilik çok üst düzeyde. Ama tek sorun oynanış işte. Gerçi Next-Gen de bayağı düzelttiler ama Pes deki manuellik yok Fifa da. Fifa 08 de oynanış da çok güzel görünüyor ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Pes zaten Fifa 07 den de Uefa dan da oynanış olarak daha iyi,

ama animasyonlar, atmosfer, grafikler, sesler Fifa Next-Gen de aşmış tam anlamıyla. CL oynarken direk Star TV de maç izliyormuşuz gibi birşey. Gelen arkadaşlara, akrabalara gösteriyorum bayılıyorlar yani gerçekçilik çok üst düzeyde. Ama tek sorun oynanış işte. Gerçi Next-Gen de bayağı düzelttiler ama Pes deki manuellik yok Fifa da. Fifa 08 de oynanış da çok güzel görünüyor ama.

Doru dıosn menu bıle ınsanı sampionlar ligi hawasına sokuo ama oynanıs ii diil bnde fifa08 oynanısınn guzel olmasını beklıorm ama duzelecegıne ınanmıorm pes 2002 yılında cıktı pes cıktgından beri bn fifa oynamak istemıorm ea 5 senedır oynananısı duzeltmedı bu senede duzeltcegıne ınanmıorm ama ıns duzeltir

• http://www.gametrailers.com/player/23802.html

10 dakka once fifayı kötülüodum ama bu video super
    Fifa08 ne zmn cıkcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorhonour

arkadaşlar hep aynı şey aynı şey her sene aynı konu (ooo ss ler mükemmel bu sefer cok güzel olacaga benziyo oooo türkiye ligini de koymuşlar ooooo şunu da yapmışlar ooooo) sonra oyun cıkıyo ilk hafta herkes oyunu konuşuyo (ooooo manyak olmuş olm ooooo süper olmuş oooooo) sonra bir hafta geçiyo (ya olm sıkıyo oyun ya hep aynı golleri atmayı başladım yok suna 5 atıyom bilmem ne fln filan...) herkeste büyük bi hayal kırıklığı sonra online oynanıyo arkadaslarla oynanıyo oynanıyo ondan da bıkılıyo noluyo sonra evde pes turnuvaları her hafta herkes telefon bekliyo acaba bu hafta cagırcak mı cagırcaksa benide cagırır mı şöle bi 6 kişilik lig acalım sabaha kadar oynayalım oh oh diyo sabahlara kadar pes oynanıyo kupalar kaldırılıyo sohbet bi yandan yemekler bi yandan bilmeyenler geliyo izlmeye ilk defa oynayanlar gol atınca inanılmaz sevinç gösterileri yapıyo .

yani ne diyim inşallah fifa bu sefer iyi bişiler yapar da bizde mutlu oluruz güzel grafikli oyun oynarız eğleniriz ama olmuyo işte hep aynı fiyasko bi umut ben de bekliyorum fifa 2008 i hadi hayırlısı.

bu aynı gol olayı şimdi peste olmuyor mu bide fifada sabahlara kadar turnuva yapılmadığını nerden çıkardın

• pes te bi tane aynı gol olayı var oda kanattan gelip ortadaki ya da ceza sahası dışındaki boş oyuncuya verip boş kaleye gibi düzgün bi şekilde vurarak(ceza sahası dışındakinde çok çok daha düzgün bi vuruş yapmanız lazım siz de bilirsiniz) var. Ben buna zaten gıcık oluyorum ama fifa da bir çok var herkes ayrı şeyler sölüyo şunu şöle yapınca yok orta sahadan bilmem ne yok ceza sahasının köşesinden aşırtma fln filan . Ben etrafımda hiç topluca fifa turnuvası yapan göremedim kendi çevrem için söylüyorum ankara da oturuyorum fifa turnuvası yapan varsa pm e atsın uygun olursam geliyim kaç kişi toplanıyo bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrHonour -- 29 Ağustos 2007; 22:27:09 >
  • biz antalya anadolu lisesi olarak hep düzenleriz okul çapı turnuva fifadaki vurunca gol olayına gelince internette özel zorluk seviyeleri var indirilebilirpestede ceza sahasının dışındaki yayın tam dikdörtgenle birleştiği yerden vurunca alıo kaleci fifada vurunca giren yerler vardır ama sen topu sürerken c ve hemen d ye bas daha kolay gol atarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlinthewizard -- 29 Ağustos 2007; 23:39:23 >
  • Fifa 08'in neden PS3 gameplay videoları yayınlanmıyor? Buda ertelenmez inşallah...Next-gen'de Pes'e kalmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Fifa 08'in neden PS3 gameplay videoları yayınlanmıyor? Buda ertelenmez inşallah...Next-gen'de Pes'e kalmayalım.

arkadaşım youtube de faln bisürü video var forumda da var
  • Ráistlin arkadaşımın gönderdiği ssleri görebilen yada hangi sitede oldunu bilen varmı kendisine pm attım cvp alamdımda
  • teşekürler arkadaşım
  • hehe bazi arkadaslar goruyorum yavas yavas fifa08 telafuz etmeye baslamislar super gidiyorsunuz bu oyun pisman etmez para bosa gitmez %100 eglence garanti .....
  • rica ederim
  • http://gameplanets.blogspot.com/2007/08/fifa-08-new-images.html

Buradan bakabilirsiniz.

Edit:. Yukarıda verdiğim ss lerin anasayfası işte orası, neuvelle vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Ağustos 2007; 1:49:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.