Şimdi Ara

FUTBOL HIC BUKADAR GERCEK OLMADI > VUCUT ANIMASYONLARINA DIKKAAT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 lig 15000 futbolcu... Hepside aktif olacakmış.İnanılmaz tek kelime ile....
  • Videodan SS ler..

FUTBOL HIC BUKADAR GERCEK OLMADI > VUCUT ANIMASYONLARINA DIKKAAT

• Raistlin;
    Epey şişkoymuş Leeds'li kardeşimiz...
  • Xbox360'da 30 Lig olacağını üzülerek hiç sanmyorum. Ps3'te olabilir.
  • 30 lig dvd ye sığarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Xbox360'da 30 Lig olacağını üzülerek hiç sanmyorum. Ps3'te olabilir.

Xbox Live üzerinden Lig'leri sunabilirler. Ancak tabi Xbox360'a eksik lig ile gelip kalan ligleri de internetten indirilebilir içerik olarak sunlarlarsa, normal Xbox360 oyunlarına nazaran daha az bir fiyat'la gelmesi lazım. PS3 30 Lig $59.00'ken Xbox 360 versiyonu da $59.00 olursa kullanıcılara bir bakımı haksızlık olur. (Tabi sizleri enterese etmez, çünkü sizin boş medya'ya vereceğiniz en fazla fiyat 4 5 lira olsa gerek )
  • Valla Leeds formalı kardeş dedi bunu,ben mi yanlış anladım?
  • Evet doğru, o eleman dedi. Ama eleman PS3 ve Xbox 360 için konuşuyordu, yani sadece Xbox 360 değil. O yüzden PS3 de 30 lig olup Xbox da olmaması olayı da olabilir ama sanmıyorum ikisinde de olacaktır.
  • Raistlin;
    Bu sene Fıfa'dan umudum cok.Psp'de Pes'in yuzune bakmadım ama Fifa elimden dusmuyor.30 lig Xbox'ta olsun veya olmasın onemlı degıl.Ben hem To be a pro hemde Türk ligi için umutluyum Xbox 360'tan.Ps3'ü almam 09/08 bulacağı için Xbox versiyonunu daha çok umursuyorum
  • Xbox360'ta Lİgleri sığdıramazlarsa ikinci DVD yapabilirler. Önce Ligleri harddiske kurarız diğer disk ile de paso oynarız.
  • Benim en büyük beklentim çalımlar. Acaip gelişmiş ya sağ analogla manuel şekilde. Yeniliğin kralı işte. + grafikler zaten süper, videolardan oynanış da gelişmiş gözüküyor. Bomba gibi geliyor kısaca.

Kaç gündür manyak gibi demo bekliyorum bir türlü çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Eylül 2007; 23:07:01 >
  • Şimdi yeniden dinledim ve delikanlı diyorki "30 lig, 175 takım, 15,000 oyuncu...bunlardan 1700 oyuncu bugunden agustos sonuna kadar transfer olacak transfer sezonu bıtımınde kadar transfer olacak" En buyuk gelişmenın ıse oynanışta olacagını vurguluyor.
  • Ah ingilizce gelişmiş olsa benim de ben de anlayabilsem neler dediğini

Oynanış belli ya PES e acaip derecede benzemiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Ah ingilizce gelişmiş olsa benim de ben de anlayabilsem neler dediğini

Ama bazı 'kıl' hareketler yine var...
  • Ee PES'de yok mu? Alası var.
  • quote:

Diğer videodaki klasik geyiği yapıyor izleyicilerle.Maçta hangi tarafı tutacakları ile ilgili felan.Ancak ikinci videoda bilgileri makinalı tüfek gibi sıralıyor. Konuşmasının başında Fifa'nın veri genişliğinden dem vurup bunu perçinleyecek yüksek etkili yeniliği açıklıyor 30 lig,175 takım ve 15000 oyuncu.Sonra bu oyunculardan 1700'ünün transfer sezonunun sonuna kadar transfer olacağını ve bununda oyunda işleneceğini söylüyor. Sonrada oyun içi geliştirmeleri anlatıyor.En dikkat çekici yerlerinden biri bir oyuncunun 1000 karar verebileceğini söylediği bölüm bence.Ingilizcem mükemmel değil tabiki ama bunlar konuşmadaki ayrıntılar anladığım kadarı ile.

• quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

quote:

Diğer videodaki klasik geyiği yapıyor izleyicilerle.Maçta hangi tarafı tutacakları ile ilgili felan.Ancak ikinci videoda bilgileri makinalı tüfek gibi sıralıyor. Konuşmasının başında Fifa'nın veri genişliğinden dem vurup bunu perçinleyecek yüksek etkili yeniliği açıklıyor 30 lig,175 takım ve 15000 oyuncu.Sonra bu oyunculardan 1700'ünün transfer sezonunun sonuna kadar transfer olacağını ve bununda oyunda işleneceğini söylüyor. Sonrada oyun içi geliştirmeleri anlatıyor.En dikkat çekici yerlerinden biri bir oyuncunun 1000 karar verebileceğini söylediği bölüm bence.Ingilizcem mükemmel değil tabiki ama bunlar konuşmadaki ayrıntılar anladığım kadarı ile.

Sağol ya güzel bilgiler varmış :)

• quote:

Ee PES'de yok mu? Alası var.

Ben pes de yok demiyorum ama dikkatimi çekti o yüzden. Pes de de cins cins pas verişler ve ışık hızında hareket değişiklikleri olursa o da sinir olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

quote:

Ee PES'de yok mu? Alası var.

Ben pes de yok demiyorum ama dikkatimi çekti o yüzden. Pes de de cins cins pas verişler ve ışık hızında hareket değişiklikleri olursa o da sinir olur.

Pes de ondan kötüsü, içinden geçme saçmalığı var.

Rakiple benim adamım hava topuna kalkmak için bekliyorlar topun düşmesini, ben kalkmıyorum hava topuna, rakip kalkıyor kafası göğsümün içinden geçiyor ve kafa vuruyor
    Rakip şut çekiyor, kalecim uzanıyor elinin içinden geçip gol oluyor.

Bu mudur yani o muhteşem PES.

• Arkadaslar demoyu oynayan var mı?Top kontrolu eski fifalar gibiyse hiç ümitlenmim pesi beklim?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.