Şimdi Ara

FUTBOL HIC BUKADAR GERCEK OLMADI > VUCUT ANIMASYONLARINA DIKKAAT (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Ee PES'de yok mu? Alası var.

Ben pes de yok demiyorum ama dikkatimi çekti o yüzden. Pes de de cins cins pas verişler ve ışık hızında hareket değişiklikleri olursa o da sinir olur.

Pes de ondan kötüsü, içinden geçme saçmalığı var.

Rakiple benim adamım hava topuna kalkmak için bekliyorlar topun düşmesini, ben kalkmıyorum hava topuna, rakip kalkıyor kafası göğsümün içinden geçiyor ve kafa vuruyor
    Rakip şut çekiyor, kalecim uzanıyor elinin içinden geçip gol oluyor.

Bu mudur yani o muhteşem PES.

O içinden geçmeler manyak yahu. Birkaç ss var pc mde. Neyse, yeri burası değil.

• Xbox demosu çıkmadı henüz beklemedeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

Xbox demosu çıkmadı henüz beklemedeyiz

PC demosunu demistim ama PC bölümünde Fifa08 yine aynı die yazmıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_r_k99

quote:

Orjinalden alıntı: resE

Xbox demosu çıkmadı henüz beklemedeyiz

PC demosunu demistim ama PC bölümünde Fifa08 yine aynı die yazmıslar

Evet pc demosu rezalet fifa 07 den farkı yok diyorlar..
  • Herkes grafık fılan dio ama oynanıs kotu olduktan sonra ben napim grafiği oynanıs PCde ve konsollarda aynı olur
    Dayanamayıp pc demosunu indirmeye başladım
  • quote:

Herkes grafık fılan dio ama oynanıs kotu olduktan sonra ben napim grafiği oynanıs PCde ve konsollarda aynı olur

Skill movies videosunu izledin mi? O hareketler pc de nasıl olucak? Hem next-gen in bi anlamı olsun artık.. (grafik dışında).
  • quote:

quote:

Herkes grafık fılan dio ama oynanıs kotu olduktan sonra ben napim grafiği oynanıs PCde ve konsollarda aynı olur

Skill movies videosunu izledin mi? O hareketler pc de nasıl olucak? Hem next-gen in bi anlamı olsun artık.. (grafik dışında).

Ben fifa03den sonra fifa oynamayı bıraktım Skill moves videosundan sonra Fifa08 duzelmıstır dedim
    O hareketlerin pc de yapılamayacagına oynamadan bise diyemıcem ama aynı hareketler pc versionunda da vardır muhakkak
    Hareketler dısında oynanıs rezalet top balon olduktan sonra ben kotu grafikli denilen pesi oynarım daha iyi
    UEFA cl oynuorm deli olup kapıorum oynanıs iğrenç bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reventon -- 2 Eylül 2007; 0:09:04 >

• quote:

quote:

quote:

Ben fifa03den sonra fifa oynamayı bıraktım Skill moves videosundan sonra Fifa08 duzelmıstır dedim
    O hareketlerin pc de yapılamayacagına oynamadan bise diyemıcem ama aynı hareketler pc versionunda da vardır muhakkak
    Hareketler dısında oynanıs rezalet top balon olduktan sonra ben kotu grafikli denilen pesi oynarım daha iyi
    UEFA cl oynuorm deli olup kapıorum oynanıs iğrenç bence

Tabi, sen de haklısın. Kaçımız öyle değiliz ki? Neyse, yeni oyunlar inşallah güzel olurlar. Bi de demoları artık çıksa

• Valla ben Fifa07 nin psp versiyonundaki top fiziğinden çok memnunum...
    Ayrıca to be a pro moduda cok ıyı bır yenılık.Sanırım bu sefer takdır edılecek gercekler var bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDDoG -- 2 Eylül 2007; 0:24:40 >
  • http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_fifa08_shootandscore_gp_gt_h264.wmv

Arkadaşlar bu videoyu kesin izleyin. Süper ya ne diyim.
  • gercekten grafikleri super ama oynanisi biraz duzelse cok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckymaster

gercekten grafikleri super ama oynanisi biraz duzelse cok iyi olur.

+1. Yapay zeka biraz malak gibi geldi bana.
  • yıılardır şu oyunları oynarım atari coomodre amaiga ki kickoff-3 efsaneydi fifa96-98 harıcı kötüydü

bi pesmes dediler aldık baktık bazı şeyler güzel ama ondada eksikler var ..fifa07 bence o layın çoğu tamamdı bunda işi bitirirler inşallah yada batırırlar..

sanki masustan yapıyorlar..bi iyi bi kötü..

bende pes alışamadım ee artık PES çiler bile 07 de fena değil demeye başlamışlardı .

şimdide PES çiler PES demesin ...

takılıyorum aman fifa pes muhabetti başlamasın..
  • Konuyu açan arkadaş acaba fifa 18 i görse ne derdi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.