Şimdi Ara

FX 6300 İşlemci m5a78l-m-lx3 Anakart Overclock Olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi fx 6300 işlemcim var m5a78l-m-lx3 Overclock yapmak istiyorum işlemcimi sizce bi sorun olurmu

• tabikide yaparsın yalnız yavaş yavaş yükselt bir seferde aban ma stok fanda zaten tavsiye etmem
  • 2. Bilgisayar da fx6300 var stabil 4.4 ghz de çalışıyor şuan zaman cnps14x ile stres testde 70 derece max oyunlarda 45 felan işlemci ve anakart modeli overclock yazarak örnek değerlere ulaşabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştrıdımda fx 6300 asus m5a78l-m-lx3 overclok olmıyormuş yeni anakart almam gerekiyor oc için
  • quote:

Orijinalden alıntı: potterfatih

araştrıdımda fx 6300 asus m5a78l-m-lx3 overclok olmıyormuş yeni anakart almam gerekiyor oc için

• evet kardeşim o videoyu bende biliyorum ama kime sorsam o işlemciyi o anakartla oc yapamazsın diyip duruyolar
  • Peki sen NEDEN YAPAMAM? demedinmi hiç nette bir sürü yapan var aynı işlemci ve anakart ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar kişi söleyince bende üstüne gitmedim fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: potterfatih

okadar kişi söleyince bende üstüne gitmedim fazla

illaki yapılabilir diye düşünüyorum belki stok soğutucu kullanıyorsan o yüzden önermemiş olabilirler. kalkıpda 5ghz de çalıştırma sende 4 ghz 'e çeksen bile farkını görürsün.
  • Benim soğutucum bu kardeşim

www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER HYPER 103 LGA 775/1155/1156/2011&AM2/AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-lga-775115511562011am2am3fm1fm2-islemci-sogutucu.html

ay sonu bakıcam artık çok darboğaz olursa denerim oc 4ghz kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 17 Ağustos 2016; 17:21:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.