Şimdi Ara

G.Skill 8GB 3600MHz Ram 287,34 TL (HB) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
3.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Corsair 3000 mhzden geçmeye değer mi? Performans artışı hisseder miyiz?

ben geçicem sanırım ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt

zaten overclockla 3400 mhz e çıkabilirsiniz 1-2 fps için değmez 600 tl ye yakın harcamaya değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

3200lük olanını kullanıyorum çok önceden aldığım sk hynix ramli, daha dün itopyadan 280 liraya aldığım samsung die çıktı  

Fakat dual channel olarak çalışıyorlar. Hiçbir sorun göremedim henüz. (Sıkıntı olur mu sizce?)

Şu ana kadar dip fiyat gözüküyor cidden, ben araştırıyordum.

Hocam bende amazon üzerinden aldım 2 ay önce sistem kurma telaşıyla unutmuşum mesaj üzerine baktım samsung çıktı  

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt

Ryzenlarda Samsung chip çok daha iyi diye biliyorum ama tam hatırlayamadım. Ben Intel kullandığım için dert etmiyorum pek.  

• Merhaba, z490 anakart i510400f islemci icin uygun mudur 2x8 gb ram almayi dusunuyorum

• 007cengizbond kullanıcısına yanıt

Uygun hocam alabilirsiniz.

• Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt

Bende de aynı ram den vardı, bir 8gb daha aldim yanına oc ile 3400mhz'e kadar çıkıyor ramler.

• Fiyatlar değişmiş arkadaşlar. Amazonda 3200 mhz ram aynı fiyata devam ediyor. Konuya link ekledim.

• Arkadaşlar merhaba bende asus k52j i5 460 m işlemcili laptop var 3 gb ram var yüksekteyim diyom geçenlerde zad taktım pc hızlandı bunu da alsam iyice düzelir mi bir de ekran çözünürlüğü artık keyif vermiyor onun için ne yapabilirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

• amazon da zam yapmış

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt

Yeni laptop alın ya da pc toplayın derim. Ram bulabilirseniz ram ve ssd takarsınız başka birşey yapamazsınız.

Zaten vadesini doldurmuştur o laptopun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -YLCN

Yeni laptop alın ya da pc toplayın derim. Ram bulabilirseniz ram ve ssd takarsınız başka birşey yapamazsınız.

Zaten vadesini doldurmuştur o laptopun :)

Aslında eba vs işleri görüyor ama geliştirmek adına bişeyler yapmak istedim. Laptop nasıl toplayacağız olur mu öyle bir şey

• ben aldım geldi. 24 saat olmadan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.