Şimdi Ara

G930 Vs Hyper X cloud core Vs Hyper X Cloud 1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam öncelikle bu sorunlar ile her kullanıcı karşılaşmasa da internetteki araştırmaların sonuçu bu sıkıntıların sık rastlandığını gözlemledim.
    Sorunlara gelecek olursam. Wifi modem ile çakışabiliyor. Bu benim başıma gelmedi.
    Batarya şarj olmama sorunu. Şarj soketinin zamanla deforme olmasından kaynaklı.
    7.1 ses açık ve birden fazla ses çalınıyorken (müzik, oyun aynı anda) ses geçişlerinde ani yükselme ve alçalmalar oluyordu. Bu sorun tamamen yazılımsal bir sorun.Güncel lgs yazılımları ile bu sorun çözülmüş olabilir. Lgs 8.45 sonrası bu sorun mevcuttu.
    Bu sorunların dışında kulaklığın kablosuz olması gerçekten hoş ve en güzel özelliklerinden birisi de Mikrofonu yukarı kaldırınca sessiz moduna geçmesiydi. Şuan g430 kullanıyorum ses kalitesi olarak bir fark yok iki kulaklık arasında ama mic kaldırma özelliğini ve g tuşlarının hasretini de çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Hocam öncelikle bu sorunlar ile her kullanıcı karşılaşmasa da internetteki araştırmaların sonuçu bu sıkıntıların sık rastlandığını gözlemledim.
    Sorunlara gelecek olursam. Wifi modem ile çakışabiliyor. Bu benim başıma gelmedi.
    Batarya şarj olmama sorunu. Şarj soketinin zamanla deforme olmasından kaynaklı.
    7.1 ses açık ve birden fazla ses çalınıyorken (müzik, oyun aynı anda) ses geçişlerinde ani yükselme ve alçalmalar oluyordu. Bu sorun tamamen yazılımsal bir sorun.Güncel lgs yazılımları ile bu sorun çözülmüş olabilir. Lgs 8.45 sonrası bu sorun mevcuttu.
    Bu sorunların dışında kulaklığın kablosuz olması gerçekten hoş ve en güzel özelliklerinden birisi de Mikrofonu yukarı kaldırınca sessiz moduna geçmesiydi. Şuan g430 kullanıyorum ses kalitesi olarak bir fark yok iki kulaklık arasında ama mic kaldırma özelliğini ve g tuşlarının hasretini de çekiyorum.

Hocam suan siberia v2 ile ayni fiyattalar ne onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FaZe Rain kullanıcısına yanıt
    Siberia v2'nin yeni Frost Blue modeli hoş gerçekten fakat Mac'te oynadığım için usb ses kartlı model benim için daha eziyet. Mac'lerin ses ve görüntü konuları çok iyi zaten hem 2 usb olduğu için kulaklığı da usb'ye takacaksam ekstradan usb çoklayıcı da almam gerekecek.

Bu arada diğer dediğiniz iki siteye de baktım orada 325 liradan aşağıya yok. Sanırım Mediamarkt en iyi seçenek şu an...

http://www.teknofiyat.com/?search=hyperx+cloud

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Siberia v2'nin yeni Frost Blue modeli hoş gerçekten fakat Mac'te oynadığım için usb ses kartlı model benim için daha eziyet. Mac'lerin ses ve görüntü konuları çok iyi zaten hem 2 usb olduğu için kulaklığı da usb'ye takacaksam ekstradan usb çoklayıcı da almam gerekecek.

Bu arada diğer dediğiniz iki siteye de baktım orada 325 liradan aşağıya yok. Sanırım Mediamarkt en iyi seçenek şu an...

http://www.teknofiyat.com/?search=hyperx+cloud

Evet hocam siz yinede fiyat araştırması yapın ne olur ne olmaz

• siberia v2 hakkında bilgi sahibi değilim hocam. Sizi yanıltmak istemem.
  • Ses yalıtımı önemli değil diyorsanız ve mikrofona gerek duymuyorum derseniz audio technica ad500x almanızı öneririm. Mikrofon önemli ise ve ses yalıtımı olmazsa olmasınız isede hyper-x 1. versiyon kaliteli bir firmaya yaptırtılmıştı onu alın. ( beyerdynamics gibi birşey olması gerekiyor. ) ama kesinlikle 7.1 olayına kanmayın yazılımsal şeyler oyunlarda headphone veya stero modu yeterli olacaktır. Arkası açık kulaklık alırsanız daha geniş bir ses alanı yarattığı için sesin geliş yönü ve yüksekliğini rahatlıkla anlarsınız.( bu kullaklar genel olarak düşük empedans olduğu için anakart çıkışları gayet yeterli gelecektir. )

• HyperX kulaklıkları QPAD'e yaptırmış, yani gerçekten sağlam firma.

http://www.amazon.co.uk/QPAD-QH-1339-Premium-Gaming-Headset/dp/B001TAEH0Y

• biraz araştırdıktan sonra HyperX'in QPAD QH-90 kulaklığı olduğunu öğrendim, yani bence de alınır bu ki ben zaten HyperX'e iyice yönelmiş durumdayım.

• quote:

HyperX kulaklıkları QPAD'e yaptırmış, yani gerçekten sağlam firma.

http://www.amazon.co.uk/QPAD-QH-1339-Premium-Gaming-Headset/dp/B001TAEH0Y

Şimdi karşılaştırmalarina bakıyorum hocam teşekkür ederim bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Ses yalıtımı önemli değil diyorsanız ve mikrofona gerek duymuyorum derseniz audio technica ad500x almanızı öneririm. Mikrofon önemli ise ve ses yalıtımı olmazsa olmasınız isede hyper-x 1. versiyon kaliteli bir firmaya yaptırtılmıştı onu alın. ( beyerdynamics gibi birşey olması gerekiyor. ) ama kesinlikle 7.1 olayına kanmayın yazılımsal şeyler oyunlarda headphone veya stero modu yeterli olacaktır. Arkası açık kulaklık alırsanız daha geniş bir ses alanı yarattığı için sesin geliş yönü ve yüksekliğini rahatlıkla anlarsınız.( bu kullaklar genel olarak düşük empedans olduğu için anakart çıkışları gayet yeterli gelecektir. )

Çok teşekkür ederim hocam sağolun emeğinize sağlık
    Bunları duyduktan sonra ya siberia v2 yada hyperx cloud 1 alacağım

• FaZe Rain kullanıcısına yanıt
    ne demek, ben de ikilemdeydim birkaç gündür araştırıyordum ama HyperX olacak seçimim.

• quote:

ne demek, ben de ikilemdeydim birkaç gündür araştırıyordum ama HyperX olacak seçimim.

Bende baktım karsilastirmalarina hyperx cloud 1 daha
    üstün hocam

• Up siberia v2 vs Hyper x Cloud 1

• Sakin Logitech alma G430 kullanıcısı olarak programı çok sıkıntılı sadece eski sürümlerinde stabil yeni sürümleri geliyor ayda 1 kere, fakat çözülmüyor yeni kulaklıkların sorunlarını çözüyorlar sadece ben sırf ondan dolayı bir daha asla Logitech ürünü almaycağım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badsiders

Sakin Logitech alma G430 kullanıcısı olarak programı çok sıkıntılı sadece eski sürümlerinde stabil yeni sürümleri geliyor ayda 1 kere, fakat çözülmüyor yeni kulaklıkların sorunlarını çözüyorlar sadece ben sırf ondan dolayı bir daha asla Logitech ürünü almaycağım dedim.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için

• G930 kullanıyorum, G230'dan geçtim, bu his anlatılmaz yaşanır. Ben de cloud2yle arasında kalmıştım iyi ki g930 almışım diyorum..

herkes g930'u kötülüyor, yazılımı kötü deniliyor. şuan gayet düzgün bir şekilde kullanıyorum yaklaşık 20 gündür.

tavsiyem g930 alıp olayı kapatman... ben olaya bir de şöyle baktım; Logitech tamamen ekipman markası. ama diğeri ram falan da üretiyor bu bana çok komik geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

G930 kullanıyorum, G230'dan geçtim, bu his anlatılmaz yaşanır. Ben de cloud2yle arasında kalmıştım iyi ki g930 almışım diyorum..

herkes g930'u kötülüyor, yazılımı kötü deniliyor. şuan gayet düzgün bir şekilde kullanıyorum yaklaşık 20 gündür.

tavsiyem g930 alıp olayı kapatman... ben olaya bir de şöyle baktım; Logitech tamamen ekipman markası. ama diğeri ram falan da üretiyor bu bana çok komik geldi..

Kingston da qpad ile çalıştı hyper x için bakalım hocam hayırlısı alıcam 1 tanesini işte

• tam mediamarkt'tan sipariş geçecektim, adeksstore indirim yapmış. Amazon'dan bile ucuz, özellikle sordum core modeli degil di mi diye.

http://www.adeksstore.com/hyperx-cloud-gaming-kulaklik

• quote:

Orijinalden alıntı: FaZe Rain

quote:

Orijinalden alıntı: badsiders

Sakin Logitech alma G430 kullanıcısı olarak programı çok sıkıntılı sadece eski sürümlerinde stabil yeni sürümleri geliyor ayda 1 kere, fakat çözülmüyor yeni kulaklıkların sorunlarını çözüyorlar sadece ben sırf ondan dolayı bir daha asla Logitech ürünü almaycağım dedim.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için

rica ederim ben aslında g430 fanıydım çevremdekilere önerdim fakat sonradan hepsini uyarmak zorunda kaldım bu gidişle başka markalara yöneleceğim.
  • quote:

tam mediamarkt'tan sipariş geçecektim, adeksstore indirim yapmış. Amazon'dan bile ucuz, özellikle sordum core modeli degil di mi diye.

http://www.adeksstore.com/hyperx-cloud-gaming-kulaklik

Alinilabilir hocam hayırlı olsun ben 1 2 hafta sonra alıcam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.