quote:Orjinalden alıntı: _UuR_ Teşekkürler hocam artık oyundan bıkkınlık geldi, satıyorum ben :) Güncel. Aynı zamanda e-pin ede satıyorsun oyundan bıkkınlık geldi diyosun silk leri fakirleremi bağışlıyacan ?
quote:Orjinalden alıntı: Kara_Kutu quote:Orjinalden alıntı: _UuR_ Güncel. *Itemler soracak olunursa: Full Blue ya da Full Sun +5 Değiller.Bu leveldeki bir charın nasıl giyinmesi gerekiyorsa öyle giydirilmiştir. nasıl yani kardes o lv de çok char war full sun alanıda war npc olanıda war Genellikle yerden ne çıkarsa onu giyer charlar,bulamazsa npc'den alır. Bende o kadar gold olmadığı için NPC'den giyinmek zorunda kaldım.
quote:Orjinalden alıntı: ChevChellon quote:Orjinalden alıntı: _UuR_ Teşekkürler hocam artık oyundan bıkkınlık geldi, satıyorum ben :) Güncel. Aynı zamanda e-pin ede satıyorsun oyundan bıkkınlık geldi diyosun silk leri fakirleremi bağışlıyacan ? Aslında çok char kasmaktan bıkkınlık geldi. Bununla birlikte 3 char kasıyorum,Silk i diğer 2sinden birine aktaracağım. Char 56 Lv olmuştur.
250 Silk karşılığında da satıyorum. Ayrıca konuyu okumadan mesaj atan arkadaşlara pm'den cevap vermeyeceğim. Konuda kesinlikle TAKAS YOKTUR yazıyor.