Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
316
Favori
3.921.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 97289729973097319732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarım şişe Macallan 12 years old'um, Açılmamış 1 şişe de Glenfiddich'im var. Gönderirim ama ziyan eder bence...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • +1

Icardi biraz bana şovmen geliyor. Yani sosyal medyada esiyor gürlüyor ama sahada o hırsı adamda göremiyorum. Sneijder de fenere birçok gönderme yapıyordu ama kendisi gittikten sonra fener haterlığı da bitmiş oldu.

Melo bambaşka bir şeydi. Takım oynamazsa kendi oynardı, oynamayana da tepki gösterirdi, oynatırdı.

@Yggdrasil Asgard

• Icardi ve Kaan ameliyat olacaksa şimdi tam sırası. Seneye bu iki oyuncuya gene çok ihtiyacımız olacak. Gerçi Kaan euro 2024 sonrası ameliyat olur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muRTah kullanıcısına yanıt

Sizde şimdi blue label da vardır dayım &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• ReadyForAction kullanıcısına yanıt

Kerem işi biraz BAY'ın durumuna bağlı hocam bence. BAY kadroda kalırsa, Kerem'in gitmemesi için hiç bir sebep yok, hele ki güzel bir bonservis getiriyorsa.

Bizim şuan kanatlar işlemiyor bunu kabul etmek gerek, mutlaka ya sağa ya sola en azından düzgün 1 transfer yapıp kanatları güçlendirmemiz şart. Ziyech - BAY, Kerem - BAY, Kerem - Ziyech vs gibi kombinasyonlar yeterli seviye değil yani.

BAY seneye kalırsa, Kerem yedeğin yedeği konumuna falan geliyor düzgün bir kanat aldığımızda. O kadarına da gerek yok. Ha eğer BAY gidiyorsa yerli oyuncu olarak Kerem'in kalması işimize gelir ama BAY'ı da ucuza satmamak lazım kesinlikle.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Aynen sag arka boey onunde zaniolo is yapar 2si

Kerem gidici yuzde90 sampiyonlukda o surat ne oyle🫨😵

İns sol ileride zaha kalirda hep oynar ben seviyorum zahayi iyi maclarida oldu.

ilk11de baslarsa devam eder.guzel ortahada ve mertens baris ikilisiyle ceza sahasinsa cok aksiyon alir heran pozisyon yaratabilir dikine gidebilen tek kisi takimda

• muRTah kullanıcısına yanıt

ahahahha 2 viskide çok iyi afiyet olsun renktaşım bendede Monkey Shoulder var şampiyonluk keyfi sürüyorum

vala bunun gibi arkadaşlar uykudaki kitleyi dahada uyutuyor.Galatasarayın hizmetkarları bence &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 27 Mayıs 2024; 23:23:42 >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    O yok valla'a. Macallan'ın 30 years old Blue Label'ı araba fiyatı. (15-20.000 €)

• luckylukegs L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah renkdaş. Sana da afiyet olsun. 💛❤️

• Şampiyonluğu bekledik geldi. Şimdi sıra İLKAY'da. Zor ama imkansız değil.

Dortmund taraftarının İlkay için zamanında yaptığı güzel bir şarkı vardır, bu şarkıyla bekleyeceğim.

GUN GUN GUNDOGAAANNNNNNN!!!!!

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐BVBSongs1909youtube
    Ein Song zu unserer Nr. 8 Ilkay "Illy" Gündogan. Vom Muri, deine Meinung? http://www.youtube.com/user/DerMuri
    https://www.youtube.com/watch?v=q328DqLd_Ag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 27 Mayıs 2024; 23:25:57 >
  • ReadyForAction kullanıcısına yanıt
    Bu sezonda kariyer rekoru kırdı.

12 gol 7 asist 19 skor katkısı. 21 puana katkı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drone showu kaçırmışız niye haber vermiyorsun

@demircibu

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • samtiger kullanıcısına yanıt

O biraz karakter meselesi hocam. Melo savaşçı bir adam, tarzı öyle. Sneijder icardiyr göre daha fazla sorumluluk alıyordu ama tabi adam on numara oynuyor. Forvet daha pasif olması normal. Adamı düzgün beslersek nasıl goller attığını gördük dün

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Zaniolo ve Yunus geri gelirse Zaha ve Tete'nin de gönderileceğini varsayarsak işler biraz karışıyor. Dediğin gibi olgunlaşmış bir BAY'ı ucuza bırakmak doğru olmaz. BAY kalırsa Kerem bence de gider. Yunus da rotasyon için güzel bir seçenek olabilir. BAY, Zaniolo, Ziyech, Yunus şeklinde kanat rotasyonu olabilir. Ama Ziyech'e uzun vadede güven olmaz oraya muhakkak transfer olacaktır. Zaniolo gelmezse en az 2 tane transfer olur.

• sennalonso1981 kullanıcısına yanıt

Yabancı sınırı geliyor. 12'den fazla yabancıyı takımda tutamıyoruz diye biliyorum gelecek seneden itibaren. Eldekilerden kurtulmak lazım öncelikle. Çünkü dönecek adamlarda var, Zaniolo, Dubois, Ross felan filan. Muhtemelen Davidson-Neslondan biri satılacak. Aurier alınmayacak. Tete-Sergio-Zaha-Ndombele'den kurtulmaya çalışacak takım.

Benim gördüğüm bu takıma 8 değil 1 tane daha 6 lazım. okan hoca 8 numaradaki oyuncuyu 6ve8 işlerine aynı anda koşturuyor, KDB gibi adam bile sırıtıyor mecburen. Dubois gelince sağ beke birini almadan Dubois-Kaan tutulabilir. Ortasaha da Torreria-Kaan-Berkan-KDB kalır. Şimdi herkes saçmalama ŞL var felan diyecekte yabancı sınırı çok zorlayabilir bizi bu sene.

• demircibu kullanıcısına yanıt
    Zaha bencede kalmali. Boey gibi calisip harikalar yaratabilir ona bir yil daha sans vermeliyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Bu şarkı 80 öncesinde (tam yılını hatırlayamadım) Almanların Eurovision'a katıldığı parça değil mi yaw?

• @Louise Attaque ile bu ise ciddi giricez ben sermayi koycam o ssleyip kremleri kargolicak&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Çohh paramiz olcak belki morinyoya sponsor olup ps5 ile mac yaptircam eren ve husoya🫠🤫🎮

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    İstatistik olarak gayet iyi hocam. Takım atağa kalkarken topları ezdiği için epey tepki toplamıştı zaten.

• 
Sayfa: önceki 97289729973097319732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.