Çekirdek-kola alıp dağılışlarını izleyelim :) |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4882. sayfa)
-
-
Malmö abartilacak bir takim degil, eksiklere ragmen kazanmamiz gereken bir mac ve kazanacagimiza inaniyorum. -
geçen sene zar zor yedniğimiz hatırlıyorum. icardi bizi kurtarmıştı. bu eksiklerle bence yenemeyiz. 1 puana razıyım ben
-
Malmoyu yenip ajax maçına u19 takımı çıkabilir. Kiev maçı kolay geçer. 2 maç az oynamak büyük avantaj olucak öndeyken bir de -
Fb taraftarı acayip kızgın. Rakip makip umurunda değil şu an onların. Acun'un laf oyunlarının farkına varıyorlar. İzlediğim Fb'de sanki 2-0 kendileri öndeymiş gibi sakin, al gülüm - ver gülüm paslar vardı. Tempolu futbol yoktu.
City bile 6 hafta üst üste kazanamadı. Okan hocanın kıymetini bilelim.
Olur da G.Saray şampiyon olur, Uefa kupasını da kazanırsa İtalya'dan filan ciddi bir kulüpten teklif gelirse Okan hoca, misyonumu tamamladım deyip gider görürsünüz.
-
Seneye Mou kovulursa Acun tazminatı cebinden verir merak etmeyin. Kolay mı Fb As başkanı olmak? Koç işini bilir.
-
3'lu savunma oynadigimiz her mac sikintili gecer. Bos yere macera ariyoruz. Bu takım 3'lu savunma oynamaz. Eldeki stoperlerle kanat bekleriyle intihardan başka birsey degil.
Davinson zaten savruk oynuyor. 3'lu oynayinca iyice sapitip bolgesini kaybediyor.4'lude sakir sakir top oynayan stoperimizi de islevsiz birakiyoruz. Metehan'i söylemiyorum bile. Nelsson desen surekli geri kacip ofsayti bozuyor.
Umarım 3'lu sevdasindan vazgeçeriz. -
Uzun yillar once Uefa Kupasina giden yolda Athletic Bilbaolu oyuncu Inaki Williamsin Fenere attigi golun aynisini Hagi Athletic Bilbaoya atmisti ve Bilbaoyu yenerek Uefa Kupasinnda finale yurumustuk. -
Sorun şu ki 3lü hariç oynuyacak topçumuz yok ne bek ne kanat var
Hoca bir sistem oturtmaya çalışıyor.Bu saatden sonra 3lüden kolay kolay vazgeçeceğini asla sanmıyorum
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 12 Aralık 2024; 1:49:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X