Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kalahamari , Louise Attaque , serhatcan007 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (1 Mobil) - 21 Masaüstü2 Mobil
5 sn
97.632
Cevap
333
Favori
1.887.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48784879488048814882
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

Dün Fenerbahçe'nin kaybettiği maç sonrası bugün Galatasaray Sivas deplasmanından 3 puan alırsa bence haftayı 6 puan ile kapatmış oluruz. Bu durum Fenerbahçe'nin psikolojik olarak daha fazla yıpranmasına sebep olur. Üstüne hafta içi Avrupa Kupasında oynayacaklar ve rakip Athletic Bilbao. Velhasıl kelam 3 puan alıp keyfimize bakmalıyız.

Çekirdek-kola alıp dağılışlarını izleyelim :)

• Malmö abartilacak bir takim degil, eksiklere ragmen kazanmamiz gereken bir mac ve kazanacagimiza inaniyorum.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

geçen sene zar zor yedniğimiz hatırlıyorum. icardi bizi kurtarmıştı. bu eksiklerle bence yenemeyiz. 1 puana razıyım ben

• Malmoyu yenip ajax maçına u19 takımı çıkabilir. Kiev maçı kolay geçer. 2 maç az oynamak büyük avantaj olucak öndeyken bir de
  • Fb taraftarı acayip kızgın. Rakip makip umurunda değil şu an onların. Acun'un laf oyunlarının farkına varıyorlar. İzlediğim Fb'de sanki 2-0 kendileri öndeymiş gibi sakin, al gülüm - ver gülüm paslar vardı. Tempolu futbol yoktu.

City bile 6 hafta üst üste kazanamadı. Okan hocanın kıymetini bilelim.

Olur da G.Saray şampiyon olur, Uefa kupasını da kazanırsa İtalya'dan filan ciddi bir kulüpten teklif gelirse Okan hoca, misyonumu tamamladım deyip gider görürsünüz.

• Seneye Mou kovulursa Acun tazminatı cebinden verir merak etmeyin. Kolay mı Fb As başkanı olmak? Koç işini bilir. 

• 3'lu savunma oynadigimiz her mac sikintili gecer. Bos yere macera ariyoruz. Bu takım 3'lu savunma oynamaz. Eldeki stoperlerle kanat bekleriyle intihardan başka birsey degil.

Davinson zaten savruk oynuyor. 3'lu oynayinca iyice sapitip bolgesini kaybediyor.4'lude sakir sakir top oynayan stoperimizi de islevsiz birakiyoruz. Metehan'i söylemiyorum bile. Nelsson desen surekli geri kacip ofsayti bozuyor.

Umarım 3'lu sevdasindan vazgeçeriz.
  • Uzun yillar once Uefa Kupasina giden yolda Athletic Bilbaolu oyuncu Inaki Williamsin Fenere attigi golun aynisini Hagi Athletic Bilbaoya atmisti ve Bilbaoyu yenerek Uefa Kupasinnda finale yurumustuk.
  • Larkin34 kullanıcısına yanıt

Sorun şu ki 3lü hariç oynuyacak topçumuz yok ne bek ne kanat var

Hoca bir sistem oturtmaya çalışıyor.Bu saatden sonra 3lüden kolay kolay vazgeçeceğini asla sanmıyorum

• 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 12 Aralık 2024; 1:49:43 >

• 
Sayfa: önceki 48784879488048814882
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.