Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4967. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 17 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
99.379
Cevap
336
Favori
1.906.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 49654966496749684969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de hocanın son 20dk lardaki arayışı devam ediyor. Bu güzel bir gelişme. Bir şeyler deniyor bu 20dk için ama bu komple gömülme işi de tutmadı. Buraya bir düzenleme yapması şart. Topu rakibe tamamen bırakınca savunamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 13 Aralık 2024; 2:42:28 >
  • Ben artık gol atmak konusunda sorun yaşadığımızı/yaşayacağımızı düşünmüyorum ama kalemizdeki sözde efsane, kestaneden acilen kurtulmamız lazım. Her maça gol atabileceğimiz değil de garanti gol yiyeceğimiz düşüncesiyle çıkmak oyuncu grubunu da yıpratır.

• nelson dan metehandan vs çıkıp nantes deki nathan zeze e girmek lazım. yedek olarak da jeltsch, gurgul, osuji felan olur

• Bu arada fener play off u geçer bizde son 8 yaparsak yüksek ihtimalle Fenerle oynuyoruz.
  • Ajax büyük kulüp. Bu yüzden Ajax maçına iyi hazırlanırız,Bayern, Man United,Tottenham maçlarındaki gibi oynarız yenilmeyiz. En kötü berabere biter.
    Kiev'i yenmeliyiz,yenemezsek zaten hiç konuşmayalım,rezalet olur yenememek.
    4 puan ile ilk 8 yaparız çünkü diğer takımlardan birbirini kesen olacak,takılan da olacak bence.
    Bence Bodo takılacak,Rangers takılacak.
    Kötü ve sıkıntılı olan,arkadan Tottenham ve Real Sociedad'ın 2 maçını da kazanıp gelmesi olur.
    Manchaster United ile Real Sociedad'ın kendi aralarında oynaması acaip işimize geliyor eğer Ajax'a yenilmezsek. Bir de Rangers takılırsa 2 maçta 4 puan ile ilk 8 olacak gibi.

Bence Ajax'a iyi motive olup iyi oynayacağız. Severiz ismi büyük takımlara karşı show yapmayı. Tabi o maçta Sanchez ve Osimhen oynarsa. Jelert'i de bek olarak değil sağ yada sol açık oynatırsak fırtına gibi eseriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 13 Aralık 2024; 3:7:48 >

• defaulticus kullanıcısına yanıt

3'lü fikri Osimhen geldikten sonra ortaya çıktı zaten. Ayrıca Emin'i kadroda tutmayı çok istedi ama gitmek istiyordu kendisi. Bir oyuncuyu istemediğin yerde tutunca neler olduğunu Nelsson örneğinden çok iyi görüyoruz.

• Berlin93 kullanıcısına yanıt

Fener ilk 24'e bile kalamayacak hocam.

• Maçı Okan Hoca verdi. saçma sapan gereksiz değişiklikler yaptı.. Oyunu kalitemizle elde tutuyorduk o kalite gidince tekrar vasata döndük, geriye yaslandık ve golü de yedik.. 5-10 dk daha oynansa 3-2 de olurdu. O kadar direncini kırdı takımın..

Bats berbattı. ilk 11 başlayınca saçmalıyor

Jelert gayet mücadele etti. Fizik yükleme şart..

Metehan artık ilk 11 falan olmamalı.. sürekli kritik ve basit hatalar yapıyor. Büyük takım stoperi falan değil kumaşı zayıf. Hoca ilk 11'de ısrar etmeye devam ederse bizi daha çok yakar. 2 golde de hatası var.. Özellikle ilk gol bariz ona yazar.

Bu kadar eksiğe rağmen 3 puan alacaktık Okan Hoca sağolsun gene egosuna yenik düştü fantazi denedi ve puanları verdi.. Yeri gelir hiç değiştirmez puan verir yeri gelir saçma sapan değişiklikler yapar puan verir.

Şu oyunu okuma ve kadro mühendisliği konusunda daha çok çalışması lazım. Yada bu işlerden anlayan 1-2 isim teknik ekibe kazandırmak şart..

• Metehan’a fazla yüklenmeyin, abisini örnek almış işte &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Gerçi kendisini hiç zıplamamış

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Sanchez e ne oldu acaba Kaan ve Jacops dönse iyi olacak acilen tabi Oshimen de

• Ben bazı maçlarda Okan Buruk'u eleştirdim ama Malmö maçı için eleştiremem.
    Soğuk Sivas deplasmanında yıprandı takım. Her açıdan yıprandı. Mental ve fizik.
    Soğuk Malmö deplasmanına gittik şansa.
    Osimhen ve Barış Alper sakat yok. Abdkerim iğne ile oynadı.
    Dakika 32 Sanchez sakatlandı,yerine takımın en kolay çalım yiyeni KDemirbay girdi. Demirbay iyi pas atar ama kolay çalım yer. Hızlı rakibe karşı bir hiçtir.
    Sivas deplasmanından sonra Yunus çabuk yoruldu,daha çok kas yorgunluğudur, risklidir yüklenirsen.
    Malmö maçında iyi ataklar yaptık ama Batsuayinin vasatlığı ataklarımızı etkisiz kıldı.
    Jelert iyiydi ama sanırım 78. dakika yada 79.dakikada beni çıkarın işareti yaptı,sekerek koştu 3-4 dakika. Çıkarken çok şaşırdı deniyor ama beni çıkarın sakatlığım var gibi bişeyler demek istedi. Keşke Ali Yeşilyurt girseydi,Ziyech`in zarar ettireceği,ayağında top tutamayacağı defans da yapamayacağı belliydi.
    Ben Ziyech`i görünce sinirleniyorum. Ziyech,Zaha kim transferini istediyse büyük zarar verdi kulübe.
    Yenilen 2. golde 2 kişiye 5 kişi var. Metehan ve Ziyech orada çok hatalı,hatta suçlu. Ziyech özellikle ihanet etti orada. Metehan geç kaldı kafası basmadığı için. Orada rakip az rahatsız edilse o topu köşeye atamazdı. Topu alamasan da açısını kapat,geç kalsan da bir anda atla önüne. Ziyech bey izliyor vurursa gol olur mu acaba diye. Takıma emeğe ihanet. Metehanın ki ise yetersizlik,acemilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 13 Aralık 2024; 9:59:13 >

• Maçtan önce eksikler ve fikstür yüzünden 1 puana razı olurduk fakat açıkçası rotasyon yapmadan, bu kadar efor sarf edip 1 puanla kalmak hiç mutlu etmedi.

Bu sezon herhalde gerçekten puan kaybını sonuna kadar hak ettik diyebileceğimiz son maç içerdeki Young Boys maçıydı. Kasımpaşa, Eyüp, RFS, AZ ve son olarak Malmö maçlarının tümünü kazanabilirdik, kazanmayı hak ettik ve kendi saçmalıklarımız yüzünden bu maçlar elimizden kaydı. Buna karşın puan kaybını hak ettik ama kaybetmedik diyebileceğim tek maç da Bodrum maçıydı herhalde, böyle orantısız saçma bir durum var.

Okan hoca ilk geldiğinde bu savunma konusunda belli bir disiplin tutturmuştu ve kolayına akan oyundan gol yemeyen bir takım haline gelmiştik. Özellikle Boey gittiğinden bu durum değişmeye başladı, geçmişe kıyasla hem daha fazla pozisyon veriyoruz hem de daha fazla kolay gol yiyoruz. Metehan gibi düşük iq'lu elemanları kullandığı sürece daha da fazla yeriz muhtemelen. Umarım artık bu son iki maç ders olmuştur. Stoper öyle şakaya gelecek bir mevki değil. Bir çuval inciri tek başına berbat edebilir.

Elinde Nelson varsa Metehan'dan önce o kullanılır. Kullanmak istemiyorsan da devre arası sattır, rotasyona girebilecek doğru düzgün bir stoper çekelim.

Bu arada devre arasında gereken takviyeleri yapmayacaklarsa bence UEL'de debelenmenin de bir anlamı yok. Bir an önce elenip, şampiyonluğa odaklanalım. Bu şekilde kısıtlı kadroyla hem lig hem Avrupa götürülmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 13 Aralık 2024; 4:36:5 >

• Beyler Kerem Aktürkoğlu takip eden Benfica maçları izleyen var mı? Birbirimizle tartışalım. Bana da bildirim atın. Benfica maçları izleyelim.

• Tugi-uA kullanıcısına yanıt
    Okan hoca da dönecek ama kadro müsade etmiyor. Elde bek yok. Hem sağ bek hem de sol bek sakat. Jelert ve Berkan ise kesinlikle yeterli değil. Defansif özellikleri çok kötü. Kaan, Jakobs tam anlamıyla iyileşirse klasik 4-2-3-1'e döneriz
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Sayın nat.

Burada ben bir üyeye küfür etmişim. 1 hafta gibi ağır bir ceza aldım. Gazoz kapağı adlı üye bana ağır hakaretler etmiş. Sildigi için anlık goreebildim mesajı. Bu adalet mi şimdi. Şu mesajda küfür nerede?

Bir yönetici buna nasıl ceza verir?

Art niyet kokusu yok mu burada?

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Çok ciddi anlamda merak ediyorum Metehan denen adam hangi sıfatla GS de futbolcu sınıfında yer alabiliyor? Genç oyuncu olsa eleştirmeyecem ama bu adam 22 yaşında yani seneler önce takımdan ayrılıp kaç tane Avrupa takımında oynayan Ozan Kabak dan sadece 2 yaş küçük. Sözde stoper ama adam hayatında hiç stoper oynamamış bir oyuncudan bile daha kötü pozisyon alıyor. 22 yaşında doğru dürüst fizik yok. Zeka desen lig maçında ceza sahasında topu uzaklaştırmak yerine ayağında tutup kaptırdığı an anladığımız üzere sıfır.

Onun haricinde bu kadar dar kadro ile hem Avrupa hem ligde başarı beklemek zaten biraz bizim saflığımız. Yönetim ve onları koruyan Okan Buruk sezon başı transferde o kadar kötü hareket etti ki şimdi sıfır rotasyon ve her maç 1-2 sakat vererek gidiyoruz. Sadece Sallai UEFA listesinde olabilseydi dün en azından Ziyech yerine o girerdi ve 3 puan bizdeydi. Torreira ya da Sara sakatlansa zaten takım kesin bitti.

• Günaydın, uyandım ve karşılaştığım kestane manzarası bu.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

5 hafta UEL maçı yok. 13 ocak ta ara transfer dönemi açılıyor. Açılır açılmaz oyuncu transferi olursa 2 hafta sonralardan girip 3. maç avrupa maçında sahada olabilirler.

2 hafta lige verilen ara var, o arada apokerim - bay - osimhen - kaan - jacobs hepsi iyileşerek döner umarım. çok problem yaşamayız diye düşünüyoruz.

Sağ kanada sallai, sol beke jacobs ve ortaya arias geldiği durumda çok fazla bi zorlanacağımız durum kalmıyor.

Kievi her türlü yeneriz zaten ajax la başa baş oynarız. Ajax 10 kişi defans yapan bi takım değil, güzel maç olacağını düşünüyorum.

• Biz neden hala 3lü savunmada ısrar ediyoruz anlamıyorum olmuyor işte nellson ne yapmışta oynamıyor metehan oynuyor onuda anlamıyorum metehan daha kaç maçın içine edicek zaten hocada sağ olsun son dakikalarda çer çöpü alıp elimizdeki maçları veriyor efe akman kimdir ya kaç maçtır skoru koruyamıyoruz dünde gol geliyorum dedi zaten

• İsen Buga İ kullanıcısına yanıt

Konuda yenisiniz heralde. Kerem Aktürkoğlu`nun maç saatinde ve sonrasında bu konuda sadece Kerem konuşulur. Hatta bazen saatlerce konuşulur,bazı üyeler yeter artık Kerem muhabbeti diye tepki gösterir.

• 
Sayfa: önceki 49654966496749684969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.