Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Berlin93 , evohan , Akcam46 , Vitriyol Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 32 Misafir (4 Mobil) - 29 Masaüstü7 Mobil
5 sn
99.408
Cevap
336
Favori
1.907.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 49664967496849694970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En önemli konu Sanchez ne oldu açıklama falan var mı?

• Stones kullanıcısına yanıt
    Totenham'a deseydin keşke bu üstün analizi :) En azından yenilmezlerdi
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Efsane istatistik hahahaha hahahahhaha.
  • Sivas gibi deplasmandan sonra bide Malmö. Sivasta çok yoruldu takım 10 kısı kolay degil. eldeki kadro kısıtlı ve Sanchez gibi adam sakatlandı o zaman dedim 1 puan iyidir. galibiyet çok güzel olurdu ama sakatlarla buraya kadar Okan hocayı eleştirmek sacma. tam kadro felan olsak puan versek sonuna kadar eleştir. 78 79 gibi jelert işaret yaptı ondan degısıklık oldu. saglık olsun. futbolun temel kuralı yenemiyorsan yenılmıceksın. 1 puan iyidir bereket versin. sakatlar yeterki tez zamanda iyileşir umarım.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Efsane diyecekken kestane oldu. Hayat
  • Transfer dönemi açılır açılmaz bizim yönetim transfer yapıp, eksikleri kapatalım der mi? Bunun için planlaması hazır mı acaba?

Yoksa son günün, son saniyesine kadar bekleyip, “fırsat transferi” için beklemeyi mi tercih eder? Maç olmayan haftada da tırnakları yememize neden olur mu?
  • Yunus u kerem i berkanı abdulkerimi vs bilirsinizki türk oyuncuları burda en çok ben savunurum. Ancak yunus skora vs katkı yapsada son zamanlarda yine bencil oynamaya başladı. Son attığı sivas golüde dünkü golde kaleci hatası goller. Yunusun biraz daha topu ayağında az tutup pasa assiste yönelmesi şart. Forvetler beslenmiyor. Dün bats ı millet topa koydu öncesinde osimheni ama bunda biraz kendilerine az pas orta gelmesininde etkisi var. Takıma bir türlü orta açan kanatlar bulamadık. Jellertde gol atsada dün daha kırk fırın ekmek yemesi lazım. Metehan devre arası kiralanıp performansına bakılmalı. Kaleye acil kaleci şart şimdiden devre arasında iyi bir kaleci alıp yavaş yavaş kaleye alıştırılmalı. Sezon sonu alırsak musleracı tayfa alışana kadar kaleciyi çiğ çiğ yer. Şuan kalede Günay oynaması gerekirken performansa göre musleracı tayfa yüzünden okan korkup kaleye günayı koyamıyor. Her maçta rakip kaleciler yıldızlaşırken bizimki standart altında. Real madrid kalecisi liverpool kalecisi ne şutlar çıkarıyor. Kupa kaldıracaksan zaten kalecin üst seviye olmalı. Ben real madridin son zamanlarda aldığı şampiyonlar ligi kupalarında etki bakımından ilk sıraya kurtua ve lunin i yazarım. Ne şutlar çıkardılar. Adamlar casillasmış Ronaldo imiş bakmıyor yaşı gelince hemen kadroyu yeniliyor. Forvetin ve kalecin genç olmalı. Orta sahan modric martens vs idare ediyorsun bir şekilde. Kalecide refleks forvette hız güç önemli buda belli yaşın altında iken üst seviye

• İlk 8'e kalmamız için Ajax'ı deplasmanda yenmemiz lazım. Bu da nerdeyse imkansız bir olay olduğu için play-off oynayacaz.
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Adam kendini messi filan sanıyor. Kalabalığın arasına rastgele dalıyor ya tutarsa diye. Hiç soğukkanlı değil. İşin komik yanı hiç çalım atamadan topu veriyor. Israrla da sürekli bunu yapıyor.

Malmö bile o kadar soğukkanlı geldiki ceza sahasında kaç kere çalım atıp tehlike yarattı adamlar. Alsanıza diye hayıflandığım topları alamadı bizim takım. Jelert beğendim ben. Bu çocuğu bir kaç maç üst üste oynatıp öz güven kazandırmalı.

Abi sen hiç bir maçta Efe’yi oynatma, son 2 maçtır Efe’yi sok oyuna. Hayati bir maçta hemde. 5 dakikada ne yapacak bu çocuk sana? Bitik adam ziyech’den medet umuyor hala.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Hiç boşuma söylenmeyin. O iş Yunus’un yaptığı en iyi iş. Attığı-attırdığı gollerin çoğusu o şekilde. Ceza sahasında içeri katetmeyi daha fazla yapması lazım. O şekilde güzel tehlike yaratıyor karşı takıma. Yine günah keçisi Yunus olmuş.
  • 3`lü savunma oynarsan orta sahada 1 kişi fazla oynarsın ve önde daha iyi basarsın,önde basarken önde alan bırakmazsın.
    4`lü savunma oynarsan önde basarken 1 kişi eksik olur ve rakip baskıyı kırar paslaşarak sahana geçer. Gerçi biz 3`lü defans yaparken de rakip 3 pasta kalemizde oluyordu bu yüzden kolay goller yedik.
    üj-bej-iki oynayacaksan orta beşlinin en az 4 adamı ileri geri çok koşabilmeli,adam kaçırmamalı,çalım yememeli.Çünkü rakip orta sahanı,orta 5`lini geçtiği an defans bloğu 3 kişi,açık alan çok olur.
    4`lü defans oynarsan geri 4`lü çakılı mı kalacak,çakılı kalırsa kolay pozisyon vermezsin ama pozisyon bulman da zor olur ilerde çoğalamayacağın için. Yalnız 4`lü oynatırken beklerin ileri çıkan ve geri hızlı dönen bekler ise işte o zaman rakiplerin işi zor. Lucescu bunu iyi ayarlıyordu 4`lü defans oynarken bir anda rakip kale önünde bekler biter pasörlük yaparlardı.
    Fatih Terim de Capone ve Hakan Ünsal ile bu işi eğlenceye cevirmişti.
    Aslında 4`lü defansı 3`lü defansı nasıl kurguladığın önemli. Artık maç içerisinde aynı kalmıyor defans hattı. Maça başlangıç dizilişin 4`lüdür ama oyunu rakip sahaya yığdığında baktın rakip kolay çıkamıyor oyun kuramıyor,sen de defansı orta sahaya çektiğinde 3`lü defansa dönersin. Okan Buruk bunu oyun içinde sık sık uyguluyor bazı maçlarda işe yaradı bazı maçlarda handikap oldu takımın kafası karıştı hatalara sebep oldu. Her futbolcu oyun içinde sistem değişikliğine uyum sağlayamaz Mesela Nelsson uyum sağlayamıyor ve adam kaçıyor. Pozisyona baktığın zaman adamı kaçan adam kaçıran Nelsson değil,Nellson kendi bölgesinde adamı geçirmemiş ama diğer arkadaşının bölgesindeki adam boşta gol atacak. Aslında orada bir düzen var,ayar var. O anda Nellson çakılı kalmayacak arkadaşının bölgesine basacak,kendi bölgesine o an orta sahadan en yakın arkadaşı koşacak vs..
    Bunu herkes oynayamaz,Nellson bunu yapamıyor ama çakılı defans oynat en iyisini oynar,adam da geçemez top da. Aslında geçen sezon Abdülkerim`in bölgesine de müthiş yardım etmişti 3 kişilik defans yapmıştı
    Okan Buruk Metehan tecrübesiz diye rakibi orta, sahada durdurayım Metehan seken topları alsın diyor ama öyle olmuyor rakip orta sahayı geçiyor,senin orta sahanda Torreira hariç herkes kolay çalım yiyor. Malmöden yediğimiz 2.gol tam derslik mesela,bir sürü hata var çok sayıda futbolcu hatalı. Orta saha o kadar defans içine çekilmemeliydi. 2. golde 2 futbolcumuz 3 metre önde rakibi karşılasaydı belki de topu kapıp kontra atağa çıkacaktık.
    Metehan`ı önceki yıl Eyüpspor`dan ve sanırım Boluspor`dan biliyorum,alt milli takımlardan da biliyorum. Pozisyon almayı bilmiyor,kolay feyk yiyor. Tek becerisi topu oyuna sokmada ayağı iyi.
    Metehandan defans olmaz. Boşuna zaman kaybı. Yenilen 2. golde bence en büyük suçlu Ziyech. Neyse Metehan önceki pozisyonda şutu karşılamak isterken dağıldı toparlayamadı geç döndü asıl alanına. Ziyech izledi önündeki pozisyonu. Herkes Ziyech`e güvendi rakibe basar diye.
    Bu haftaki maçı kazanırsak,FeBahçe Başakşehire takılırsa cümbüşe gelin. FB konusunda Mourinho`nun para sayma videoları patlar. Alli Koch stada giremez.
    Hadi yakalım şu ateşi,kurbağanın suyu kaynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 13 Aralık 2024; 10:0:57 >

• abi herkes kendine gelsin.. yukarda bir arkadaşında dediği gibi hafta sonu zafere kaçış filmi gibi bir maç yaptı takım &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐  her hafta bir oyuncumuzu sakatlıyorlar. hakemler oyuncularımızın dayak yemesine izin veriyor 90 dakika 10 kişi oynayıp maç çeviriyor takım. üstüne dinlenmeden avrupa maçına çıkıyor. şu saatten sonra hocayı oyuncuları eleştirmeyi bırakın. yarım kadro ile bu kadar oluyor.

kiev ve ajaxı yenip zaten üst tura çıkacak bu takım.

oyunculara ve hocaya destek olun.

• Trabzon maçını düşünmekten dolayı bas ağrılarım geçmiyor bir türlü.
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

rahat olun hocam iyi kötü yeneriz Trabzon'u. onlarda hiç iyi durumda değil. ben rakipten çok var ve hakemin hangi oyuncularımızı yiyip bizi eksik bırakacağını düşünüyorum daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 13 Aralık 2024; 10:30:0 >
  • Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt

Hala sözleşme kovalamaya devam ettiği her gün kestane olmaya devam edecek benim gözümde. Ne zaman çıkar buraya kadar artık yıl sonu ayrılıyorum der o zaman efsane olarak anmaya başlarım. Dünyanın hiçbir yerinde bonuslarla 3.3 milyon euro maaş alıp şu şekil leş performans gösteren birisi yoktur.

• Eyüp maçınca yediğimiz 2. gol, dün akşam yenilen 2 golde de çok net Metehan'ın hatası var, Sivas maçını 10 kişi ile yenmemiz ve hakem faciası yüzünden üzerinde çok durulmadı ama o maçta Metehan yüzünden gidebilirdi. Bazı oyuncuları kazanmak için ısrar edilir anlarım ama ben Metehan'ın kazanılabilecek bir tarafını göremedim maalesef, cılız bulduğumuz Jelert bile rakibi karşılamada daha başarılıydı dün akşam.

UEFA'da alınacak 2 galibiyetle ilk 8 olur gözüküyor ama şu ana kadar hiç bir maçı rahat rahat kazanamadık sıfır puanlı Dinomo Kiev maçını da rahat kazanabileceğimizin garantisi yok. Deplasmanda da 3 maçı da berabere bitirdik ki bunların hiçbiri Ajax ayarında değildi. Gerçi Okan ve oyuncu grubu iyi takımlara karşı daha iyi motive oluyorlar o yüzden bekleyip göreceğiz.

• UEFA kupasını istiyorsak (lig şampiyonluğu değil o zaten cepte)

1- Sağlam bir kaleci şart.

2- Defans hattına ek takviyeler yapılmalı. Özellikle sol ve orta.

3- 10 numara gerekli.

4- İkardinin yerine ayağı top tutan bir forvet şart. Bats ile ilk 11 artık hayal. Bu adam 70ten sonra girip oynar başka bir şey beklemeyin.

Bunları tamamlarsak ulti açarız. 2.yarı Salai'de kadroya dahil olacak. Kanatları uçururuz.

Melo gibi adam lazım takıma. Ya da Melo Türkiye'deyken sezon sonuna kadar oynatalım hayır demez :)

Dünkü maça üzülmedim. Tabi yensek deli gibi koşardım ama üzülmedim. Yedek kulübesi bizim halı saha takımımızdan kötü. O yüzden ilk defa Okana laf etmeyeceğim.

• Torpilli veletler yüzünden sürekli rezil rüsva oluyoruz

Dün de Metehan ve efe denen iki çapsız sayesinde maç gitti.

Galatasaray genç yerlileri her maçı sabote ediyor. Çünkü futbolcu değiller.
  • 
Sayfa: önceki 49664967496849694970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.