Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4969. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir (5 Mobil) - 30 Masaüstü6 Mobil
5 sn
99.411
Cevap
336
Favori
1.907.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 49674968496949704971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu herifler defansım diye Galatasaraydan sürekli maaş alıyor. Semih defolup gitti onun kopyası kalmış burada.
  • Takım gol atma beklentisini taraftarına veren oyun oynamıyor. Atılan goller anlık goller. Malmöye bakalım mesela dünkü maçta, yani adamların gol atacağı o kadar belli ki istiyor çünkü belli. Sağdan soldan delici yıkıcı paslar pozisyonlar vs.

Biz şu olayı deplasmanda yapamadığımız sürece beraberlikler bize galibiyet olur
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Hayır Metehan genç de değil 22 yaşında.

• Arkadaşlar TURGUT DOMAN olayı arada kaynamasin bu adam ve ARKASİNDAKİLER hesap verecek öyle DUDUK ASTİRMA İLE OLMAZ OYLE bir dunya yok TURGUT DOMAN FACİASİNİ UNUTMAAA UNUTTURMA
    BU MACTAKİ SAKATLİKLARİN MADDİ VE MANEVİ SONUCLARİ YASANMAYA BASLADİ
    BUNLARİN HESABİNİ KİM VERECEK GİDEN PUANLAR GERİ GELECEK Mİ
  • Dünkü mac Okan Hocaya yazar. Ben Hocamizi elestirmeyi pek sevmem. Daha önce 2 ve 3 farkli skorlar hep Efe Akman, Ziyech oyuna girdikten sonra olmustur. Metehan bizim takimin defans oyuncusu olamaz, Anadolu kulüplerinde psimesi gerek, pisemezse Taylan gibi oralarda kalmasi gerekir, bizde isi yok. Jelerti cikardiktan sonra Malmölü Ali o kanadi felc etti. 91 dakika önde götürdügünmüz maci son dakikada nerdeyse veriyorduk. Bu 1 degil 2 degil kac kez daha bu tür puan kayiplari yasamamiz gerekiyor Hocamizin Ziyech ve Efeyi oyuna sokmamasini anlamasi icin?

• 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Resmini ekleyelim de unitulmasin
  • osonguler kullanıcısına yanıt
    O daha vahim 22 yaşına gelmiş hiçbir vasfı yok hala bekletiyorlar. Gönder gitsin bu ne çekilecek çile değil.
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Zaten sorun burada normalde altyapı oyuncuna 17-18 inde karar verirsin takımda tutmaya değer mi değmez mi. Türkiye de 22 yaşındaki adama genç muamelesi yapılıyor.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

jelert kendi çıkmak istemiş maçsonu öyle dedi okan hoca. Zaten mantık çerçevesinde açıklamak başka türlü kolay değil hamle hataları olan stoperi durduk yere kimse futsal oyuncusunun karşısına önlem almadan koymaz. Maçın adrenalini ile bende sallamıştım hoca nın arkasından ama oyuncu sakatlanıp çıkmak istemiş. Belki kalsa hata yapacaktı bilemeyiz. ziyech yerine deli dana gibi koşacak bir genci oynatmasını bende tercih ederdim.

• Sabah sabah karşıma çıkana bak

x (formerly twitter)
    AS Monaco Basket EN (@asmonaco_en) on X
    https://x.com/asmonaco_en/status/1867296507734675603?s=46

• Metehan efendi sayesinde puan kaybettiğimiz 3.maç. Hepsi de kritik maçlar. Bunu oynatmaya devam ederse Okan başdüşmanımdır artık. Çoluk çocuk gelişecek diye her işi zora sokuyoruz
  • Metehan Gs topçusu değil.
  • Lafimin arkasindayim. Son 20 yilda Metehan'dan daha kotu bir stoper gormedim. Her mac onun yuzunden gol yiyoruz. Bitir artık su 3'lu defans safsatasıni hoca
  • Ziyech girdiği an aha yandık dedim çünkü adam pres yapmıyor yürüyor böyle olunca da sol kanat iyice boş kaldı. Her zaman son dakikalar böyle ecel terleri dökmek zorunda mıyız? Ayrıca geçen sene şampiyonlar ligi maçlarında ve bu maçta da olduğu gibi ne zaman Nelsson girse defans bozuluyor ve gol yiyoruz. Hiç takımda rakipteki Ali gibi çalım ve top sürmeye çalışan bir oyuncu yok, arada sırada Yunus. Keşke Amrabat'ımı emekli olmadan getirseler yine iş yapar. Ve iki senedir az transfer yapıyoruz böyle sakatlık durumları düşünülmüyor ve yedekte oyuncu yok. Efe Akman'ı alıyoruz yedekten düşünün. FIFA oynarken bile her mevkiye minimum ikinci alternatif bir oyuncu alırım ama bizim takım sol beke sağ beke kanatlara yedek oyuncu almıyor ne hikmetse. Ziyech, Nelsson ve Efe Akman devre arasında acilen gönderilmeli. Ziyech'e yazıklar olsun aldığı para helal mi?

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    adamlar 100 olmasın.. ayıp olur diye son 35 saniye topu çevirdiler düşün yani..
    hocaları ı basketin mourinhosu.. istediği 6 tane transfer yapıldı.. süper kadro kurdu... ama o loserlik yokmu.? . ne yaparsan yap olmuyor işte..
  • -11 averajla avrupa ligi sonuncusu dinamo kiev e bizde kıyak yapak, herkese varda onlara yok mi...

• Metehan çöp oğlu çöp üzerine konuşmaya gerek yok birde sözleşme uzattılar bununla , Anadolu takımlarında dahi forma giyemez.
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Onlar da kötüler zaten biliyorum da ts geçen sene fbyi de bu şekilde yenmişti , iyi oyuncuları var sahaya yansıtamasalar da bizde de kimse yok.En büyük olayımız ligde bu kadar namağlup gitmemizin sebebi takımdaki atletik oyunculardı.Davinson,Osimhen,Barış bütün atletizm gitti sadece ts özelinde değil belki rakip antep olsa 1 tane bala atar yenerdik de tsnin işte maç önemi vs sıkıntı çıkarma oranı yüksek.Atletizm olsa bizde o şekilde her türlü yenebilirdik de Davinsonun gidişi çok kötü oldu , üstüne ts maçı kitlese mümkünatı yok Batsla ne kilidi açabiliriz ne topu ileride tutup sağlı sollu atak yapabiliriz çok sıkıntı maç.Davinsonun sakatlanması o kadar moralimi bozduki normalde 11den önce uyanmazdım stresten 7.30da uyandım ,hiç uyanmasaydım dediğim bir sabaha uyanmış oldum valla.Üstüne kayserinin hucumda tehlikeli adamları filan da var bir de haftaya o maç falan hiç bilemiyorum cidden ilk defa bir maçtan hiç emin değilim

• 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Kiev e 3 4 fark atmak lazım averaj lazım olabilir
  • 
Sayfa: önceki 49674968496949704971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.