Şimdi Ara

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ *whatsapp grubu kuruyoruz* 2016 Girişliler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beliefisabeautifularmor

Bu kadar laf söyledikten sonra canınızı sıkmayın demek ilginç gerçekten. Tercih döneminde olsak söylediklerine ayrı ayrı saygı duyardım ama fark ettiysen üniversiteye yerleştik. Yani değiştirebileceğimiz bir durum değil ve olumsuzlukları konuşmanın -özellikle somut olmayan, farklı bi havası,durumu var gibi sözlerle- kimseye bir faydası olmaz. İyi hissettirmez.

Gençlerin hevesini kırmayalım o zaman. Madem yerleşmişsiniz mükemmeldir hocam Kusuruma bakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    İyi bakalım. Hayırlısı olsun👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramızda en az üç yaş var ciddiye aldım kibarca açıkladım bir büyüğün olarak, ukalalığını başka yerde yap hadi

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Öğrenirseniz bize de söyleyin hocam :)

• Merhaba arkadaşlar ben de uluslarası ilişkiler bölümünü kazandım 2150 sıralamayla baya bekleyerek😂 Tanıtım günlerine de gitmiştim,soruların olan arkadaşları elimden geldiğince cevaplarım herkesi tebrik ederim hayırlı olsuun☺☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agamzerd A kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin
    Ben de tanıtım günlerine gidemedim, aslında ne anlattıklarını, izlenimlerini anlatırsan güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: beliefisabeautifularmor

Aramızda en az üç yaş var ciddiye aldım kibarca açıkladım bir büyüğün olarak, ukalalığını başka yerde yap hadi

Aramızda bir yaş var, küçüğünüz olarak sizden özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1BE6848A -- 10 Ağustos 2016; 23:55:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uluslararası ilişkiler 👊🏻
    Herkese hayırlı olsun

• Öncelikle güzel bi okuldayız arkadaşlar ve emin olun öğrenciye değer veriyorlar,ben ilk onu hissettim.Çok tatlı bir hoca Menent Savaş bölümü tanıttı.Kendisi de gsüden mezun.Çift anadal imkanı sadece iletişim dakültesiyle var ama üniversite fransızca olduğu için gerçekten zor be ben boun a gittiğimde koray çalışkana da bu soruyu sordum, genelde iş alınlarında çit dal yandal değil yüksek lisansa,kaç dil bildiğine baktıklarını,çirf dalın kaliteli üniversitelerde çok da gerekli olmadığunı söyledi.Evet üniversitenin yurdu yok,küçük bir kampüs,kulüpler de çok dazla değil ama gerçekten harika bir boğaz manzarası var ve bu okul artık bizim okulumuz ve gsü eğer yirmi yıl gibi bir geçmişle tüm bölümlerde ilk beş içindeyse zaten kaliteyi belli ediyor ve kulüpler olsun,faaliyetler olsun destek büyğk,katılmak bizim elimizde☺ Erasmus imkanı çok fazla hatta sanırım oran olarak en çok yurtdışına yollayan okul.Ui de üçüncü dil zorunlu,istediğimiz dili seçebiliyormuşuz.Ve yurtdışında atıyorum Portekiz'e gitmek istedin,sırf senin için kontenjan açıyorlarmış.Yani sen okula değil okul sana göre hareket ediyor.Her sene kendilerini yenilediklerini, daha iyiyi hedeflediklerini söyledi.Ve hem özel sektörde hem devlet de çok güzel yerlere gelmiş insanlardan bahsetti.Son olarak da çok kaliteli hocalar var.Aklıma gelenler bunlar.Umarım yardımcı olmuşumdur ☺

• Böyle buraları okudukca neden tmden hazirlanmadın ki diyorum gerçekten edebiyat bilmeden 5k geldi demek hazirlansam sizin gibi gsude okurdum ama sonra sen kardiyolog olucan doktor olucan diyorum kendime :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi and_soo -- 11 Ağustos 2016; 0:16:56 >
  • Ay ne güzel ama öyle düşünmeyin hem kardiyolog olup hem de yurt dışında kariyer yaparsınız,ülkemiz de sizle gurur duyar☺

• Benim yaşımı bilmiyorsun. Neyse önemli değil.

• ygstm2016 Y kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin

Teşekkürler bilgilendirme için

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    Neden tmden hazırlanmadım ki dedirttiysek hem sevindim hem şaşırdım

• Ne demekk😊😌

Siyaset bilimi hakkında da bilgin var mı?

• matmygeo M kullanıcısına yanıt
    Ben de bu cevabi bekliyorum

• Maalesef onun tanıtımına girmedim tam uiden önceydi,ama onun da iletişimle çift dalı olduğunu biliyorum🌝

• .NightScript. kullanıcısına yanıt
    Siyasette misiniz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.